Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poslední roky český fotbal upadá (až se jeden diví, kam až lze padat) a oni udělají tohle. By měli EA líbat nohy za to, že je tam vůbec chtěli. Bafuňáři jedni zasr...
    • Osobně kašlu na ligu, ale že má chybět i REPREZENTACE?... No kurwa kam zme to dospěli?!
  • To je ale naprosta kravina. To obchodni rozhodnuti se prece nedela na zaklade toho, co jsem kdy komu a za kolik prodal, ne? Prodat 2 licence je lepsi (vic penez) nez prodat jednu licenci, ne? To, ze za to Konami dalo X penez prece neznamena, ze ta licence ma hodnotu X penez. Kdyz budu mit strasny hlad, tak dam za obycejny rohlik treba klidne 20 Kc ... to ale prece neznamena, ze se rohliky budou zdrazovat na 20 Kc, kdyz normalne stoji a stal 2 Kc. Pokud nabidka EA byla minimalne stejne tak vysoka jako posledni 4 roky, tak je pro me vinikem porad FACR a jeji pristup "maximalni rejze". (Navic jsem nikde jeste nevidel zadne ofiko info od Konami o tom, ze tam skutecne "neco" z CR vubec bude a pokud to tak je, tak FACR svymi prohlasenimi dost narusuje komunikacni strategii Konami.)
  • MaTMaTa
    Tak po shlédnutí zápasu Česko vs. Norsko (0:3) možná jsem i rád že tam nebude naše repre, protože by jim museli dát asi tak 1,5 hvězdy :( , ale gambrinus ligy je furt škoda no :/
  • my máme nějakou nejvyšší fotbalovou ligu???:-DD nenechte se vysmát.Vůbec se divim,že v minulostoi měla EA nějaký zájem o českou ligu...omlouvám se zapáleným fotbalistům,ale napsat jsem to musel..
    • no v minulosti byl cesky fotbal v top5 na svete, takze nebyl duvod, aby o nej zajem nebyl
      • TOP5 na svete ? To mysliš važne. TOP5 Europa ešte ok... Zas neprehanaj. :) ,)
        • promin, jeste jsem jim skodil (ale za soucasne situace se neni cemu divit)..nekolikrat byli uz druzi viz.
          http://fotbal.sport.cz/clanek/54525-v-zebricku-fifa-se-cesi-vyhoupli-za-vedouci-brazilii.html
          • http://www.fifa.com/worldfootball/ranking/lastranking/gender=m/fullranking.html#confederation=0&rank=206 momentalne ste ale 38 miesto takze...
          • Ruku na srdce, pozri si ten rebriček. Je robený podla bodov. Polku teamov čo je pod CZ ste videli max na mape a nie proti nim hrali. Taky rebriček ma nulovu vypovednu hodnotu.
            • Ruku na držku, když nevíš o čem mluvíš tak o tom nemluv kór čobolák vy jste neviděli ani tu mapu ...
            • odpovim ti poslednim odstavcem v tom clanku
              ,,FIFA sestavuje žebříček každý měsíc na základě složitého bodovacího systému. V něm hrají roli nejen vítězství, remízy a porážky, ale i důležitost zápasu, síla soupeře, počet vstřelených a inkasovaných branek i skutečnost, jestli tým hrál doma, nebo venku.,,
  • Stačí že u nás se nehraje fotbal ale zakopávaná, pralesní liga je oproti naší 1 lize nádhernej fotbal a o reprezentaci ani nemluvim to je banda nafoukanejch nýmandů co si myslej že sou něco jako polobozi a hrajou totální hovno, ješťě aby ten náš super fotbal *1* *15* dávali do fifa já myslim jedině dobře, že tam neni. Stačí ta ostuda co dělaj na mezinárodní scéně. Naše liga i nároďák je ostuda a hlavně se nedá mluvit o fotbale, protože to co předváděj určitě fotbal neni *10*
  • Ja se bez tech nasich lemplu klidne obejdu...
  • Ať jde ten zasrané úředníček z ČMFS, kterej za tohle může do pekla...hovado hadr, sice ty tými za moc nestojí, ale o to víc je výzva s nimi porazit lepší kluby.... *10*
  • Zrovna v době kdy jde naše liga nahoru. *9* Týmy jako Sparta, Plzeň, Jablonec, Liberec,... vždyť se na to dá koukat, navíc teďka LM ve který to snad Plzeň někam dotáhne a EL kde Sparta taky něco zahraje, a Jablonec s AZ, to byla radost koukat. *14* Nechápu krok ČMFS, určitě víc než polovina Čechů si koupí Fifu aby si v ní zahrála za svůj oblíbenej GL tým a oni s náma takhle vyjebou. *16*
    • Dyť to tak nevadí. Komunitní patche jsou na mnohem vyšší úrovni. To co bylo v originále stejnak za moc nestálo.

Každopádně "kvalita" našeho fotbalu se dostala už i do kanceláří EA Sports *1*
      • Leonidasss
        A dají se tyhle patche použít i při on-line hraní ?
        • A hlavně - dají se nainstalovat na Xboxu?
          • na xboxu tezko, konzole maji v tomhle nevyhodu... online to mozna de, pokud maji ten patch oba dva hraci (aspon kdysi to tak slo, letos hraju bez patchu, tak netusim *4* )
  • no nejak mi unika, kde se ty dve prohlaseni neshoduji...EA rika, ze FACR navysila nekolika nasobne pozadavek ceny za prava a FACR to nikde nepopira, jen tvrdi ze nabidka od EA byla nizka a ze Konami tu cenu zaplatili....tyhle dve informace si prece nijak neodporuji
    • Co na tom nechápeš? Včera psali, že FACR chce několikanásobně více než vloni, dnes píší že EA nabídla nekolikanásobně méně než vloni, to je snad každé něco jiného. Co je na tom nepochopotelného?
      • ,,...dnes píší že EA nabídla nekolikanásobně méně než vloni,, tohle nikdo nikde nepise
    • Ne, netvrdí, někdo tu jen neumí číst. Tvrdí, že nabídli mnohonásobně nižší nabídku (předpokládám nižší než obvykle), tak to dali Konami, která dala víc...A PROČ NE?! Dám to tomu kdo dá víc, to je logický, ne
      • popiram to snad ? ;]
        • No ne, špatně si to napsal, oni napsali, že nabídku několikanásobně snížili, ne že dali malou nabídku..je to slovíčkaření, ale docela podstatný
          • 2 nemesus: prave ze to slovickareni je interpretovano spravne - spravny vyznam slova nizsi v tomto kontextu je "nizsi nez Konami"; pokud mam spravne informace, tak EA nabidlo FACR minimalne stejne penize jako posledni 4 roky.
            • Promin... *7* Ale i kdyby to bylo tak jak rikas nezda se ti ujety platit 4 roky za zrovna takovoudle vec stejnou castku? Mela by se konstantne zvedat jestli to Konami chape a jestli EA neprihodilo... no je mi lito ale ja to beru jako uplne beznou vec pred 4 rokama si taky neplatil tolik za naftu jako dneska *3* i kdyz jak kde :D
  • Cosi
    Já to vidím jednoduše. EA podala obvyklou nabídku, co nabízí rok co rok. Avšak Konami přišlo s větší, proto Konami má práva na českou ligu.
    • MaTMaTa
      To nejspíš bude ono ale jak už jsem psal... byla by slušnost trochu přihmouřit oko u dlouhodobého zákazníka EA, který s nima už podepisuje smlouvu mnoho let
    • Konami nemá CZ ligu v 11tce, tak proč by se objevila ve 12tce? Jinak i předtím ty práva byli prodány 2x - teda minimálně pro nároďák.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit