Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    No tak první act mě zabral něco přes 8hodin .... takže zase to tak s tou krátkostí té hry nevidím když jsou 4 a k tomu je člověk musí udělat 3x aby se dostal na poslední obtížnost. Takže deme na ať už je ten pekelný lord error 37 a jeho bratr error 33 zpátky kde paří ....
  • Už to jede.. ale..

http://www.entertainmentbuddha.com/blog/wp-content/uploads/2012/05/diablo-3-error-37.jpg *1*
    • Asharak
      Můj první error 37!!! *5* *15*
      • Ringwraith
        Cg, jsem rád, že ti za to všechno Diablo 3 stojí. *3* *5*
      • Taky tak.. Nahodil jsem svůj "Tak se konečně setkáváme Errore 37" face *5* a zase to vypl 8)
  • Tak jsem psal na X-Zone,že chci vrátit zboží zpět.To jsem zvědav:-)))
    • Když pominu fakt, že to nejde resp. vrátit to můžeš, ale peníze ti nedají :) tak proč? DII jsem hrál a ačkoliv jsem betu DIII nezkoušel a řekl jsem si, že se nechám "překvapit", tak můžu řict, že nijak nepřekvapil.Ani to není zklamaní, pač sem tak nějak tušil, že to nebude nic víc, než jen DII s lepší grafikou a jiným "příběhem".
      Takže co te jakože zklamalo na DIII ? :)
    • TIPNU si, že ti to nevýjde, protože bys nejdřív nějak musel vyřešil s Blizzardem odebrání klíče z battle.net účtu. A to asi nemají moc rádi. Protože Xzone by tvoji kopii nemohlo znovu prodat.
    • Ringwraith
      A oni mají v smluvních podmínkách, že berou zpět hry jen tak bez důvodu?

Protože jinak hra přece funguje přesně jak má... to, že si občas nezahraješ je přece jasné z always-online-DRM a za to prodejce nemůže. A o always-online-DRM jsi přece věděl předem, ne? Tak nevím, proč se čertíš...

Tak jen doufám, že se Diabla 3 prodá co nejvíc, pak to bude ve více hrách. *3*
      /ironie

Je to smůla no. Už jsem o tom ale naplácal dost no. Škoda, že decentní hra musí být po*rána takovým DRM.
      • § 53 odst. 7 zákona. č. 40/1964 Sb aneb. právo zákazníka na vrácení zboží koupeného přes internet bez udání důvodů.... *3*
        • x_ander
          Tohle se ale netýká věcí jako jsou hudební cd, filmy na dvd nebo prave treba hry... respektive vratit to muzes, ale jen v pripade ze jsi to neotevrel a vratis to v neporusenem obalu...
        • Ringwraith
          Hmm, tak jsem si to našel a je více než jasný, že proti tomuto jsou obchody nějak ošetřený.

Jinak bych si přes net mohl objednat digitální download jakékoliv hry, navázat si ji na account, ale stejně ji pak vrátit a chtít prachy zpět. A jak bude obchod řešit CD key navázanej na accout u nějaké s nimi naprosto nesouvisející služby?

Prostě si myslím, že všechny prodej přes net mají obchody s hrami nějak ošetřené třeba přes odstavec 8d.
  • když servery nejdeou a všichni jsou tu našel by se někdo kdo by mi pls mohl poslat gest pass na abdul555@email.cz ? dík
    • Už si mohl mít dávno stažený EVE *1* *1*
      • chci si zkusit Diablo a ne EVE :D vážně nikdo kdo by poslal guest pass na abdul555@email.cz ?
        • si ho kup na aukru
    • Nikdo ti to jeste neposlal ? videl jsem nejake odpovedi ze ano :)
      • ne nikdo neposlal :(
  • Gratuluji výherci.. může si hru v singleplayeru vychutnat při nedělní odpolední odstávce serverů :) Po spuštění serverů se dozajisté blahem propadne zas při chybě 37 :) Jako my všichni ostatní... D3 se pěkně hraje ale je to prostě epic fail :) Víc se čeká než hraje, dneska mi to smazalo archievmenty (někteří je ani nemohou získat).. a to radši nemluvím o předmětech, potichém vytracení možnosti přidat sockety.. a pokud socket je, tak to vezme jednu položku z předmětu.. celé craftění je o ničem, protože je založené na náhodě (v podstatě se velmi málokdy podaří vyrobit něco "použitelného" z mnoha pokusů). Navíc mají modré předměty chybu, která opět díky náhodě vytvoří kombinaci zdvojnásobeného atributu a rare věci pak tiše se svými čtyřmi mnohdy opět méně použitelnými vlastnostmi tiše leží v truhle. Nehatuju, hraju to.. ale na to jak dlouho byla hra vyvíjena a testována.. nemluvím o neustálých technických problémech se servery..
    • Ellendway
      To jsi ještě neviděl craftění v AION, co? Můžeš být rád za to, co je v D3 :D
      • Asharak
        Na to, že mají skvělé profese ve WoW, je to u mě mínus, že v D3 je jedna a je nic moc *3*
        • Ellendway
          WoW má naprosto špatné profese. Nic není náhodné, což je chyba. Vždy víš, co děláš a pak tě to začne nudit. U AIONu si sbíral materiál dva dny v kuse, pak ti craftění selhalo a materiál byl pryč. To jsou alespoň profese :D
          • Asharak
            No, to je zase pravda. Vlastně to je věc, která je ve WoWku celá špatně - itemy... go to WoW head and find it. Pak se ti vše znechutí :(. V D3 je to vlastně celkem super. Jo, to předchozí je kravina. Tu je sice jedna surovina, další lvl si koupíš za nehorázné prachy, ale máš alespoň práci do konce života, než vycraftíš nejhustokrutopřísnější staty. Bohužel materiál je omezený taky časem, který musíš dát do náhodného dropu.... achjo. Průměr je nejspíš to pravé slovo. I tak to mělo být lepší. Ještě že ty itemy u obchodníka taky nejsou zrovna nejlevnější.
            Ale ten AION :D
            • Ellendway
              Itemy u obchodníka jsou naprosto levné. Na Hell úroveň jsem si všiml, že itemy stojí pár tisíc goldů. Většinou kolem čtyř až osmi, což je směšné, když jsi schopný za jeden act posbírat až 70 tisíc goldů. Pokud chceš dobré itemy, musíš doufat, že padnou nebo navštívit aukci, kde se dají itemy, které si vycraftil také dobře prodat. Zrovna dnes jsem vydělal svých prvních 150 tisíc a jsem zcela spokojen.

Jinak tak trochu poukážu na D3 databázi, která také běží pod ZAM skupinou a je založena lidmi z Wowheadu a funguje stejně jako u WoW. Zatím chybí dropy, protože hra nedovoluje addony a je venku jen pár dní, takže hráči nemohou shromažďovat padající itemy. Ale zdá se mi, že drop je naprosto random.
    • Asharak
      Ještě že na mě nezbyla krabice, která vyjde do konce měsíce. Doufám že se to spraví... na starter edici, ty lagy děsný, to jo. Ale ze hry mě to ještě nevyhodilo/nečekal jsem (až na údržbu). Craftění je ale super. Je to jediný zdroj, ze kterého získáš použitelné věci, nebo obecně věci na aktuální level. Spíš ten drop je špatný. Ale pokud to je jen na normal a dál už je to naschvál doladěnější, tak to snad problém vyřeší. Ikdyž nechápu proč na normalu padají na lvlu 10 itemy pro lvl 5 *6*
      Z Leorica mi padla žlutá sekerka pro lvl 3... směšné *15*
      • Ja sem ty nejlepsi kousky zatim koupil u obchodniku (ve hre, ne na aukci ;-) Doufam ze se to na Hellu zmeni, ale u sorcky pro me byla nejdulezitejsi vitality a dmg, na to staci modry predmet a kupodivu se mi docela casto stalo, ze obchodnik mel lepsi vec nez ja na sobe. Prece jenom jak clovek leveli tak vybava strasne rychle zastara a drop vetsinou nestoji za nic.
        Craftit budu mozna pri dalsich pruchodech, surovin sice mraky (rozkladam vsechno co neequipnu), ale tim padem malo penez a vetsinu sezerou upgrady kovare, klentnika + skladani gemu.
        • Asharak
          To zas vidím jako plus. Stejně tak u Torchlight 2, že maj obchodníci lepší věci než postava na sobě. *1* Ale jak jsem hrál já za sorcku, tak jsem měl lepší wand z kovárny než ou obchodníka. Je to prostě o náhodě. Jednou si celý šťastný, že se ti po hodině podařilo koupit/vycraftit super hůlku, a na to ji jdeš vyzkoušet a padne ti lepší *15* *10*
    • Máš recht.Já jsem tak vytočenej,že kdyby to šlo,jdu hru okamžitě vrátit.
  • k...a nejde battle.net si delaji legraci nebo co?
    • Ringwraith
      To je přece to always-online-DRM, které některým vůbec nevadí.
      • walltar
        Jo k tomuhle bych se vyjářil slovy: "FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUů *16*
        • Ringwraith
          Tož pozdě bycha honiti. Určitě jsi o tom věděl, když jsi hru kupoval.
          • walltar
            Samozřejmě sem o tom věděl .... tohle je odměna za slabou vůli.
  • Taky se mi nezda ze to bude kratke hral jsem prvni akt (Guest pass) a kdyz jsem ho hral sam bez coopu tak mi to trvalo 3 a pul hodiny a to jsem prolezal kazdou skulinu a zabijel vse takze si myslim ze to na tech cca 12 hodin vychazi ty 4 akty. Ovsem kdyz jsem ho hral s pomoci ostatnich hracu proletl jsem to za hodinu a pul. Prislo mi ze kdyz neni clovek domluven s nekym znamym a hraje s nekym cizim tak nema absolutne sanci si to vychutnat protoze ostatni jdou moc rychle kupredu a tak se plni questy aniz by jste se na nich podileli staci byt proste jen v parte.
    • Ja sem to hral s tim ze mi to obcas spadlo a znova sem prolejzal tu samou oblast s tim ze sem cetl kazdej text a s kazdym mluvil na normal sam plus minus 28h
      • a jeste kdyz pripoctes problemy s logovanim jako treba dneska tak to bude mozna i pres 30h =D
      • 28 hodin je v dnesni dobe krasa na to ze se jedna v podstate o single
    • sankuri
      Tak kdyz to jedes ve vice lidech.. Cokoli + 2 AoE sorcky a jedes jako by tam ti mobi ani nebyli:-)
    • Není Guest pass jen do Skeleton kinga? To není ani zdaleka ale konec 1. aktu :)

Hrál jsem to sám se Sorckou s prolézáním celých map a všech možných eventů, co jsem tam našel a moje hrací doba byla něco pod 30 hodin. Takže o krátkost se neboj *7*
      • Aha myslel jsem ze to je cely prvni akt ale jestli ne tak to je fajn....Rad bych si to koupil nicmene ted neni skvara :)
    • Kill Leorica je asi 1/3 prvniho aktu. Ale kratke to je, me trval level 50 (solo normal a nightmare) asi 30 hodin a to sem to docela prolezal. Borci co to streamovali a jeli v teamu na rychlost meli za kratsi dobu max level a dohrany hell.
      Jo a jinak se musim omluvit Risenu 2, o kterem sem tvrdil ze sou tam infantilni dialogy a questy jako by vymyslelo male decko. Teprve Diablo ukazalo, co to jsou opravdu infantilni dialogy a nenapadity dej ;-) (jasne, o tom to neni, proto to taky hraju, ale vetsinou bez zvuku pac se to fakt neda vydrzet).
      • Pro me je kratka herni doba 7 hodin takze kdyz se to vysplha dejme tomu na tech 15 na prvni pokus budu rad. Jinak hodne me laka znovuhratelnost jen kvuli tomu ze je prostredi generovano nahodne jo mozna je to blbinaa ale libi se mi nachazet truhlicky a kravinky pokazde jinde proto me to tak fascinuje. Demo na guest passu jsem dojel uz 4x a vubec me to neprestalo bavit :-D
        • V tom pripade je D3 hra presne pro tebe a nenajdes na nem jedinou chybu ;-)
          Pokud budes objevovat vsechny lokace, urcite bude herni doba i vyssi nez 15 hodin. Je prijemne ze tak nachazis ruzne nahodne postranni miniquesty, ktere to umi ozivit.
          • Dobré na tom je, že nedostaneš všechny dungeony na jedné mapě, musíš si to generovat víc krát, abys je získal všechny.
            • Jo to jsem se strasne divil ze kdyz jsem to hral po treti a prochazel jsem kolem jednoho mista a najednou tam byl vstup do dungu tak si rikam to neni mozne to jsem nemohl prehlednout :-D Toto mi prijde fakt uzasne a cloveka to opravdu nuti hrat znovu tahle vec.
          • Presne proto se mi to libi. Diablo II jsem hral kdysi ale ne moc takze nemam moc tendence srovnavat II a III mozna i proto se mi to tak libi. Mozna kdybych bykl zaryty fanda II dilu tak asi spokojen nejsem ale takhle jako da se ric novacek muzu rict ze je to alespon teda z meho pohledu super hra a ten litrik bych za to kliddne dal. Trosku me mrzi zatim nestabilni servery ale tak co se da delat.
  • Takže lidi můžu porovnávat Diablo III s Torchlirch II, dostal sem do bety!
    Klady Diabla III - Rozsáhlá a rozlehlá hra se spousty jeskyněmi a eventy. Odměny za vykonávané úkoly, eventy a úspěchy. Třeba postup v hardcore hře.
    Klady Trochlirch II - možnost výběru obtížnost, lze si zvolit zda bude pro vás hra jednoduché, tedy obtížnost "Casual" nebo velmi těžká tedy "Elite".
    Používané skili u obou hrách vycházejí ze zbraně. Grafika je u Diabla III propracovanější barevnější a reálnější. Co se týká postav. Torchlirch má grafiku více laděnou do komiksového rázu a přitom se, už neodehrává jenom v dolech, ale i ve venkovním prostředí, hře to výrazně prospělo. Jinak prostředí u obou hrách jsou nikdy i velmi podobné, spíše náhodnost, než cíl hry..
    Těším se na dobu, až se grafický vývoj v pc hrách zastaví a hry se budou posuzovat podle obsahu a systému hraní. Bude daleko lepší doba než dnes, kdy ne pude úspěšnost hry obhájit jenom lepší grafickou.
    Jinak TorchlirchII je velice slibná hra, který bude slavit poměrně velké úspěchy!!
    S pozdravem!
    • Ellendway
      Musím oponovat v hodně věcech.

- Diablo obsahuje mnoho otevřených oblastí. Nejednou běháš v lese nebo na poušti. To, že v poslední části hry běháš v nebi či pekle je pochopitelné z příběhu a prostě si tam musel.
      - I v Diablu si můžeš zvolit obtížnost. Na začátku začínáš s normálem a poté se propracováváš. Věř mi, každý má možnost získat si to své. Přeci jen v pozdější fázi hry je to docela těžké něco zabít, pokud jsi casual hráč.
      - S prostředím je to dle mého jen nějaká náhoda. Přeci jen o Torchlight a Diablu jsme toho moc v minulosti nevěděli.
      • Asharak
        Obtížnost u TL2 bych chtěl vidět podrobně. Protože na Elite od začátku (což v D3 nejde) je to akorát trochu pomalejší, ale nic hrozného. Že by to chtělo až tak moc pozornosti říct nejde. Ale v D3 si nemůžeš zvolit obtížnost... musíš mít na to lvl což v TL2 ne.

Ale prostředí se mi líbí atmosférou u obou. Je to dobrá alternativa k D3, které má být temné, tmavé. Zato TL2 je pěkné ve dne (v noci to působí možná trochu líp než v D3, ale nemá to tu atmosféru temnoty, spíš normální noci).

Každá hra si jde jakoby svou cestou a to je dobře. A tak doufám jako muff, že recenze nebude o tom, jakou mají hry grafiku *16* Protože si myslím, že obě hry se musí soudit podle "atmosféry"...
  • už jsem tu psal, ale zapadlo to v diskusi tak repost:
    je tu někdo tak hodný a poslal by mi pls guest pass na abdul555@email.cz ?
  • Lem0n
    Nějáká hodná duše co by mi poslala guest pass na citronek90@gmail.com? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit