Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyhrál v soutěži o tričko, plakát a originálku Diablo III?
14.5.2012 | Redakce Games.cz
445 příspěvků
-
No však ano. Pokud za ten unikátní Diablo 3 feeling chceš zaplatit 3x tolik a nevadí ti méně funkcí a více omezení, tak prosím, kde říkám, že nemůžeš?
Jen říkám, že pokud nějaký se nějaký člověk rozhoduje o tom, kterou hru si koupí, a není fanouškem ani jedné série, ani mu nevadí cartoonová grafika, tak mě nenapadá moc objektivních důvodů, proč volit Diablo 3.
V podstatě tvůj post dokázal, že se mnou souhlasíš. Prostě rozdíly mezi hrami jsou tak malé, že já si nedokážu zdůvodnit, proč bych platil 40 euro navíc a byl bych více omezený. Ty ano? Diablo 3 je pro tebe! *3* -
A kdo říkal, že ne?... Mi to též šlo do dneška bez problémů.
(http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4210083086?page=1) -
Tohle je zase opět dokola... Proboha. Jak DOTA2, HoN či LoL... Baví tě to furt??
Každá hra má svůj feeling. Všechny 3 co jsem vypsal se skoro hrajou stejně, ale DOTA je DOTA. LoL je LoL... -
A než se vám všem zase začnou točit kolečka o tom, jak zle hatuju, tak jen podotknu, že Diablo 3 témto postem vůůůůůbec nekritizuju.
Pouze si nedovedu představit, proč by si ho nerozhodnutý člověk koupil, když existuje 90% stejná, 3x levnější alternativa s více možnostmi a méně omezeními.
Ale pokud někdo má rád Diablo 3, tak ať si ho klidně koupí, to je jeho věc, že ano. -
Ať si HC jede, je to větší zábava před každou velkou skupinou se ti rozbuší srdce:)) Prostě nepojedeš na dmg, ale na vitalitu:) Abys vydržel a trochu defenzivní build. Je mi jasný, že každej rád vidí velká čísla. Ale HC je HC zážitek:)
-
Po zahrání Torchlightu 2 i Doabla 3 pro mě neexistuje objektivně ospravedlnitelný důvod si Diablo 3 koupit. Obě hry se hrají na 90% stejně, až na to, že Torchlight 2:
- nabízí multiplayer až pro 8 hráčů, Diablo 3 jen pro 4
- jde hrát offline v singlu i přes LAN, Diablo 3 ani jedno
- nemá omezující always online DRM, Diablo 3 ano
- Torchlight 2 stojí 3x míň
Nejčastější důvody, proč si někdo vybere Diablo 3:
Nelíbí se mu barevná grafika. -> Hmm, tak proč si ale nevybere Path of Exile, která je ještě mnohem méně barevnější a reálněší než Diablo 3.
Líbí se mu Diablo 3, protože to je Diablo 3 atd. -> Nemá cenu diskutovat, prostě osobní názor a když někdo chce, tak ať klidně Diablo 3 hraje.
Závěr: Pokud je někdo nezaujatý a nerozhodnutý a nevadí mu grafika Torchlightu 2, pak nemá podle mého názoru logický důvod platit 3x víc za Diablo 3, které má méně funkcí a více omezení. -
hrál jsem to od pátku od večera skoro do teď a Achievementy šly normálně
-
Protože je tam RMAH... přeci nedovolím hráči, aby měl na disku savy, kde si přes editor nadupuje itemy a pak je bude prodávat za pálky na RMAH. Tohle lidi nechápou :)
mě to vyhovuje, nemám problem.. Stejně řvou jen ti, co to chtějí upirátit za každou cenu -
Lvl 52 sorcka. Ten HC bych si rozmyslel, na vyssich obtiznostech to bude nehratelne. Nektere smrti jsou tam dost nahodne, at uz diky lagu (nevim jak monk ale sorcka je na to hakliva, dam vypit lahvicku nebo odmacknu absorb a ona za 2 sekundy chcipne protoze se to neprovedlo) nebo diky zajimavym schopnostem nekterych championu (vortex, jailer a k tomu treba arcane enchanted nebo nejakou dotku proste nedas). Normal by mel jit.
-
A proč by problémy s Battlenetem měly zajímat kohokoliv kdo hraje singleplayer ? Blizzard tady udělal masivní fail, vyžadovat připojení pro singl je kokotina. Už jen možnost, že mě v singlu zabijou lagy je směšná.
-
Autora videa znam osobne a byl jsem u nej kdyz tohle tocil, neni to rcenze, mel natocit jen dojmy ze hry, a oni to tam daly jako recenzi, sam to nechape.
A co se tyce zaujatosti tak on opravdu neni fan diabla 3, ma nahrano stovky hodin diabla 2 a diabla 3 se bal kvuli zmenam, ale ted je nadsenej jako kazdej kdo ho zkusil. -
Mam 40 lvl demon huntera, bez HC...
-
Nefungovalo při nejmenším načítání Achievementů... proto to shodili *12*
-
Já měl 30 level Wich Doctora. 19 hodin nahráno, a byl jsem před předposledím bossem ve třetím aktu.
A mám grafiku s porouchaným chlazením. A vždy po 15 minutách, se mi hra neuvěřitelně zpomalí (105 stupňů grafice) a musím vždy do Win na 2 minuty a pak zas můžu 15 minut hrát. Nemám prachy na novou :P No a já si chytře nedal pauzu, jen jsem šel o několik "metrů" (herních) zpátky. A šel do Win. No a když jsem alt-tabnul málem mě ranila mrtvice.
A to jedu hardcore postavu od začátku, takže vždy nevím co mě čeká:) A o to to je větší sranda. (Někdo to jede bez HC a pak si to dá znova na HC už ví co a jak, ale já ne mám rád výzvu.) -
Přečti si to ještě jendou co jsem napsal.. Dělají něco s Bnetem, tak diablo není jediná hra která se teď nedá hrát....
-
Docela by mě zajímalo kdy bude recenze nemůžu se jí dočkat !
-
Tak že ty paříš jak o život viď *1*
-
Za tohle bych klidně celej den čekal za dveřma s golfovou holí a jakmile by tou škvírou na poštu vlítnula dovnitř výzva k vyzvednutí zásilky, tak bych se vyřítil ven a několika ránama bych mu otevřel lebku.
-
Čti si novinky při logování do hry... Dělají něco s Bnetem, tak to nebude problem jen diabla..
Takové debily kteří neví a hned vykřikují něco o "zase to NEFUNGUJE", mám fakt rád :))) -
Tak mám pro tebe novinku. Opět NEFUNGUJE! Přeju ti hodně zábavy. Tady se jasně ukazuje k čemu je dobrý být neustále připojen k netu. Odpoví si asi každý sám *12*