Přejít na výpis diskuzí
Kde je PC demo NfS: Hot Pursuit? EA vysvětluje
29.10.2010 | Petr Poláček
45 příspěvků
-
A ty vis jak se prodava na PC? Vzhledem k tomu kolik objemu zacina v posledni tvorit digitalni distribuce, jejiz cisla a vysledky nikdo presne nezna. Ty snad ano?
-
Tie dema su dobre na odskusanie ci sa to oplati kupit. No neoplati sa im to. Ale teraz nezavidim vyvojarom. Ak sa teraz pustaju do novej hry a novy hardwer v nedohladne. Nic moc.
-
presne, mas u me 100 bodu *4* , tahla pravda co si tu napsal se tu spousta lidem libit nebude a minusi se jen pozenou *1*
-
dalsi co o tom vi prd, jde o to jak sem tam prodava
-
Ano budou a muzou opravnene kdyz se najdou dalsi co to berou tak, ze warez to jisti *3*
-
Davam vedet *3* muzu prohlizet web, poustim si filmy, hudbu, prohlizim si obrazky, edituju video. Na vse ostatni mas PC ne konzole, ale to snad kazdej krome tebe chape. Jen tak mimochodem nejde o to kolik lidi na PC hraje, ale kolik lidi si tu ci onu hru koupi.
-
A proč by měli investovat do dema na PC, když se jim to prostě nevyplatí? Lidé, kteří si plnou verzi stáhnou, kvůli demu názor nezmění a poctivci, kteří mají o hru zájem, si jí koupí i bez dema. 99% přispěvatelů na Tiscali jsou pro EA naprosto nezajímaví, protože z nich nemají ani cent. Můžete si tady vykřikovat jak chcete, ale kromě MMO a pár vzácných výjimek je PC platforma rentabilní jen pro nízkonákladové projekty nebo levné konverze. Naučte se s tím žít *3*
-
Jojo, x360pad je perfektní na hry v nichž se jezdí autem, popř. různý arkády..v Mafii jsem to dělal taky tak, to ježdění je tam na padu naprosto skvělý + k tomu mám perfektní grafiku a framerate.
NFSHP mě moc nezajímá, možná to koupím až to bude za 400, pokud budou dobrý recenze. Ale raději bych HP hru na Shift enginu a pěkně s interiéry aut atd.. -
na Xbox se krade uplne stejne, ne li vic
-
Proč bych měl na konzoli dělat to, co na PC? Na práci mám PC, na hry mám konzole a aspoň nemusím řešit, že mi EA nevydali demíčko nějaké hry. *3*
-
lol ty jsi asi hodně mimo realitu viď:-) Prober se..
-
já mám ps3 a stáhl jsem si demo, ale nefunguje mi...zapnu to, je tam nějaká ukázka a potom se to načítá a píše to něco jako - connected to autolog mode...ted nevím přesně...pořád je tam na obrázku CD jako že se to načítá...děkuji
-
na pc hraje drtiva vetsina. takze ša-t fak ap. dej vedet, az budes moct na konzoli delat to, co na pc...
-
Nebo proč se snažit vůbec dělat něco pro PC, kde to všichni ukradnou, že. *5*
-
Nevadí, warez to jistí. Hlavně doufám, že pak budou nadávat na pirátství.
-
Já jsem si pořídil k PC gamepad od X-boxu a jsem nadímru spokojen. FPS a strategie klávesnice + myš, arkádovější hry na gamepadu. V Mafii II jsem to dokonce střídal. Ježdění autem na gamepadu, protože na klávesnici plynule plyn nepřidáte ani neuberete, a akční pasáže na klávesnici a myši, protože s gamepadem rychleji než myší nezamíříte. Nevím, ale právě gamepad považuju za jedinou výhodu konzolí. Pokud jde ovšem úplně stejnej pořídit na PC, tak není co řešit...
-
Proč se snažit dělat něco pro PC, když můžeme za chvíli udělat podřadnou hru na konzoli že, kterou má každý druhý blb
-
Koho to zajímá, stejně na PC už snad nikdo nehraje.
-
Bez dema jim na koupi fakt kašlu jelikož v EA fakt důvěru nemám.
-
Podle mě další směšnej pokus o protipirátskou ochranu. Neboť dřív se dělali cracky i pomocí .exe demoverzí. Nevim jestli je tomu tak i dnes, ale celkem bych tomu věřil. :) (jiná stránka věci je, že ochrany stejně nic nevyřeší, aspoň co se her týče)