Přejít na výpis diskuzí
Kdo může za absenci CZ ligy ve FIFA 12? FAČR odmítá nařčení EA
9.8.2011 | Petr Poláček
110 příspěvků
-
Absolutně se EA nedivím, pupek světa se zase trochu předcenil a EA tomu vytřela zrak. Chtít za to pralesní kopání vůbec nějakou částku je zhejralost. Vedení a kluby by se měli domluvit v zájmu propagace ve světě na přijatelné ceně. Upřímě, se zdejším prodejnim koeficientem tu můžeme být radi, že tu někdo něco vydává, stejně je to dobromyslnost každého vydavatele a výrobce.
-
To nechápu :D .... v článku se píše o tom, že ve FIFA 12 nebude gambrinus liga ani nároďák, a o pár řádků níž je zase to, že na FIFA 12 bude gambrinus liga se zkomolenými dresy, jmény hráčů, atd. . Takže zodpoví mi někdo prosím jednu otázku? Budu si tam moct zahrát za české týmy (klidně i s divnými jmény) nebo tam GL vůbec nebude? díky
-
Tahle diskuze je jak vystrižená ze sport.cz... bleju.
-
-
Tak to asi těžko. K "diskuzi" ze sport.cz má tato na 3 světelné roky daleko... Paradoxně nejvíc mě sport.cz připomíná tvá "reakce".
-
-
Hned včera se mi to nezdálo, řekl bych že je to celé o tom, že EA se snaží ušetřit a háže to na všechny okolo... *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
Nemas pravdu... nafta je v tomto pripade spatny priklad - musi se vytezit ropa, zni se destiluje nafta a ta se prodava jeste pres nekolik clanku. Licence je nehmotna, nemusi se vyrabet a FACR ji od nikoho nekupuje. Navic inflace, kterou popisujes se pohybuje v jednotkach procent a ne ve stovkach... Hodnota licence muze byt zavisla spis na kvalite, kterou predstavuje a podle tohoto vzorce by to melo byt aspon 2x levnejsi... rozumime si?
-
No teď je jen otázka, jestli EA Czech mluví pravdu a celá EA spíš jen nechtěla ušetřit za tu naší pralesní ligu... *12* *12* *12*
-
V minulých ročnících jsem za Čechy a nebo za tým v gambrinus lize nehrál, vyjímaje v módu be a pro, kde jsem hrál za Liberec. Takže mi absence gambrinus ligy a české repre vůbec nevadí, a navíc letos si zřejmě koupím pro evolution soccer, pač vypadá slibněji z mého pohledu :)
-
-
Co přinese ProEvo tenhle rok novýho? Ja fakt nevim proto se ptam :) , ale něco mi napovídá že asi nic moc a proto možná kupuje i pralesní ligy ;) ... Nechci ti do toho kecat ale tentokrát si myslím že Fifa12 bude opravdu dobrej fotbálek (a konečně i včetně PC verze :) ) zatímco oba předchůdci mi připadli na PC docela špatní tady má fifa12 dobře našlápnuto, nějak se mi zdá že doby kdy ProEvo byl lepší fotbal už jsou dávno za námi :/ (čistě osobní názor ;) )
-
-
Co jsem viděl, tak podstatně lepší AI, spoluhráči si lépe nabíhají apod. Konami má v pro evu jen Spartu, Slavie letos tam ani nebude jako minulý rok. FIFA je výborný fotbal, lepší animace, licence, ale mě to přijde hrozně stereotypní. Pro Evo z mého pohledu nemá tak dobré animace, nemá všechny licence, ale i přesto mi to na hrišti přijde fotbalovější a přijde mi každý gól jiný. Já vím, že FIFA bude populárnější, ale mě se prostě víc líbí pro evo :). Minulý rok jsem si koupil Pro Evo 2011 a bavilo mě to, jenže mě tam štvalo online hraní, kde jsem měl pořád samé lagy.. tak jsem to prodal a koupil FIFU a tam mě štvalo také online hraní, ale spíš samotní hráči, kteří neumí prohrávat a hned leavnou..takže v tomhle jsem si nepolepšil :D. Nicméně ať si hraje každý co chce, duležité je, aby ho to bavilo :)
-
-
Určitě souhlasím ať si každej hraje to svý ale pokud by fakt dobře vylepšili AI v ProEvu tak bych tomu začal věnovat velkou pozornost protože FIFA11 mi přišla uplně BLBÁ :D ... tak uvidíme třeba to bude konečně zas dobrej rok na fotbaly :)
-
-
no pro evo bylo možná ještě blbějši minulý rok, ve FIFE si alespoň někdo sem tam naběhnul, ale v pro evu jen stáli a začali běžet jakmile jsem nahrál, nicméně na youtube jsou videa a těch zlepšeni v AI je docela dost, což mě láká :)
-
-
-
-
-
Tak dneska se aktualizace clanku asi nedockame:/ :D
-
-
Mic byl zahran do autu, nikdo za nic nemuze, neni to vlastne nici chyba... ale holt repre a liga nebude, zapomente. ;)
-
-
Mic je zpatky ve hre (v autu nikdy nebyl): http://games.tiscali.cz/tema/proc-nejsou-ceske-tymy-ve-fifa-12-ea-a-stes-se-neshodly-56612
-
-
Jj, cetl jsem. Nicmene mic (licence) je porad mimo hraci plochu a ani jeden z tymu si pro nej zjevne nepujde. Takze hra skoncila, neni s cim hrat... a jde se na pivo. ;)
-
-
-