Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já hry beru jako zábavu a odreagování po celodenní práci. Když člověk přijde po deseti hodinách z práce, nemá většinou náladu si pouštět hru, u které musí přemýšlet, chce naopak ten mozek vypnout a jen tak relaxovat. Tohle jestli nechápeš, tak potom mi přijdeš jako polodebilní šimpanz ty.
  • viz jedna veta z ceske recenze:
    Tu pravou zábavu totiž Diablo III generuje právě ze snahy opatřit si co nejlepší možné vybavení.
  • Bohuzel, takhle svet nefunguje... svet funguje tak, ze pokud vznikne neco chytreho inteligentniho, narocneho na premysleni, koupi si to inteligentni lide a tech je par... viz (System shock, Planecsape, Grimrock). Pokud se ale zacne nabizet supidita, pri ktere clovek muze pustit mozek na vandr, ma to mnohem vetsi cilovou skupinu, protoze proste blbcu je na svete vetsina...I polodebilni simpanz zvladne porad dokola mackat jedno tlacitko (no dobre dve, ale vedle sebe:) ) ...Schvalne znate ve svem okoli nejakeho aspon prumerne inteligentniho cloveka, ktery hraje Diablo? Ja ne, a nedivim se, hrat tuhle hru je normalni ostuda. Asi jako kdyz mate o svem bratrovi priznat, ze je gambler zavisly na hernich automatech. Ale v podstate je to fuk, protoze rozcilovat se kvuli te hloupe casti lidstva je skoda nervu.. at si maji co chteji *5*
  • no ono zalezi na jake obtiznosti...jestli nightmare (na normal nema snad problem nikdo s nicim) kdy je asi nejlepsi rada, sezen si lepsi vybavu nebo hell (inferno) kdy to chce spis vychytat build a taktiku...jinak na inferno mi stacila poradna obourucka s co nejvetsim base DMG a hodit tam earthaque a vetsinou vymalovano
  • walltar
    Já mám s nima problém pokud sebou mám templáře .... sem jednoho vampiric bosse dostal na 10% a on se asi 15x zase dohealoval o mojeho templare na 100% *16*
  • No měla to být reakce na příspěvek, ale co už..
  • I never asked for this.
  • hral som betu TL2 a podľa mňa je z toho cítíť viac Diablo ako z D3
  • Ellendway
    Jsem v Hell obtížnosti, mám 51. úroveň a zatím jsem neměl nějaký výraznější problém. Je jasné, že většina mobů na vyšší úrovni bude těžší a budeš mít problém, ale to je to kouzlo hry...

Používám tyto kouzla
    Frenzy (Triumph Runa), Rend (Blood Lust Runa), Ground Stomp (Wrenching Smash Runa), Revenge (Retribution Runa), Weapon Thrown (Richochet Runa) a Wrath of the Berserker (Insanity).

Dělám to tak, že použiju Ground Stomp, Rend, uteču tak, abych měl trochu času, hodím párkrát Weapon Thrown, pak zase Ground Stomp, Rend, atd... chce to tréning, ale časem se do toho dostaneš.
  • Asharak
    Sehnal bych si itemy, co ti přidají inteligenci, a další věci s magickou rezistencí. Dále vybral takové skilly, které ti umožní se k nim přiblížit a rychle je sejmout, dát jim stun nebo dát postavě chvilkovej abrosb, a nebo rychlou regeneraci. Trochu prolistovat perky no. Jelikož nemám orig tak ti víc neporadím, ale tipuji že budou teda mít magický dmg, a proto tě dají raz dva. Ale fakt nevím co dělají vampiric bytosti.
    Ono celkově je tohle to nejhorší, a následně nejkrásnější ve fantasy světě. Mág(kouzla) vs bojovník... ouch, ale když máš správnou strategii, dokážeš všechno. Tak hodně štěstí :)
    Ale rozhodně bych to napřed zkusil, a až pak zkusil youtube/google/blizz forum. Build je build a na vše se nějaký najde.
  • neumim ti poradit ale mam podobny problem s monkem asi Blizzard zapomel vyladit melee classy
  • Asharak
    Ten strom bych jako zas tak nevychvaloval. Hlavně ten systém 10-15 bodů do jedné ability. Plus vidím v tom, že je tam action bar s 10 místy. Vylepšování tě po chvíli přestane bavit. Dát dva body za 4% dmg zbraně a sem tam 0,5% schopnosti. Po pár levlech sem nevěděl, kam to dávat. Ale to je menší +, že je třeba si vybrat. Uvidím v plné verzi na vyšším levlu, ale nefandím tomu. U WoWka se mi to líbilo, ale tam bylo alespoň víc věcí (taky tam je větší bar že :D), ale kažý nový talent potěšil, tady to u mě moc nefunguje. U enginéra tam nebylo co vybírat. Za mága to bylo lepší, ale výsledek stejný - nějak moc neuspokojil a pak jsem to házel do nejsilnějšího kouzla s velkým dmg. Za pistolníka už to bylo lepší. Ten mág byl asi nejproblémovější co se týče rozdělování talentů, ale byl z nich nejsilnější takže na nich zas tak nezáleželo. U Diabla 3 se mi líbí to, že jednak dá každý nový skill skvělou podívanou, a pak je možné se rozmýšlet co používat a jak to kombinovat. není třeba reset skilů a s equipem zatím nevím. Zato je fakt, že tam není možnost si nic sám vybrat při postupu na úroveň, takže jak mizí u TL2 radost z přidělení bodu k talentu, tak mizí radost v Diablu při pomyšlení na vlastní rozdělení bodů. Ale tam to převažuje následný výběr buildu. A díky tomu je v téhle oblasti Diablo 3 lepší. Snad si s mým rozborem spokojenej *4* A atributy menší + u TL2, mají trošku větší účinek než např. v Sacred.
  • To s tím singlem a tak.No co si budeme povídat tak dneska je na netu připojenýskoro každý.Mužeš si říkat, že bude hrát TL2 "single" a stejně budeš mít zaplý FB, ICQ a podobný ptákoviny.LAN ? to mi snad chceš tvrdit, že se každý víkend budete domlouvat na lanky a tam hrát TL2 ? Odpověz si sám.
    Jo vlastně.Tady je každý milionář a jezdí na vikendy do své chatky bez netu kde si chce v klidu zahrát.
    Ale ano pokud by mi nejel net a chtěl bych hrát D3 a nemohl bych tak by mi to vadilo.to je samozřejmě velké -.

Ruční vybírání skillu ze 3 stromů.....No vzhledem k tomu, že to je dnes prakticky v každé hře tak systém v D3 za špatný nepovažuji.Člověk si tam sám muže vybrat co mu vyhovuje a sám znám i lidi, kteří to není zase ten výběr skillu ze 3 stromů.V tom systemu 3 stromů stejně vyzkoušíš tak jako tak všechno.

8 hráču v jedné hře neberu jako +.To je spíš jeden velký chaos.Považuju ty 4 max dostačujicí.

Jinak sem se mrknul na par screenu z toho TL2 a nevím proč, ale graficky mi to jako první připomělo Team Fortress 2.
  • Nechápu, že nikdo napadá hodnoty způsobem kdy se sympatie snaží nahradit racionalizaci při nákupu her... To už to došlo tak daleko, že bych měl přijít do obchodu a vybrat si hru podle logiky a rozumu? Podle užitkovosti? bez jakýchkoliv dalších kriterií?... Ne takhle svět nefunguje *4*
  • walltar
    Tak zase já to beru tak že sem teď neměl co hrát takže můžu buď sedět na netu a nudit se nabo si užívat diablo než vyjde GW2 a potom je tu možnost sedět na netu a nudit se a možná si chvilku před tím než vyjde GW2 zahrát T2. Takže když jsem se v mládi rozhodoval co hrát diablo 3 byla pro mě jasná volba.
  • potreboval bych poradit. hraju za barbara a mam obrovskej problem s Vampiric monstrama. vzdycky me drtive sejmou, v podstate se k nim nemuzu priblizit, coz je u barbara problem. nevi nekdo, jak na to? *8*
  • Neříkám 3x více featur, říkám více.

Tak např. můžeš hrát singleplayer sám bez netu. Můžeš hrát přes LAN bez netu. Můžeš hrát s až sedmi dalšímu lidmi. Hra podporuje modifikace. Máš si sám ručně vybírat skilly ze tří stromu na každý class i sám alokovat atribut pointy.

Diablo 3 musíš být pořád online, jsi závislý na serverech Blizzardu, můžeš hrát s jen dalšími 3 lidmi, bez modifikací a hra skilly odemyká sama a atributy zbyšuje automaticky.
  • Jakých 3x více freatur ? Mužeš to rozepsat ?
    Torchlight může být možná až 3x levnější (pro mě ne já měl D3 za 11oo,- ), ale vyjde až za 3-4 měsíce ? Kdyby vyšlo teď tak by se tím argumentovat dalo, ale ono tu ještě není a nějaký ten pátek nebude.
  • No ja uz sem tu parkrat na vypadek nadaval ;-) Plus i kdyz jsem jeste nehral tak jsem sledoval 1 evropsky a 1 US stream (abych vedel jestli me D3 vubec bude bavit) a tam jim to obcas tez nejelo.
  • Asharak
    To můžou. Stejně tak jim musí být blbě z lidí, kteří je nechápou.
    Jen doufám, že úroveň obtížností bude fakt tak super jak říkali. To už bych nepřekousl jako obrovský fail s problémy se servery, i přesto, že s tím mají roky zkušeností... dmnce prostě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší