Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyhrál v soutěži o tričko, plakát a originálku Diablo III?
14.5.2012 | Redakce Games.cz
445 příspěvků
-
pište jak ste daleko, jestli hrajete harcore nebo jakou postavu:) ja chci začít hc monka
-
Ach Bože... Jsem jediný koho tady už unavuje neustálý pláč nad tím, jak se při startu nemohli nalogovat? Teď už není žádný problém, tak Vás prosím přestaňte už opravdu už je to nuda.
Ano Blizz to posral, má zkušenosti s WoW a věděl, kolik tak pravděpodobně lidí si to tak bude chtít zahrát sekundu po spuštění serverů. Já bejt manager, tak je vyhážu všechny. Tohle se prostě nemělo stát.
Na druhou stranu, v průběhu dne, rozuměj několik hodin po startu, už s tím nebyl nejmenší problém. Já jsem například začal hrát kolem 17. hodiny a neměl jsem problém s ničím, vlastně měl... Mojí nedočkavost, vždy jsem si posral download, ale to je jiný příběh.
To, že vyžaduje připojení nikoho nezajímá. Stejně jsme každý připojený na internetu stále. Už jsou ty doby, kdy se platilo za čas(!!) ztrávený na internetu ty tam. Já osobně bych snad ani PC nezapnul, kdyby na něm nešel internet. A to by na něm mohly být hry jaké by chtěly. Počítač bez internetu... heh to prostě nejde. (Samozřejmě, když máte práci, musíte pracovat.) Argumentace typu "já si to nezahraju na chatě" mě uvádí do maximálního smíchu, na chatu se jezdí kalit, pracovat a odpočívat ne hrát hry. A to platí to i pro ostatní i pro ostatní výmluvy.
Stejně to připojení vadí nejvíc lidem těm, kteří to chtěli vywárezit. A nezaplatit ani korunu. holt si počkejte až bude solidní server emulátor. To je všechno co k tomu říct. -
Díky vtipné ale ne... Lukáš Tůma, těší mne *4*
-
Hmmm, battlenet zase dole, uz mi to ani nepripada vtipne. Premyslim jestli sem nekdy videl vetsi fail co se tyka startu hry a nic me nenapada...
-
Tady bych zrovna čekala i pluska :D
-
Fanatici do D3 neradi slyší kritiku čehokoly co se týče D3.
-
Bohužel mam tu samou zkušenost neobtěžujou se ani zazvonit říkam to dlouhy roky ČP je líná verbeš.
-
to by nevadilo - ochotných lidí se najde opravdu málo tak díky předem
-
Přesně. A není mi jasné, proč mají Boban s Amálkou takovejch mínusů, když napsali pravdu. Slovní projev toho borce je vážně hodně slabej.
-
Kdyz vydrzis do 8mi az zkoncim tak ti to poslu *5*
-
Sorry, musel jsem *1* *1*
-
Jojo. Taková porota u akrobatickejch skoků na lyžích taky běžně skáče trojité salto s pěti vruty *4*
-
To je bohužel běžná praxe asi po celý zemi *7*
-
Máš pravdu ale nemohl sem si to odpustit *1* bohužel kod nemám... *13*
-
Amaraoun - Omar Anu, prokoukl sem tě ručníkáři... *12*
http://www.facebook.com/people/Abu-Omar-Anu-Omar/1658697176 -
Protože když sama něco neuděláš, tak nemáš právo kritizovat práci někoho jinýho, to je přece jasný, ne. Aspoň takhle část diskuzních odborníků přemýšlí *7*
-
pošli nebo te stihne trest Aláha :D, ne muslim vážně nejsem a ty si jen provokatér :D
-
Dík za free trial invitation to EVE ale radši bych vážně Diablo 3 guest pass :D našel by se někdo?
-
kdybys nebyl muslim, poslal bych ti ho... smůla...
-
nahodou celkem slušny videjko i s pokecem, neni to nejaka komplexni recenze ale cilem je predstavit tu hru a to se mu podarilo a taky se dobre posloucha