Přejít na výpis diskuzí
Kdo může za absenci CZ ligy ve FIFA 12? FAČR odmítá nařčení EA
9.8.2011 | Petr Poláček
110 příspěvků
-
Zde je petice aspoň něco http://www.petice24.com/fifa_gambrinus_liga
-
A co na to rika Agent Starman? Nebo on uz v EA nedela? *3*
-
Tyhle články se mi vůbec nelíbí - hlavně jejich zaujatost. V prvním, když se to zakázalo, se mluví o zabedněnosti FAČS a zabědněnosti jejího vedení, ale když podá vysvětlení druhá strana, tak už se neví na čich straně je pravda a nedovolí si autoři článku soudit....první - a teď druhý - článek psal vždy někdo jiný? Nebo co? *7*
-
-
Česká herní novinařina v praxi, kdo jim co napíše do tiskovky tomu věří :D
-
-
Tady byl zas někdo nenažranej a odnesou to opět ti, co za nic nemůžou - hráči.
-
Ja len dufam, ze tam daju Slovensku reprezentaciu... to ma strasne nasralo, ze tam dali Novy Zeland a Slovensko nie, ved teraz sme boli v druhom kosi pri vybere timov do skupin na kvalifikaciu na MS 2014
-
Nejvíc co mě dostalo je tohle "Takto získané finanční prostředky budou využity pro rozvoj českého fotbalu" Tak to určitě už teď to má v kapse nějakej papaláš.
-
No vyborne ceska liga v PES 2012! akorat skoda ze Zbrojovka sestoupila :( jinak PES je mnohem lepsi ja k FIFA
-
-
U Peska se asi jedná jen o národní team,Kapr liga tam nebude.
-
-
Velmi by mne zajimala ona suma, kterozu nabidlo EA a kterou zaplatila konkurence. Vic nez v desetitisich se to pohybovat nemuze...
-
Česká liga --- Žádná liga. A reprezentace už není jako dřív takže hráči o nic nepříjdou:)
-
a vim, ze to bylo zasneni :D.. to bylo vraceni do reality :D.. co se tyce me, tak bych na to mozna ani v telce nechtel koukat.. a nejsem klasickej pivar :D