Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    A jéje, Amaroun dorazil... *5*
  • Amylee.Anderson
    Tak to nevim co to je, když je tam napsáno videorecenze... A proč bychom měli dělat vlastní?
  • A v kategorii čur*k roku je nominován pouze jeden člověk... Aaaaa vítězí....... Trol.diskuzni!!!! Prosím potlesk! *3*
  • Kinet1c
    to je recenzia ? :) mne to pripadalo ako keby to bolo walktrough (navod) :) co na youtube je plno, myslim na ine hry, na diablo neviem ci je, skratka nejaky chlapik prechadza hru ma rozdelene hranie na rozne kapitoly a ty sa aj obrazne dostanes k moznostiam a vyuzleniam hry, ci nejakym rieseniam hadaniek a pod. mne toto nepripadalo ako recenzia, ked to bola recenzia tak my nepovedala vobec nic
  • Co takhle udělat vlastní video? A asi vás mohlo trknout že todle recenze 100% není
  • Trol.diskuzni
    Jo pošťačku... Ještě jsem nezažil, že by ten vožrala od nás někdy zvonil - prostě napíše lístek s nezastižením a valí dál, aby se nemusel obtěžovat.
  • Kinet1c
    iba to treba vediet hra, mne taketo nieco nevadi, som si toho ani nevsimol, likvidujem jedneho moba za druhym, nezalezi co je de je, proste masaker, BARBARIAN RULEZ :D (pre mna pre ineho zas iny class) btw vsetky sa my pacia okrem shamana aka witch doctor
  • je tu někdo tak hodný a poslal by mi pls guest pass na abdul555@email.cz ?
  • Trol.diskuzni
    Pokud nejsi troll, tak jsi drone nebo hater!
  • d3 je nuda a to nejsem troll, navíc je to špatne vybalancovane, treba když hrajete za monka a mobove vam davaji porad stun, nebo fear, nebo knock back a když jsou ti mobove ranged tak je to otrava. Nemate ani žadnej closer (abilita diki ni se približite jako melee clasa k nepriteli). Jo je tam takova abilita neco jako charge ale to funguje asi na vzdalenost 2 yardu a co z toho když ti moby stoji 10 yardu daleko
  • BoB.2
    Podle mě určitě vyhraješ speciální cenu,už běž vyhlížet pošťačku at ji neprošvihneš. *3*
  • Trol.diskuzni
    Je možno zvítězit, přestože jsem nesoutěžil? Děkuji.
  • BoB.2
    Mele pořad to samí dokola není to vůbec o ničem ke konci jsem myslel že když ještě jednou řekne "akt" tak skočím z vokna. *6*
  • Amylee.Anderson
    To se nedá poslouchat. Nevydržela jsem ani minutu, protože to zní, jak kdyby to recenzoval nějakej náhodnej Pepík z YT...
  • Nevyhral jsem jak necekane :)
  • Khanemis
    Gratuluji všem výhercům:-)
  • BoB.2
    Zlatý VideoRecenze na Games.cz tenhle borec při VR http://www.eurogamer.cz/videos/videorecenze-diablo-3
    tak nezkutečně kecá. *13*
  • je tu někdo kdo by mi mohl poslat funkční guest pass?
  • ty jseš dobrej chudák
  • Zase rat mame vyhlasenie vysledkov na haku ? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit