Přejít na výpis diskuzí
Kdo si zahraje ve WarCraft filmu - známe jména prvních herců
5.12.2013 | Ladislav Loukota
68 příspěvků
-
s tím aaronem paulem jděte někam. dnes je známý jen díky "science, bitch", předtím jsem o něm neslyšel a osobně myslím, že brzo zapadne po propadáku nfs. a osobně třeba fanouškem breaking bad nejsem, takže by mě jeho jméno spíše naštvalo. ben foster toho má hodně za sebou a ve mnoha filmech dokázal, že umí hrát výborně (the messenger, vlak do yumy a vámi zmíněné) takže na něj se těším velmi moc.
-
"Verejnost je tupa jak klyn.."
Do zoo s ním, to se vážně jen tak nevidí *1* *1* -
Dneska ale lidi vic leti na 3D a pocitacova animace byla hitem nekdy v roce 2001 nebo kdy. Hranej film je lepsi a hodnotnejsi prece. *5*
-
Vzhledem k tomu, že mluvili o Lotharovi a Durotanovi, tak půjde asi o tu první.
-
Ja se chovam povysene? Ja preci jen prejimam jine nazory, sam zadne sve nemam. *15*
Spatny doufam nejsem, jen jsem reagoval tak jak reagoval s tim ze nebylo mysleno nikoho urazet. Aspon neprimo. Takze tu ma omluva jestli to tak vypadalo. -
Článek se z nějakýho důvodu nese v takovým posměšným duchu. Mě s každým dalším přečteným jménem stále víc zářili oči. S Fostera jsem nadšenej, ale možná největší radost mám z Fimmela, protože jeho Ragnar Lothbrok je správnej norskej badass. Nějaký nepoznávání Kazinskyho (objevil se mimo jiný i v poslední řadě True Bloodu) od Hunnama radši přeskočím.
Neokoukaní a kvalitní herci jsou mi mnohem sympatičtější než někdo kdo přijde, dostane 50 mil. USD honorář a zahraje ten svůj standard.
A doufám, že nikdo nečekal obsazení Farrella jako spásnou starpower. Ve filmech mě většinou baví, ale do kina lidi moc neláká.
btw - Všichni zmínění krom Coopera jsou skoro Árijci. Náhoda? -
To chce novy pribeh z Warcraft Universa alebo 1. a 2. vojnu
-
Z box-office ani zdaleka celá částka nejde studiu. Teď si nejsem jistej, ale je to něco kolem 1/3, takže to by znamenalo, že se film zaplatil. A to se jako úspěch nebere.
Tintin má grafiku hodně stylizovanou a s kvalitou Warcraft/Diablo CGI filmečků se to nedá srovnat.
Od prů*eru jménem Final Fantasy: The Spirits Within, který se snad jako první pokusil o celovečerní CGI film ve špičkové kvalitě se do CGI AAA filmů nikdo nepohrne. -
pandy vůbec nebudou kámo :) bude se jednat o první válku mezi lidmi a orky :)
-
Ma jedovata poznamka vychazela ze tveho sprosteho odsouzeni lidi za (celkem pochopitelnou ) neznalost. Treba nejsi spatny, ale bud trochu vic pokornejsi a mene povysenejsi.
-
Tintinova dobrodružství stála $100-120M. A vydělal i když to nebyl žádný divácký hit (Box office $373,993,951). Dovoluji si říct že fanoušků WoW je víc než fanoušků Tintina. Tintin má runtime 107min a tvořil/točil se asi necelé 2 roky (2009-2011). Takže by se to dalo natočit v rozumném čase a i na tom vydělat. S tím že se technologie opět za ty 2-3 roky posunula a tvorbu to o něco zrychlí i zlevní.
-
Podle me uvidime dalsiho Avatara ve Warcraft provedeni...
-
Jsem rád, že nejsem jediný, kdo si to myslí. Je to velmi kvalitní a univerzální herec který dokáže zhrát téměř cokoliv, od komediální postavy přes drsného banditu až po psychopata. Jeho problém je, že většinou hraje ve filmu druhé housle.
-
Ben Foster jako levná kopie Aarona Paula? ... Tak budíček ;) protože když už tak Aaron Paul je levná kopie Bena Fostera ;)
-
Dle mého se jedná jen o subjektivní názor autora, který se nemusí ztotožňovat s názorem jiné skupiny lidí. To však nutně neznamená, že je to špatně.
-
Ale jen o chvilku před tebou. ;)
-
Kez bych byl tak uzasny a vsechno znal. Tak bych davno vypadl z tehle diry a sel nekam kde je prijemnejsi prostredi. Bohuzel *9* nestezuji si na svuj zivot, krasny asi uplne nebude ale da se. *4* Jeste nez neco napises , pojedeme OT a pak zase spatny budu ja. (plati pro kohokoli).
-
Vzhledem k nákladům je to nereálné. Tedy pokud si to člověk představuje ve kvalitě, jaké mají CGI mini filmečky jako u Warcraftu nebo bylo třeba u SW:TOR. To by bylo drahé jako sviňa a navíc děsně náročné na čas. V takové kvalitě je to reálné pouze v případě, že chceš zruinovat filmové studio.
EDIT: koukám, že než jsem to nadatloval, tak poslal skoro to samé haďák. -
A taky drahé. Pokud víš, CGI filmečky Blizzardu mají opravdu velkou kvalitu a pár minutové video trvá vytvořit i několik měsíců. Jak dlouho myslíš, že by trval film? Kolik myslíš, že by to stálo peněz? Ano, nereálné to není, ale je to ekonomicky nevýhodné. Nevyplatilo by se to. A ať si jakéhokoliv názoru, každá firma musí vydělávat.
-
Fakt bych chtel videt co jsi za cloveka. Jsi jiste uzasny a vsechno znas, mas obrovsky prehled a ostatni ti nesahaji ani po kotniky. Musis mit krasny zivot:-)