Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyhrál v soutěži o tričko, plakát a originálku Diablo III?
14.5.2012 | Redakce Games.cz
445 příspěvků
-
Teda ze by se mi nageneroval modrej predmet kterej ma vic vlastnosti nez rare to se mi fakt nestalo :D
-
hm normal jsem mel dohrany singl za 18h a to jsem prolezal vsechno...30/36h? To teda netusim jak to nekomu muze tak dlouho trvat. Nesel nahodou recenzent na pivo a nenechal spustenou hru ?
-
Hm nektere veci jsou super, ale nektere jsou proste udelane spatne. Nejvic mi vadi system dropu itemu, kdyz na normal ani nightmare mi nepadl zadny unikat ani jedna setova vec. Kamosum co to hrajou,padl za celou dobu treba jen jeden atd...pritom na D2 bylo super, ze jsi takove veci nachazel postupne, mohl si sestavovat low lvl sety a podobne. To same, kdyz zrusili, ze bossove po prvni zabiti jsou oznaceni za normal elity a tim padem z nich nic kloudneho vickrat nevypadne. Misto toho chodit v MF equipu farmit lokace...fajn napad, ale abych navlikal svoji HC postavu do MF ??? a riskoval, ze na me vlitne nejaka elita, ktera me zabije ? To je proste tezce nedomyslene. A vsechno kupovat v AH je nuda.
-
fail by to nebyl, kdyby ty rare a modre itemy mely ruzne ilvly, ale uz se mi nekolikrat stalo ze itemy na stejnem lvlu, mely stejne staty a k tomu modry item jeste 2x socket bonus, kdezto rare item nic.
-
Jestli je herni doba delsi, tak ja jsem papez v cinskem tanku
-
Asi protoze herni doba na normal je okolo 30 hodin ( recenzent eurogameru hral 36) a to je jen normal tzn do nakeho 30 lvu, takze nezkusis ani pulku spellu a bossove na dalsi obtiznosti delaj jine veci, takze aby ta recenze byla obektivni tak by se mela dohrat na vsecky obtiznosti a to je pres 100 hodin, a jeste se to nikomu na svete nepovedlo nevysi obtiznost zatim neni prekonana svetovej progres se zasekl ve 3 aktu.
Treba na gamezone maj recenzi jako prvni v cr ale je to peknej blaf, ten recenzent rika veci co v te hre nejsou ale kdby to dohral aspon na normal tak vi ze tam jsou, a taky jak je hra primitivni ale to ze ma hra dalsi 4 obtiznosti a nejtezsi jeste nikdo na svete nedal to uz se nezminuje -
A v cem te zklamalo ? Me zase naopak ohromilo, vsecko dobre z D2 zustalo, pribily nove prvky, spojeni z ostatnimi hraci diky pripojeni na battlnet, hra je tezsi, herni doba delsi, parada
-
nevím proč jim ta recenze trvá tak dlouho, vždyť na tom klikání není co testovat:(
-
Co to je za minus ze jsou magicke itemy nekdy horsi nez rare itemy? To se proste stava kdyz se ti tyhle veci generujou nahodne....
-
Pro mě je D3 obrovské zklamání. Hratelnost je fajn, jenže pohnojili jiný věci. Těším se, až tady bude renceze, abychom si to krásně probrali.
-
Celé je to hlavně postavené na tom, jestli si v AH věci koupíš nebo ne. Já, kdybych měl jet např. nightmare s výbavou, která mi padala během normal, tak myslím, že bych se občas hodně trápil (minimálně s elitami a některými tužšími monstry) a staty bych měl stěží poloviční (díky tomu, že ve hře ti padají itemy, které jsou o několik levelů pod tebou ani žádná farma nepříchází v podstatě v úvahu).
-
Jak dlouho ten Hell jedeš? Já jen že nightmare jsem dokončil na levelu 51 *1* (procházel jsem vše, každou blbou truhlu jsem otevíral, do každé pohozené mrtvoly jsem kopnul)
-
Sheldon Diablo určitě hraje?:)
-
tak ten Blesk snad opravdu doufam ne
-
toho simpanze bych uz opustil, to byla nadsazka, kdy jsem nechtel pouzivat vulgarni vyrazy jake pouziva treba .uff. :)
-
Tak jsem dohral 3 Act a mohu v klidu rici, ze tato hra neni spatna, ale neco ji chybi, nebudu pocitat fakt , ze delka Actu je velice mizerna az prachbidna, kdyz k tomu pripocitam neustale lagy v singlhrani, zacinam se ptat, kde soudruzi z Blizzardu udelali chybu, korunu tomu vsemu dodava nedelni udrzba serveru. A to uz si nevsimam takovych malickosti jako ze rare itemy jsou mnohdy horsi nez modre itemy. Kdybych to me objektivne zhodnotit tak vice nez 6/10 - mozna po dlouhem premlouvani 7/10 nadprumer, ale zadne 9/10 jsem jsem jiz na dvou webech cetl recenze inu hype je hype a redaktori pisi ve stylu jak kdo plati.
-
Tak proc tu havet krmis kdyz je to jasnej troll :D
-
Tím pádem že hranice kdy ti příjde D3 hloubé je IQ 147 - 148 ... Tak tohle je ta průměrná inteligence? Jestli Jan není Sheldon.
-
si ho kup na aukru
-
dik, zkusim to, jedu to na nightmare, v normalu jsem si jich ani nevsim. daj se sice obejit, ale stve me to, je jich porad vic