Přejít na výpis diskuzí
Kde je PC demo NfS: Hot Pursuit? EA vysvětluje
29.10.2010 | Petr Poláček
45 příspěvků
-
Aby PC hráče demo neodradilo od zakoupení plné hry demo nebude! To mohl říct rovnou a nemusí z nás dělat blbce!
-
Proč se snažit dělat něco pro PC, když můžeme za chvíli udělat podřadnou hru na konzoli že, kterou má každý druhý blb
-
Nevadí, warez to jistí. Hlavně doufám, že pak budou nadávat na pirátství.
-
-
Warez to sice jistí, ale já bych stejně raději stáhnul 1GB demo a pak se na tu hru vybodnul/koupil si jí někde v nějaký akci (dneska se daj i nejnovější hry pořídit do 500 kč, viz třeba FIFA 11), než dva dny stahovat 10 GB jen abych zjistil, že je to šunt.
-
Ano budou a muzou opravnene kdyz se najdou dalsi co to berou tak, ze warez to jisti *3*
-
-
jenom vymluvy.
-
Mne se libi jak kdyz na PC nevydaj demo tak jsou PC hraci hned zlodeji a konzolisti hlupaci.
Lidi jsou proste strasna sebranka. Takovej blbej dav kterej nekdo zezhora postrci klackem a on se kvuli tomu pobije mezi sebou misto toho aby ten klacek chytili a hodili to tomu nahore primo do obliceje. Priste ten klacek totiz muze stouchat do vas.
A jen tak mezi na mama to ceho se na dalnem vychode dockaly Starcraft a to ceho docilil Blizzard s WoW o tom si muzou vsichni producenti a investori konzolovek nechat akorat zdat mokry sny.
PC FTW! -
Tak si kazdy jako demo stahne piratskou verzi a uz u ni zustane, jejich minus :)
-
Bez dema jim na koupi fakt kašlu jelikož v EA fakt důvěru nemám.
-
Já jsem si pořídil k PC gamepad od X-boxu a jsem nadímru spokojen. FPS a strategie klávesnice + myš, arkádovější hry na gamepadu. V Mafii II jsem to dokonce střídal. Ježdění autem na gamepadu, protože na klávesnici plynule plyn nepřidáte ani neuberete, a akční pasáže na klávesnici a myši, protože s gamepadem rychleji než myší nezamíříte. Nevím, ale právě gamepad považuju za jedinou výhodu konzolí. Pokud jde ovšem úplně stejnej pořídit na PC, tak není co řešit...
-
-
Jojo, x360pad je perfektní na hry v nichž se jezdí autem, popř. různý arkády..v Mafii jsem to dělal taky tak, to ježdění je tam na padu naprosto skvělý + k tomu mám perfektní grafiku a framerate.
NFSHP mě moc nezajímá, možná to koupím až to bude za 400, pokud budou dobrý recenze. Ale raději bych HP hru na Shift enginu a pěkně s interiéry aut atd..
-
-
Manegement v EA uz ide roky sam proti sebe. Ich tupota nema hranic. Logicky postup hraca bude ze si stiahne plnu verziu namiesto demoverzie. A nasledne kupi/nekupi, kazdopadne velke percento sa nebude obtazovat s kupou zatial co pri deme by to bolo naopak. Samozrejme, svoju neschopnost svedu na piratov rovnako ako je to v hudobnom priemysle. "Stupidity of EA MANAGEMENT has no boundaries". Podla tych klamestiev co sme pocuvali posledne dva roky vsak ta hra bude rovnaka shajt arkada ako predosle diely, mozno s tym ze nabuduce to UZ MOZNO bude ono. Nemam ani silu vyplut ten citon co mi EA zasekla pred 10 rokmi v krku.
-
-
Pro management EA existuje jediný relevantní ukazatel - zisk. Ten je v pořádku, takže oni se současnou situací žádný problém nemají. NFS na PC bude jen levným portem konzolové verze, protože jen tak se dá na PC vydělat (až na ten Blizzard, který to na PC hráče umí).
-
-
Já si demo vyzkoušel na PS3 a velmi se mi líbilo, plnou verzi si tedy stáhnu zdarma na PC :-)
-
-
Takhle se na ne musi! To jim ukaze, nevydavat PC dema. *1*
-