Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak to jsem docela nastvanej,

po dlouhych letech jsem opustil PES a presel na FIFU a tesil se na novy rocnik.
    Komentar ani lokalizace me u fotbalu opravdu nechybi, ale manazersky mod za Hradec Kralove me fakt bude chybet.

Doufam, ze komunita neco doda, nebo ze se pani ze svazu dohodnou a bude patch (ale to silne pochybuju :-( )
  • tak teď mě nas*ali. A to jsem si říkal, že Fifa12 bude první FIFA, kterou si dojdu koupit osobně a ve smokingu :-\ nas*at!
  • http://www.petice24.com/fifa_gambrinus_liga poďte přidejte se. Aspoň to skusme.
  • Tak nevím co si mam po tom updatu myslet, je sice hezký že KONAMI nabídlo asi hezčí částku ale s EA se během posledních let vždycky dohodli, pak přijde KONAMI trošku přihodí a FAČR si začne myslet že jejich fotbal má větší úroveň než dřív (nejspíš toho dojmu nabyli z toho že teď máme dobré 21ky a 19ky, ale tyhle licence bohužel nikdo kupovat nechce), snad by taky mohli zauvažovat nad věrnostním vztahem s EA, je slušnost trochu přihmouřit oko u dlouhodobého zákazníka (EA) ... ale bohužel ještě nevim tolik abych si za tímhle mohl 100% stát ale snad nám to vysvětlej odpovědi od STES
    • A hlavně - proč by KONAMI platilo "mnohonásobně" (citace STES) víc, než byla obvyklá nabídka EA jen a pouze za národní mužstvo, když ani nemá lokální zastoupení nebo jakékoliv hmatatelné prodejní úspěchy? Možná z blbosti, ale pak to nevyjadřuje reálnou hodnotu těch práv :-) - tu lze definovat pouze zvýšením hodnoty produktu či jeho prodejnosti po přidání těch práv.
  • Nase liga patri k nejmene kvalitnim v evrope,a nejenom tam.Nas narodak se pohybuje nekde na urovni Litvy a to jenom ve srovnani s evropou.Jak nekdo muze cekat,ze by za prava na nasi pivni ligu nekdo utracel takovy penize,ktery po nich svaz chce? Koukam ze probudit by se nemel jen nas fotbal ale uz i nekteri nasi obyvatele....
    No a skalni priznivci si stahnou/udelaji roster.
    • Je to přesně tak, a to říkám jako dlouholetý fanda našeho fotbalu... Navíc je docela směšná logika v tom, že někdo místo toho, aby přijmul solidní nabídku několika milionů, si raději postaví hlavu a řekne, když ne několikrát víc, tak raději nic. Kdyby každá firma uvažovala tímto způsobem a chtěla vytěžit maximum nebo nic za každou cenu, nehledě na kvalitu, která mnohdy evidentně chybí, pak by výsledek byl zcela zřejmý... Jak ale můžeme vidět, některý subjekty si ani do vlastní ruky nevidí. A proto je úroveň taková, jaká je.
  • Je to docela sprostarna ze strany CMFS (nebo kdo to udeluje), ale abych rekl pravdu, tak me to vubec netrapi, ve FIFA12 bych CR ligu stejne nehral (a nejen kvuli kvalite naseho fotbalu v tehle dobe).
  • Od Pes5 stejně nevyšel pořádnej fotbal.Fifa 11 je směsice sportů od pinpongu přes rugby až k hokeji,jen tomu fotbalu se to vůbec nepodobá.Pes11 je na tom asi ještě hůř. *14*
    • PES 5 byl asi nejlepší :), PES 11, ale také stál za hřích a i FIFA 11 .), jen ta FIFA mi přijde stereotypní.
    • A hrál jsi FIFU 11 pro konzole? Ta je od té na PC dost odlišná (a je o dost lepší).
  • tady si cmfs neuvedomilo jednu zakladni chybu... ze tim, ze sou ve hre od ea sports, ktera se v milionech prodava po celem svete si delaji reklamu... takhle akorat ea usetri a cmfs ostrouha.
  • Kdyz chce nekdo tezke prachy za takove lazary, tak at se nedivi... Ja se bez toho obejdu, aneb u nas se zere a zere...
  • http://www.petice24.com/signatures/fifa_gambrinus_liga/
    • Díky za to... tak nějak pochybuju že to pomůže ale zkusit se má všechno *3* Tak prosím přidejte se taky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit