Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • diablo 3 se nesnaží o pribeh? *8*
  • Kritizovat nějakou hru za něco, o co se vůbec nesnaží, nesnažilo a ani nechce, aby to vypadalo, že se o něco podobnýho snaží, chce vážně jen půl mozku, ber si to klidně zle.
  • havne nezapomeň v každem druhem prispevku upozornit na to jak si inteligentnej *1* *11* ani nedokážeš pochopit že o propracovanem pribehu v d2 jsem nikde nemluvil
  • walltar
    A ty si to hrál kvůli tomu propracovanému příběhu a vůbec nevěděl co se stane zarohem co? Asi máš potom půlku mozku nechc se otestovat. *7*
  • Proc? Souhlasim ze D3 ma pribeh pro male deti, nektere veci jsou naprosto nelogicke a je to plne tak hloupych kecu, ze obcas musim hrat bez zvuku. Ale tez je pravda ze o tom to neni, pribeh D1 by se dal rict jednou vetou, pribeh D2 vicemene tez. Horsi uz je to s atmosferou, ta byvala lepsi, ale pribeh byl vzdycky docela hloupy.
  • ty jsi obyčejnej namyšlenej hňup, když maš iq 120 tak bys mohl pochopit co jsem napsal.
  • ty jseš poradnej pablb.
  • walltar
    Jak říkám musí to být síla, ale když se nechceš podělit tak co se dá dělat.
  • walltar
    Přiznejme si a řekněme si na rovinu, že diablo nikdy nebylo moc o příběhu.
  • Asharak
    Kamenné obchody jsou horší než e-shopy. Teda alespoň podle infa co sem dostal, že měli dostat pár kopií ale nedostalo se na ně, vše se vyprodalo přes eshopy.
  • ja to nepletu prece jsem to napsal hned na uvod, jen se mi to nelíbí. Nikomu to nevnucuju. a to že se inspirovali u krestanstvi je jasny a nikdo to nemuze poprit. jen nechápu když uz mohli použít jako predlohu sv. pismo, ktere ma jasnou logiku, proč museli vymyslet takovy hloupy guláš jako to jejich lore
  • Asharak
    Buď té lásky k Bohu, a nepleť jeho fantasy literaturu s Lost realmem a jinou... dík!
  • Nevim, jestli seš troll, ale je to opravdu tak. Navíc je celá hra koncipovaná jako masivní záležitost pro více hráčů. Ať si říká kdo chce, co chce...je to variace Diabla s WoW.
  • Přiznejme si a řekneme na rovinu, že příbeh Diabla 3 spíš připomíná nějakou slátaninu z wowka pro 12 lete děcka.
  • oops nejaka chybka
  • to neni uplne pravda, on chtel intervenci z ,,Heavnu,, ale kdyz videl, ze na nej kaslou a nepomuzou mu tak se rozhodl, ze ,,uz nebude jejich bratrem,, a vybral si, ze se stane smrtelnym....protoze vzhledem k tomu, co vyvadel od doby vzniku Sanctuary, tak nejake varovani proti 2 lesser evilum je jen kapka v mori. to neni uplne pravda, on chtel intervenci z ,,Heavnu,, ale kdyz videl, ze na nej kaslou a nepomuzou mu tak se rozhodl, ze ,,uz nebude jejich bratrem,, a vybral si, ze se stane smrtelnym....protoze vzhledem k tomu, co vyvadel od doby vzniku Sanctuary, tak nejake varovani proti 2 lesser evilum je jen kapka v mori. A kdyby chtel, tak si klidne muze nechat nesmrtelnou formu, nejspis uz ho imperius pekne stval, stejne se spolu jen hadali uz od dob velkeho konfliktu.
  • On je nikam neposílal. On chtěl lidem pomoct a jelikož by mu to nedovolili, varovat je před Azmodanem a Belialem, tak obětoval svou smrtelnost, aby je mohl varovat. Tudíž se obětoval. Klidně mohl dál křepčit na nebesích a hrát s Imperiem karty...
  • vlastik.plaminek
    Takže jenom pro to, že kdosi kdysi napsal knížku pohádek a pověstí dneska někdo nemůže vytvořit vlastní pohádku s podobným námětem?
  • smejki
    pleteš si slova "měl" a "mohl"
  • blbečku co konkretne tvuj dementni mozek nebere? navazis se do mne protoze jsem verici nebo se vyznas v teologii lepe než ja? pochybuju *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit