Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 28 hodin je v dnesni dobe krasa na to ze se jedna v podstate o single
  • Ja sem to hral s tim ze mi to obcas spadlo a znova sem prolejzal tu samou oblast s tim ze sem cetl kazdej text a s kazdym mluvil na normal sam plus minus 28h
  • Presne proto se mi to libi. Diablo II jsem hral kdysi ale ne moc takze nemam moc tendence srovnavat II a III mozna i proto se mi to tak libi. Mozna kdybych bykl zaryty fanda II dilu tak asi spokojen nejsem ale takhle jako da se ric novacek muzu rict ze je to alespon teda z meho pohledu super hra a ten litrik bych za to kliddne dal. Trosku me mrzi zatim nestabilni servery ale tak co se da delat.
  • V tom pripade je D3 hra presne pro tebe a nenajdes na nem jedinou chybu ;-)
    Pokud budes objevovat vsechny lokace, urcite bude herni doba i vyssi nez 15 hodin. Je prijemne ze tak nachazis ruzne nahodne postranni miniquesty, ktere to umi ozivit.
  • Pro me je kratka herni doba 7 hodin takze kdyz se to vysplha dejme tomu na tech 15 na prvni pokus budu rad. Jinak hodne me laka znovuhratelnost jen kvuli tomu ze je prostredi generovano nahodne jo mozna je to blbinaa ale libi se mi nachazet truhlicky a kravinky pokazde jinde proto me to tak fascinuje. Demo na guest passu jsem dojel uz 4x a vubec me to neprestalo bavit :-D
  • Aha myslel jsem ze to je cely prvni akt ale jestli ne tak to je fajn....Rad bych si to koupil nicmene ted neni skvara :)
  • sankuri
    Tak kdyz to jedes ve vice lidech.. Cokoli + 2 AoE sorcky a jedes jako by tam ti mobi ani nebyli:-)
  • Asharak
    Záleží, jakou to má podle tebe příchuť.
  • Shania
    Normální průchod je tak na 15 hodin minimálně, na vyšší obtížnost daleko víc.

U těch buildu, nevím, jestli máš jen tak malou představivost, ale už mám tři povolání na 30 levelu a nesedlo mi jen pár run a to ještě neznamená, že nejsou použitelný v určitým buildu.
    Mám sakra problém vybrat si.
  • Ringwraith
    http://www.x-entertainment.com/pics/kool1.jpg

Chutná? *3*
  • Není Guest pass jen do Skeleton kinga? To není ani zdaleka ale konec 1. aktu :)

Hrál jsem to sám se Sorckou s prolézáním celých map a všech možných eventů, co jsem tam našel a moje hrací doba byla něco pod 30 hodin. Takže o krátkost se neboj *7*
  • Kill Leorica je asi 1/3 prvniho aktu. Ale kratke to je, me trval level 50 (solo normal a nightmare) asi 30 hodin a to sem to docela prolezal. Borci co to streamovali a jeli v teamu na rychlost meli za kratsi dobu max level a dohrany hell.
    Jo a jinak se musim omluvit Risenu 2, o kterem sem tvrdil ze sou tam infantilni dialogy a questy jako by vymyslelo male decko. Teprve Diablo ukazalo, co to jsou opravdu infantilni dialogy a nenapadity dej ;-) (jasne, o tom to neni, proto to taky hraju, ale vetsinou bez zvuku pac se to fakt neda vydrzet).
  • Asharak
    Ne, není. Mysli si co chceš, spletl sis mě s některými ostatními.
    Až vyjde Torchlight 2, tak třeba potom napíšu :) Až tam napíšeš svůj opovrhující komentář na téma TL2 vs D3. Zatím si vystač s tím, že z pohledu bet obou her jsou ty hry pro mě nastejno vzhledem k ceně a obsahu.
  • No mozna zazitek chozeni par lokaci porad dokola a farmeni itemu na vitalitu pac body do ni nedas. Ale jo, rozumim tomu proc to nekdo chce zkusit. Ja jenom varuju, ze to neni Diablo 2 a nektere kombinace championu podle me nejdou prezit. Navic jich tam bylo docela dost, neni problem mit dve takove grupy soucasne, a to pak sorcka nema ani tu sekundu ;-)
    Jinak Justw8 ma ted rozjeteho HC monka, sem docela zvedavy jak mu to pujde (to sou ti co streamovali kill Diabla na infernu).
  • Taky se mi nezda ze to bude kratke hral jsem prvni akt (Guest pass) a kdyz jsem ho hral sam bez coopu tak mi to trvalo 3 a pul hodiny a to jsem prolezal kazdou skulinu a zabijel vse takze si myslim ze to na tech cca 12 hodin vychazi ty 4 akty. Ovsem kdyz jsem ho hral s pomoci ostatnich hracu proletl jsem to za hodinu a pul. Prislo mi ze kdyz neni clovek domluven s nekym znamym a hraje s nekym cizim tak nema absolutne sanci si to vychutnat protoze ostatni jdou moc rychle kupredu a tak se plni questy aniz by jste se na nich podileli staci byt proste jen v parte.
  • Ringwraith
    je to stejne jen na zabiti casu nez vyjde GW2:-P

To jsou snad všechny hry, ne?!

Pro mě je i studium a jídlo a spaní jen na zabiti casu nez vyjde GW2:-P
  • Takže lidi můžu porovnávat Diablo III s Torchlirch II, dostal sem do bety!
    Klady Diabla III - Rozsáhlá a rozlehlá hra se spousty jeskyněmi a eventy. Odměny za vykonávané úkoly, eventy a úspěchy. Třeba postup v hardcore hře.
    Klady Trochlirch II - možnost výběru obtížnost, lze si zvolit zda bude pro vás hra jednoduché, tedy obtížnost "Casual" nebo velmi těžká tedy "Elite".
    Používané skili u obou hrách vycházejí ze zbraně. Grafika je u Diabla III propracovanější barevnější a reálnější. Co se týká postav. Torchlirch má grafiku více laděnou do komiksového rázu a přitom se, už neodehrává jenom v dolech, ale i ve venkovním prostředí, hře to výrazně prospělo. Jinak prostředí u obou hrách jsou nikdy i velmi podobné, spíše náhodnost, než cíl hry..
    Těším se na dobu, až se grafický vývoj v pc hrách zastaví a hry se budou posuzovat podle obsahu a systému hraní. Bude daleko lepší doba než dnes, kdy ne pude úspěšnost hry obhájit jenom lepší grafickou.
    Jinak TorchlirchII je velice slibná hra, který bude slavit poměrně velké úspěchy!!
    S pozdravem!
  • Asharak
    Jo, jenže když se ti to laguje 6x za hodinu tak je to trochu otravné -.-
  • už jsem tu psal, ale zapadlo to v diskusi tak repost:
    je tu někdo tak hodný a poslal by mi pls guest pass na abdul555@email.cz ?
  • Online sem toho moc nenahrál prostě proto že online hrát nechci. Nutnost permanentního připojení prostě pro singleplayer hráče nepřínáší vůbec žádný výhody a naopak sebou nese množství nevýhod a omezení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit