Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takhle se na ne musi! To jim ukaze, nevydavat PC dema. *1*
  • A ty jsi zase zamindrákovaný PCčkář co neumí pořádně česky. Většina her co jsi vyjmenoval není totiž PC exkluzivní.
  • Proč? Protože když už mají vývojáři hru hotovou na konzole, tak ji portují i na PC, to už takový problém není a pár dolarů navíc to hodí.
  • Já si demo vyzkoušel na PS3 a velmi se mi líbilo, plnou verzi si tedy stáhnu zdarma na PC :-)
  • Mne se libi jak kdyz na PC nevydaj demo tak jsou PC hraci hned zlodeji a konzolisti hlupaci.
    Lidi jsou proste strasna sebranka. Takovej blbej dav kterej nekdo zezhora postrci klackem a on se kvuli tomu pobije mezi sebou misto toho aby ten klacek chytili a hodili to tomu nahore primo do obliceje. Priste ten klacek totiz muze stouchat do vas.

A jen tak mezi na mama to ceho se na dalnem vychode dockaly Starcraft a to ceho docilil Blizzard s WoW o tom si muzou vsichni producenti a investori konzolovek nechat akorat zdat mokry sny.

PC FTW!
  • ano, je mi jasně, že to bude neskutečná arkáda :D .. ale chci to vidět :D
  • Stalo se mi to stejné, restartoval jsem konzoli, zkusil ještě jednou a nakonec se to rozjelo. Ovšem, jestli bylo o co stát, toť otázka. Jelikož je z toho cítit Criterion na sto honů, srovnání s Burnoutem je prostě na místě a tak, pokud se v plné něco nezmění, Burnout je pro mě stále vítězem. V podstatě bych řekl, že mi to přijde jako taková zjednodušenina zmíněného originálu s divným ovládáním. Nemůžu si pomoct...
  • Nejde nepozastavit se nad tim, ze demo jede na stejnem enginu a je to vlastne naprosto totozny program jako plna hra - tudiz, zadne demo se vyladovat nemusi, je to osekana plna verze. Takze informace, ze neni dostatek lidi na jeji vyladeni je jasna lez, nebo neni vyladena a hotova ani plna hra - tzn. na PC bude zase o hodne, hodne pozdeji. Takze dekujeme, odejdete ;-)
  • Na PC se dá pořád vydělat, ale ne AAA akcí, arkádovým ježděním nebo sportem. Na PC jsou aktuálně stokrát rentabilnější MMO, strategie nebo webové hry na Facebook. Hry cílené na mainstreamové publikum se stahují jako warez, proto se investice do takových her nevyplatí.
  • Pro management EA existuje jediný relevantní ukazatel - zisk. Ten je v pořádku, takže oni se současnou situací žádný problém nemají. NFS na PC bude jen levným portem konzolové verze, protože jen tak se dá na PC vydělat (až na ten Blizzard, který to na PC hráče umí).
  • Jen takový malý detail - většina tebou uváděných titulů vydělá drtivou většinu peněz na konzolích. Výjimkami jsou jen Starcraft (Blizzard je snad jediná firma, která dokáže vydělat na PC Only AAA titulu) a Zaklínač (v porovnání s ostatnímy nízkonákladový titul).
  • Slyším tam Joea, kterej předpovídá konec hraní na PC už 10 let?? Jestli je tedy PC tak nerentabilní, tak proč se hry na PC pořád vydávají, hmmm? A proč se většina vývojářů vyjadřuje v přesně opačném smyslu?
  • PC nerentabilní ? Ty budeš určitě zamindrákovanej konzolista *5* Jsou tady milionové projekty o kterých si takoví jako ty může jen zdát MoH, CoD, Starcraft, Zaklínač, Crysis, Mass Effekt, DA origin atd.... To jsou hry s milionovými rozpočty i s milionovými počty prodaných kusů tak se z toho šoku prober! Dnes už konzole ztrácí dech a vývojáři si toho už dávno všimly!
  • njn jediny Blizzard dela kvalitu kdyz mu PC trh staci a v porovnani hratelnosti s jeho hrama ostatnim nic jineho nezbiva nez to vydat na konzoli z tech 90.000.000 lidi co si rocne konzoli koupi se vzdy nejaka stovka tisic joudu najde co se chyti a koupi smejdskou hru
  • co to meles? precitaj si moj prispevok nad tebou...
  • Manegement v EA uz ide roky sam proti sebe. Ich tupota nema hranic. Logicky postup hraca bude ze si stiahne plnu verziu namiesto demoverzie. A nasledne kupi/nekupi, kazdopadne velke percento sa nebude obtazovat s kupou zatial co pri deme by to bolo naopak. Samozrejme, svoju neschopnost svedu na piratov rovnako ako je to v hudobnom priemysle. "Stupidity of EA MANAGEMENT has no boundaries". Podla tych klamestiev co sme pocuvali posledne dva roky vsak ta hra bude rovnaka shajt arkada ako predosle diely, mozno s tym ze nabuduce to UZ MOZNO bude ono. Nemam ani silu vyplut ten citon co mi EA zasekla pred 10 rokmi v krku.
  • Kdyby byl PC trh tak rentabilní, tak by na něj vydavatelé neházeli bobek. Stačí porovnat investice a každému musí být jasné, kde je to zlaté koryto. Že by byli vydavatelé opravdu tak hloupí a investovali do her na konzole, když je PC trh tak úžasný? *1*
  • ok :D co delam na xboxu jinyho nez ty na pc ? :D urco kazdy den editujes videa :D

my se tu bavime o hrach ty pc maniku :D:D to je prece jasny ze pc ma vetsi moznosti.. jezis si to fakt nevedel ? :D
  • Warez to sice jistí, ale já bych stejně raději stáhnul 1GB demo a pak se na tu hru vybodnul/koupil si jí někde v nějaký akci (dneska se daj i nejnovější hry pořídit do 500 kč, viz třeba FIFA 11), než dva dny stahovat 10 GB jen abych zjistil, že je to šunt.
  • Primitive .
    Všichni? Já doma teda nemám ani jednu warez hru.
    Gah mám alergii na tupý stvoření kort když škatulkujou .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit