Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyhrál v soutěži o tričko, plakát a originálku Diablo III?
14.5.2012 | Redakce Games.cz
445 příspěvků
-
Obtížnost u TL2 bych chtěl vidět podrobně. Protože na Elite od začátku (což v D3 nejde) je to akorát trochu pomalejší, ale nic hrozného. Že by to chtělo až tak moc pozornosti říct nejde. Ale v D3 si nemůžeš zvolit obtížnost... musíš mít na to lvl což v TL2 ne.
Ale prostředí se mi líbí atmosférou u obou. Je to dobrá alternativa k D3, které má být temné, tmavé. Zato TL2 je pěkné ve dne (v noci to působí možná trochu líp než v D3, ale nemá to tu atmosféru temnoty, spíš normální noci).
Každá hra si jde jakoby svou cestou a to je dobře. A tak doufám jako muff, že recenze nebude o tom, jakou mají hry grafiku *16* Protože si myslím, že obě hry se musí soudit podle "atmosféry"... -
No asi bych to udělal, ale tenhle problém mám jen u stolního PC. A studuju v Praze kde mám notebook a tam mi to běhá ok.
Otec mi minule říkal, že koupí grafiku do pc co je doma, ale já jsem ho odmítl, jelikož platit mi život studenta si myslím, že stačí:) -
To jsi ještě neviděl craftění v AION, co? Můžeš být rád za to, co je v D3 :D
-
Ještě že na mě nezbyla krabice, která vyjde do konce měsíce. Doufám že se to spraví... na starter edici, ty lagy děsný, to jo. Ale ze hry mě to ještě nevyhodilo/nečekal jsem (až na údržbu). Craftění je ale super. Je to jediný zdroj, ze kterého získáš použitelné věci, nebo obecně věci na aktuální level. Spíš ten drop je špatný. Ale pokud to je jen na normal a dál už je to naschvál doladěnější, tak to snad problém vyřeší. Ikdyž nechápu proč na normalu padají na lvlu 10 itemy pro lvl 5 *6*
Z Leorica mi padla žlutá sekerka pro lvl 3... směšné *15* -
Musím oponovat v hodně věcech.
- Diablo obsahuje mnoho otevřených oblastí. Nejednou běháš v lese nebo na poušti. To, že v poslední části hry běháš vnebi či pekle je pochopitelné z příběhu a prostě si tam musel.
- I v Diablu si můžeš zvolit obtížnost. Na začátku začínáš s normálem a poté se propracováváš. Věř mi, každý má možnost získat si to své. Přeci jen v pozdější fázi hry je to docela těžké něco zabít, pokud jsi casual hráč.
- S prostředím je to dle mého jen nějaká náhoda. Přeci jen o Torchlight a Diablu jsme toho moc v minulosti nevěděli. -
Máš recht.Já jsem tak vytočenej,že kdyby to šlo,jdu hru okamžitě vrátit.
-
Nevím jak tebe, ale mě by to unavovalo na chatě hrát hry... Jsem tak kvůli něčemu jinému a né abych tam v tomhle počasí čuměl do monitoru...
-
Samozřejmě sem o tom věděl .... tohle je odměna za slabou vůli.
-
když servery nejdeou a všichni jsou tu našel by se někdo kdo by mi pls mohl poslat gest pass na abdul555@email.cz ? dík
-
Gratuluji výherci.. může si hru v singleplayeru vychutnat při nedělní odpolední odstávce serverů :) Po spuštění serverů se dozajisté blahem propadne zas při chybě 37 :) Jako my všichni ostatní... D3 se pěkně hraje ale je to prostě epic fail :) Víc se čeká než hraje, dneska mi to smazalo archievmenty (někteří je ani nemohou získat).. a to radši nemluvím o předmětech, potichém vytracení možnosti přidat sockety.. a pokud socket je, tak to vezme jednu položku z předmětu.. celé craftění je o ničem, protože je založené na náhodě (v podstatě se velmi málokdy podaří vyrobit něco "použitelného" z mnoha pokusů). Navíc mají modré předměty chybu, která opět díky náhodě vytvoří kombinaci zdvojnásobeného atributu a rare věci pak tiše se svými čtyřmi mnohdy opět méně použitelnými vlastnostmi tiše leží v truhle. Nehatuju, hraju to.. ale na to jak dlouho byla hra vyvíjena a testována.. nemluvím o neustálých technických problémech se servery..
-
Tož pozdě bycha honiti. Určitě jsi o tom věděl, když jsi hru kupoval.
-
"pracovat a odpočívat ne hrát hry"
a hrani diabla je prace nebo zabava ?? *8* -
Jo k tomuhle bych se vyjářil slovy: "FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUů *16*
-
To je přece to always-online-DRM, které některým vůbec nevadí.
-
k...a nejde battle.net si delaji legraci nebo co?
-
Sem na tom stejně .. taky sem to nevydržel a ty prachy jim poslal. *7*
Něco se hrát musí než vyjde GW2. S tím co si napsal víceméně souhlasím. Ty venkovni mapy mohli být větší a hra celkově delší. Ale tak zatím jsem pořád v normálu a uvidí se v dalších obtížnostech jak dlouho to potrvá projít. Ale to připojení na net mě opravdu ale opravdu vytáčí .... lagující SP hra, maintenance serveru v neděli odpoledne tohle si mohli fakt odpustit za tu nekřesťanskou cenu co to bylo (ono taky na diablu není nic křesťanského). Grafika mě zase tak nevadí ale uvítal bych kdyby se to dalo trošku odzoomovat. -
až ti zhorí grafika, budeš mať potom viac peňazí? Však sú kúp vetráčik nejaký, alternatív je hromada, buď namontuješ priamo na grafiku, alebo do bedne, každopádne netreba novú grafiku, ale upraviť chladenie, resp. kúpiť nový chladič a vymeniť.
-
Jo to jsem se strasne divil ze kdyz jsem to hral po treti a prochazel jsem kolem jednoho mista a najednou tam byl vstup do dungu tak si rikam to neni mozne to jsem nemohl prehlednout :-D Toto mi prijde fakt uzasne a cloveka to opravdu nuti hrat znovu tahle vec.
-
Dobré na tom je, že nedostaneš všechny dungeony na jedné mapě, musíš si to generovat víc krát, abys je získal všechny.
-
a jeste kdyz pripoctes problemy s logovanim jako treba dneska tak to bude mozna i pres 30h =D