Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ono NFS jeste nekoho zajima? :)
  • Nejde nepozastavit se nad tim, ze demo jede na stejnem enginu a je to vlastne naprosto totozny program jako plna hra - tudiz, zadne demo se vyladovat nemusi, je to osekana plna verze. Takze informace, ze neni dostatek lidi na jeji vyladeni je jasna lez, nebo neni vyladena a hotova ani plna hra - tzn. na PC bude zase o hodne, hodne pozdeji. Takze dekujeme, odejdete ;-)
  • to je dobry.. takze hra tesne pred vydanim i na PC a oni ji nemaji vyladenou pro tuhle platformu??? to je hodne slaba vymluva.. btw: NFSDrew je peknej k... viz to jak komunikuje s lidma v NFSW.. coz nechapu protoze jedno je BlackBox a druhe Criterion.. takze za celou znacku NFS naji jednoho cloveka na praci s komunitou a jeste hodne svazanyho.. to bude pruser ten Burnout2 :)
  • Podle mě další směšnej pokus o protipirátskou ochranu. Neboť dřív se dělali cracky i pomocí .exe demoverzí. Nevim jestli je tomu tak i dnes, ale celkem bych tomu věřil. :) (jiná stránka věci je, že ochrany stejně nic nevyřeší, aspoň co se her týče)
  • Koho to zajímá, stejně na PC už snad nikdo nehraje.
    • lol ty jsi asi hodně mimo realitu viď:-) Prober se..
    • na pc hraje drtiva vetsina. takze ša-t fak ap. dej vedet, az budes moct na konzoli delat to, co na pc...
      • ok :D co delam na xboxu jinyho nez ty na pc ? :D urco kazdy den editujes videa :D

my se tu bavime o hrach ty pc maniku :D:D to je prece jasny ze pc ma vetsi moznosti.. jezis si to fakt nevedel ? :D
      • Duuku_cz
        Davam vedet *3* muzu prohlizet web, poustim si filmy, hudbu, prohlizim si obrazky, edituju video. Na vse ostatni mas PC ne konzole, ale to snad kazdej krome tebe chape. Jen tak mimochodem nejde o to kolik lidi na PC hraje, ale kolik lidi si tu ci onu hru koupi.
      • Proč bych měl na konzoli dělat to, co na PC? Na práci mám PC, na hry mám konzole a aspoň nemusím řešit, že mi EA nevydali demíčko nějaké hry. *3*
  • Nebo proč se snažit vůbec dělat něco pro PC, kde to všichni ukradnou, že. *5*
    • Primitive .
      Všichni? Já doma teda nemám ani jednu warez hru.
      Gah mám alergii na tupý stvoření kort když škatulkujou .
    • na Xbox se krade uplne stejne, ne li vic
      • Duuku_cz
        dalsi co o tom vi prd, jde o to jak sem tam prodava
        • A ty vis jak se prodava na PC? Vzhledem k tomu kolik objemu zacina v posledni tvorit digitalni distribuce, jejiz cisla a vysledky nikdo presne nezna. Ty snad ano?
          • Kdyby byl PC trh tak rentabilní, tak by na něj vydavatelé neházeli bobek. Stačí porovnat investice a každému musí být jasné, kde je to zlaté koryto. Že by byli vydavatelé opravdu tak hloupí a investovali do her na konzole, když je PC trh tak úžasný? *1*
            • njn jediny Blizzard dela kvalitu kdyz mu PC trh staci a v porovnani hratelnosti s jeho hrama ostatnim nic jineho nezbiva nez to vydat na konzoli z tech 90.000.000 lidi co si rocne konzoli koupi se vzdy nejaka stovka tisic joudu najde co se chyti a koupi smejdskou hru
  • já mám ps3 a stáhl jsem si demo, ale nefunguje mi...zapnu to, je tam nějaká ukázka a potom se to načítá a píše to něco jako - connected to autolog mode...ted nevím přesně...pořád je tam na obrázku CD jako že se to načítá...děkuji
    • Stalo se mi to stejné, restartoval jsem konzoli, zkusil ještě jednou a nakonec se to rozjelo. Ovšem, jestli bylo o co stát, toť otázka. Jelikož je z toho cítit Criterion na sto honů, srovnání s Burnoutem je prostě na místě a tak, pokud se v plné něco nezmění, Burnout je pro mě stále vítězem. V podstatě bych řekl, že mi to přijde jako taková zjednodušenina zmíněného originálu s divným ovládáním. Nemůžu si pomoct...
      • ano, je mi jasně, že to bude neskutečná arkáda :D .. ale chci to vidět :D
  • A proč by měli investovat do dema na PC, když se jim to prostě nevyplatí? Lidé, kteří si plnou verzi stáhnou, kvůli demu názor nezmění a poctivci, kteří mají o hru zájem, si jí koupí i bez dema. 99% přispěvatelů na Tiscali jsou pro EA naprosto nezajímaví, protože z nich nemají ani cent. Můžete si tady vykřikovat jak chcete, ale kromě MMO a pár vzácných výjimek je PC platforma rentabilní jen pro nízkonákladové projekty nebo levné konverze. Naučte se s tím žít *3*
    • Slyším tam Joea, kterej předpovídá konec hraní na PC už 10 let?? Jestli je tedy PC tak nerentabilní, tak proč se hry na PC pořád vydávají, hmmm? A proč se většina vývojářů vyjadřuje v přesně opačném smyslu?
      • Proč? Protože když už mají vývojáři hru hotovou na konzole, tak ji portují i na PC, to už takový problém není a pár dolarů navíc to hodí.
      • Na PC se dá pořád vydělat, ale ne AAA akcí, arkádovým ježděním nebo sportem. Na PC jsou aktuálně stokrát rentabilnější MMO, strategie nebo webové hry na Facebook. Hry cílené na mainstreamové publikum se stahují jako warez, proto se investice do takových her nevyplatí.
    • PC nerentabilní ? Ty budeš určitě zamindrákovanej konzolista *5* Jsou tady milionové projekty o kterých si takoví jako ty může jen zdát MoH, CoD, Starcraft, Zaklínač, Crysis, Mass Effekt, DA origin atd.... To jsou hry s milionovými rozpočty i s milionovými počty prodaných kusů tak se z toho šoku prober! Dnes už konzole ztrácí dech a vývojáři si toho už dávno všimly!
      • A ty jsi zase zamindrákovaný PCčkář co neumí pořádně česky. Většina her co jsi vyjmenoval není totiž PC exkluzivní.
      • Jen takový malý detail - většina tebou uváděných titulů vydělá drtivou většinu peněz na konzolích. Výjimkami jsou jen Starcraft (Blizzard je snad jediná firma, která dokáže vydělat na PC Only AAA titulu) a Zaklínač (v porovnání s ostatnímy nízkonákladový titul).
    • co to meles? precitaj si moj prispevok nad tebou...
    • Duuku_cz
      presne, mas u me 100 bodu *4* , tahla pravda co si tu napsal se tu spousta lidem libit nebude a minusi se jen pozenou *1*
  • Tie dema su dobre na odskusanie ci sa to oplati kupit. No neoplati sa im to. Ale teraz nezavidim vyvojarom. Ak sa teraz pustaju do novej hry a novy hardwer v nedohladne. Nic moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit