Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravda můžu mluvit jen za sebe.Vždy, když jsem přišel z práce, pokud nepočítám ten první den, tak to šlo bez problému. Každý to štěstí asi neměl.
  • Není na tom špatného nic, jen mi to osobně přijde nelogické.

Proč platit 3x víc, když můžu platit 3x míň a mít víc featur a míň omezení. A fakt nerozhoduje jen nálepka.

Pravdu máme oba.
  • Sorry ale to neni pravda, vypadky byly castejsi, jenom ten dnesni byl vic viditelny protoze si vybrali nedeli odpoledne. Plus byly i vypadky US serveru nebo serveru v asii, dokonce zatim vypada ze evropa na tom byla nejlip (coz byla jedina vec kterou jsem necekal). Uvidime jak casto to bude, ale vubec se mi to nelibi.
  • Stačí.

Hmm, takže si uvědomuješ, že to je obrovskej fail ze strany Blizzardu, ale láska k Diablo feelingu to překoná? Můžou být rádi, že mají takové fanoušky jako ty.
  • Nevím co je na tom vysvětlení špatného :)
    Berou Diablo jako takové jako originál a všechno po něm pokladájí za kopie.A ruku na srdce ony to kopie jsou.Což si i ty sám potvrdil v předešlých komentářích.Tak proč hrát kopii když můžu originál ? A fakt nerozhoduje jen cena.
  • Ne, jdu se pomodlit k Blizzardu a zalehnu do hajan.

Dobrou noc
  • Asharak
    Nekoupil. Nevyšla na mě krabice z obchodu. Ale i tak si klidně počkám pár dní, než ten problém vyřeší. Nejsou z toho určitě nadšeni stejně tak, jak samotní hráči. Nevím co tu pořád řešíš, prostě fail, miliony lidí naštvanejch... měli tam dát singl no. Taky nechápu, proč to nevyřešili za ty roky... prostě solo půjde offline, při připojení se jen aktualizují data/předměty v truhle, goldy, nahodí se aukce a pod. Ale pak by s tím byli jistě problémy tak to raději hodili všechno online. Stačí ti to? To je vlastně jedno, že? Tohle tě přece nezajímá. *7*
  • Hra nejela jen první den stabilně a pak až dnes chvíli po maintance.

Hra stojí 6o eček jen u blizzu a to jen díky stejnému systému jako je na steamu tzn. 1e=1$.
    Všude jinde je to levnější.Mimo to nemá smysl si na cenu stěžovat protože Diablo nevychazí každy 1-2 roky jako jiné hry.

Ještě tam máš v rukávu nějaký ten zajimavý komentář, kterým by si chtěl tuto diskuzi obohatit ? :)
  • Ale toto je vysvětlení, které mi zde bylo poskytnuto, proč si někteří vybrali Diablo 3!

Pouze ho předávám dál!

*1*
  • No jo no, jistě se nikdo nestresuje.

Jen si koupili hru za 60 éček, která občas nejde, ale to je vlastně sranda.

Ale je fakt, že když už jsi si Diablo 3 koupil, tak s těmi maintenacemi a chybou 37 uděláš velkej prd, takže je lepší se tomu raději fakt smát než se stresovat. *3*
  • Ale no tak :) Nehroť to :)
  • Asharak
    Třeba se s tím nikdo nestresuje :) Ti co by to dělali diablem opovrhují, a ti co se s tím potýkají si z teho jen střílí. Zbytek se stresuje to jo.
    Ale jinak dík za info, že je u předobjednávky jednička zdarma je super! Já mám chuť si koupit obje hry například :P A když nepujde D3, tak zapnu TL2, jestli nebudu mít nic lepšího na práci *3*
  • Ale chápeš, že ty hry prostě mají jinej feeling?

A ten Diablovskej někomu prostě stojí za 40 euro navíc, nutnost být pořád online a odstávky, kdy nemůže hrát ani single!
  • x_ander
    Tohle se ale netýká věcí jako jsou hudební cd, filmy na dvd nebo prave treba hry... respektive vratit to muzes, ale jen v pripade ze jsi to neotevrel a vratis to v neporusenem obalu...
  • tak dufam v to dievca *4* *1*
  • ze se s tim stresujete - se na to vykaslete a kupte si radci Torchlight - ted kdyz si predpobjednate T2, tak dostanete jednicku k tomu zdarma...
    P.S. Ta jednicka ma i demo - po vyzkouseni jsem mel jasno a tasil kartu :)
  • Ringwraith
    Hmm, tak jsem si to našel a je více než jasný, že proti tomuto jsou obchody nějak ošetřený.

Jinak bych si přes net mohl objednat digitální download jakékoliv hry, navázat si ji na account, ale stejně ji pak vrátit a chtít prachy zpět. A jak bude obchod řešit CD key navázanej na accout u nějaké s nimi naprosto nesouvisející služby?

Prostě si myslím, že všechny prodej přes net mají obchody s hrami nějak ošetřené třeba přes odstavec 8d.
  • Ellendway
    Itemy u obchodníka jsou naprosto levné. Na Hell úroveň jsem si všiml, že itemy stojí pár tisíc goldů. Většinou kolem čtyř až osmi, což je směšné, když jsi schopný za jeden act posbírat až 70 tisíc goldů. Pokud chceš dobré itemy, musíš doufat, že padnou nebo navštívit aukci, kde se dají itemy, které si vycraftil také dobře prodat. Zrovna dnes jsem vydělal svých prvních 150 tisíc a jsem zcela spokojen.

Jinak tak trochu poukážu na D3 databázi, která také běží pod ZAM skupinou a je založena lidmi z Wowheadu a funguje stejně jako u WoW. Zatím chybí dropy, protože hra nedovoluje addony a je venku jen pár dní, takže hráči nemohou shromažďovat padající itemy. Ale zdá se mi, že drop je naprosto random.
  • walltar
    No tak první act mě zabral něco přes 8hodin .... takže zase to tak s tou krátkostí té hry nevidím když jsou 4 a k tomu je člověk musí udělat 3x aby se dostal na poslední obtížnost. Takže deme na ať už je ten pekelný lord error 37 a jeho bratr error 33 zpátky kde paří ....
  • § 53 odst. 7 zákona. č. 40/1964 Sb aneb. právo zákazníka na vrácení zboží koupeného přes internet bez udání důvodů.... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší