Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyhrál v soutěži o tričko, plakát a originálku Diablo III?
14.5.2012 | Redakce Games.cz
445 příspěvků
-
Chlapci, jen krátce. A kdo nechce číst, tak předem - 1/10. Diablo 3 má výbornou hratelnost, ne-li lepší jak D2. Systém hry - skilly, automat statů, eventy, artisani a jejich levelování. Ty nové prvky ve hře jsou fajn a ikdyž některé to trochu zjednodušují, dotává ta hra úplně jinej drajv a lepší drajv. BOHUŽEL to už není Diablo. Příběh je naprostá katastrofa a kdo říká, že hry jsou hlavně o klikání a o multiplayeru, ať raději okamžitě přestane číst a vrazí si facku. (spoiler) 1. akt byl jště v pořádku - atmosféra docela temná, lokace moc pěkný a zajímavý, pak to ale přišlo - Butcher. Nejen, že je směšnej, ale na těch velkejch příšerách je vidět, jak je ten novej styl Diabla strašně nedetailní. Když si vzpomenu na Andariel a její trůn, všude krev po stěnách, to jezírko s mrtvolama. To bylo opravdu super. Andariel sama o sobě nebyla těžká, ale sálá z ní ta bizarnost. Efekty - při soubojích je to extrémně nepřehledné. Je mi jasné, že vám to tak nepřipadá, ale barevná paleta to hodně kazí. Smrt Deckarda Caina by si zasloužila mnohem víc, než jen trapnou in-game animaci...postavu, kterou všichni milujeme, zabije fialová víla z Warcraftu. To je snad vtip, ne? Ale pořád se to ještě dalo skousnout. 2. akt byl taky docela obstojnej, ale tady to začíná. Beru Nový Tristram lokaci jako zajímavou připomínku Diabla univerza a celkově se hodně povedl, ale proč tedy musí pokračovat v pouštní lokaci jako Lut Gholein? 3. akt byla naprostá katastrofa. Přípomíná 5.akt v D2 a je prostě nudný, Azmodan je komické tlusté prasátko a rozhodně nebudí respekt. Obecně se moc ty poslední Zla vykecávaj a nějaká temná atmosféra je ta tam. A poslední akt? Hrůza a děs. Nebe se přece musí vymazlit..jasně, napadli ho démoni, ale to neznamená, že musí působit prázdně jako peklo v D2. Celkvoě je to remake Diabla 2, žádné pokračování, které to posune někam dál. jen systém se posunul. Tyrael se obětoval, fajn. Hezkej začátek. S Leah jsme to nějak očekávali (ti co mají aspoň polovinu mozku), ale proč se o ní vůbec nikdo na konci nezmiňuje? Jen tak snadno se jí zbavit, když ona je prakticky tou osobou, která nás vede Diablem 3. Jako charakter s ní strávíte dost času a najednou jen pronesete, že je teda asi mrtvá, chudák. Hmm...Pro mě umřela Diablo série. trojyk byl vždycky prokletý, ať jde o film nebo hry. Třeba někde v jíný dimenzi si užívaj lidi Diabla 3 od Blizzardu North. Závist.
-
Jenomze pane plisken Diablo nikdy nebylo MMO a na 60 lvl prakticky nemate co delat narozdil od MMO her. Jenomze Blizzard se snazi tohle zmenit stylem - budou pvp areny, nekdy v budoucnu a farmeni legendarnich itemu ve skupine, coz me prijde jako uplny fail, takze misto toho, aby udelali vysperkovany singl, tak ze hry delaji nedodelany MMO paskvil.
-
nooo...ten item by nekdo musel udelat, nekdo ho tam vlozit atd...vzdycky clovek. A lide jsou co se tyka utajeni informaci dost nespolehlivi. Chodi do hospody na pivo, radi se chlubi, atd...a kdyz se pak nekdo takovy z Activisionu pochlubi svemu kolegovi z EA, tak by to pro takovy blizz, ktery ma navic svoje akcie na burze, mohlo znamenat docela dost velky pruse@r.
-
Nevim porad mam dojem, ze treba v D2 druhy act, tesne pred koncem, kdy hrac musel projit a vycistit vsech 7 kobek v pousti, trvalo dele nez cely 2 act v D3 proste dungeony a mapy uz nejsou poradne rozlehle a monster je take poskromnu (nevim jak na tom je hard a inferno) ale jedno vim jiste hru si zahraji max na hard, ale inferno uz zcela jiste ne.
-
A nebo prostě Blizzard vysummoní dobrej item a švihne ho tam v přestrojení za hráče.
Oni ten systém vymysleli, oni ho řídí, jen oni ho kontrolují, takže neexistuje nic na světe, co by je od toho mohlo zastavit.
A když to budou dělat chytře, tak aby to nebylo okaté, tak nebude problém a oni budou moct jen rýžovat prachy, protože mezi hráči Diabla 3 se určitě najde někdo ochotný zaplatit.
A když to napadne mě, tak bych se divil, kdyby to stejné nenapsalo zkušené manažery Activisionu.
Ale je to vlastně jen jeblá konspirace, že ano? Activision by přece nerealizoval neprůstřelný systém jak vydělávat, co se jim vůbec nepodobá. -
By mě zajímalo, co tam těch 30 hodin dělal. Kochal se krajinou? Šel na pivo a nechal zapnutou hru, jak tu zmiňuje kolega? :)
Jestli ta recenze na EG bude taková, jako ta jejich videorecenze, což bylo jen komentované hraní nějakého puberťáka, tak nevím. :)
Ono je celkově sranda číst české recenze na D3 (Game Park, Bonusweb). Hře se vytýká nízká obtížnost, ale to se není čemu divit, když to recenzent dohrál pouze na normal. Což je vlastně jakoby takové DEMO. Jako psát recenzi, když skončíte cca nalevelu 30 a maximum je 60 je celkem funny. Ale onose není čemu divit. Obdobné recenze se píšou i na MMO hry, kde recenzent hraje prvních 20 levelů a pak hodnotí celou hru. Vždyť po vylevelování na max level se vám u takových her otevře úplně jiný svět k prozkoumávání.
Ale herní servery se předbíhají v tom, kdo rychleji přinese recenzi na tu či onu hru a pak to tak vypadá. Recenze jsou nekvalitní, neřeknou vám skoro nic a u mnohých máte pak dojem, že zasáhlo PR oddělení dané hry. -
Jak by si specifikoval herní dobu u diabla? Vždyť sou lidi co dvojku hrají dodnes. A pokud hrací dobou myslíš proběhnutí normal obtížnosti tak to je jenom první krok než se dostaneš do inferna. Bych chtěl vidět někoho kdo si to koupil kvůli příběhu a po prvním dohrání to vypne.
-
Pošli foto, to musím vidět *15*
-
to ja beru, ale spis u tech high lvl unikatu...ale nechapu proc treba nepadaji ,,normal,, ,,nightmare,, sety a unikaty...stejne to kazdy pouzije jen kratce. Kdyz to porovnam s D2, tak tam jsem za tu dobu vzdycky mela nekolik setovych kusu a unikatu...tady prd, nebo 1/2 kusy. Jinak s toum RMAH mas urcite pravdu.
-
Tak to co je v tom AH taky někomu padlo, kdyby tam byl královský drop všeho tak lidi co plánujou že budou farmit diablo místo toho aby pracovali umrou hlady *1*
-
A členové Mensy si dali dostaveníčko? :D Sakra předhánět se kdo má větší IQ, to chce pořádný IQ.
-
Asi si potkal vyjímečně špatný rare a vyjímečně dobrý magic. Mě se to ještě nestalo.
A prvni akt mě zabral přes 8hodin na normal obtížnost takže já sem spokojený. Sem si všechno prošel a všude byl a stejně to udělám i na ostatní obtížnosti takže bych řekl že s časem nebude probllém než se dostanu do inferna. 9/10 bych tomu každopádně taky nedal už jenom proto jaký mají clusterf*ck místo serverů a za craft který nevím jestli k něčemu bude. Bohužel dneska se hry hodnotí jenom podle hypu kdo zaplatí redaktorům víc (redaktory games nechci obvinit že by je někdo platil ... on by jim stejně nikdo nic nedal i kdyby chtěli) má lepší číslo u recenze. -
Proč myslíš, že to padá málo?
Asi to bude mít co dělat s R M A H.
A taky tím, že famrnení itemů je asi jediná věc, co tě u hry udrží, takže to nemůžeš dostat hned jen tak. -
Ano proto se taky ptám jakou stupnici používá na určení inteligence abych zjistil jestli jsem podle něho podprůměrně inteligentní.
-
*to
-
To s tím že se progres zasekl není pravda ... vím o dvou skupinách lidí kteří do dohráli už před nějakou dobou :) Tady je jedna z nich http://cs.twitch.tv/nl_kripp
-
stupnice inteligenčního kvocientu, je docela neaktuální a nepřesný způsob jak efektivně inteligenci měřit :/
-
to tak odpovida, ono ty akty jsou postupne kratsi a primocarejsi, stejne jak v d2
-
ja uz unikaty nasel dva. Jeden jsem dobre prodal v aukci a druhej jsem mohl pouzit a jakou jsem z nich mel radost!
-
To nevim ale aspon ta recenze bude snad k necemu, ja jsem po 10 ti hodinach v 1/3 druheho aktu