Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lem0n
    Nějáká hodná duše co by mi poslala guest pass na citronek90@gmail.com? :)
  • sankuri
    Ja taky prolezl kazdy kout. Vzpominam ze D2 jsem podobnym tempem dohral napoprve nejak za tyden, taky ty dungeony byvaly mnohokrat vetsi, ale co uz vzdyt je to stejne jen na zabiti casu nez vyjde GW2:-P
  • filias
    Přihlásit se mi nešlo jen první den, od té doby v poho. Jediné co mě trochu irituje jsou ty mikroteleporty (asi krátké lagy) a to, že když mám hru delší dobu minimalizovanou, tak mě to vyhodí.

Připojení k netu mi ani moc nevadí - jen stále nechápu, proč na začátku neudělal Bliz fronty.

Kdo s tím má vážný problém, tak je tu spousta dalších her co to nevyžadují a můžou si hrát je (a netrolovat tady).
  • RockStar
    JJ mám taky vyšší latenci. Ale to jsem měl i u WoW. Nepotřebuješ mít latenci jak ve FPS hře. Tady to tak nevadí. Pokud nemáš latenci v červeném tak je to ok:)

Latence hodně vadí u Doty, tady to zas tak strašné není.
  • Ringwraith
    Hrál jsem obě hry, poznal jsem rozdíly ve feelingu a v žádném případě pro mě nejsou srovnatelné s porovnáním jako Ferrarri x Fabia, ani pro mě nestojí za 3x vyšší cenu a více omezení.

Pro tebe ano? V tom případě je v pořádku, že jsi si koupil Diablo 3.

Napadá mě malý experiment. Najdi někoho, kdo není hráč a dej mu zahrát D3 a TL2. Na 99% řekne, že se to hraje stejně. A to byla má pointa v prvním postu. Že pro někoho takového nemá cenu platit 3x více za Diablo 3, když stejnak nepozná ten feeling, který si ty tak ceníš.
  • RockStar
    Já fakt nevím, já měl 19 hodin a neměl jsem hotový třetí akt, nezabil jsem tu ženskou. Nevím jak to někdo, může takhle zaject rychle. Chodím každý cm mapy, zabíjím každou mobku, všechno lootuju a nezdá se mi to krátké. A když jseš fanda série, tak ti musí být jasné, že game design Diabla je zkrz ty obtížnosti a né v super dlouhé kampani.
  • Ringwraith
    A není to spíše proto, že ty důvody by všechny byly na styl "Diablo 3 se mi hraje lépe" ->subjektivní důvody závislé na pocitu jednotlivce.

Jenže "Torchlight má offline singleplayer a LAN, a Diablo 3 ne" je objektivní fakt na kterém tvůj pocit nic nezmění.

Jo btw a teď se chováš jako člověk, který nemá rád souseda a tak běží na polici a křičí, ať ho zatknou, že má důkazy, že je zločinec. Ale když ty důkazy chtějí ukázat, tak jen zakřičí "Neukážu! Utíkejte ho zatknout!". Prostě jsi dokázal, že s tebou není možná žádná diskuze.
  • RockStar
    Ach jo... Tak ještě jednou. S Ferrari je úplně jiná projížďka než ve Fábii. Ano, na cílovou destinaci tě dovezou obě auta. Ale ten pocit je úplně jiný a přesně za to ty platíš.

Už tomu rozumíš?

Jestli ne dám ti další příklad. Koupíš si gothaj nebo prosciutto. Opět se najíš z obou. U jednoho si pochutnáš u druhého ne.

Tím nechci říkat, že Diablo jsou ty super úžasný věci, jen chci abys poznal ty rozdíly ve feelingu.
  • sankuri
    Mno jako fanda serie jsem nakonec taky neodolal a koupil si. Osobne jsem od D3 moc necekal, tak jsem ani nebyl zklamany. Za co je treba Blizz urcite pochvalit je hratelnost ta je myslim na jednicku.
    Vyber povolani tradicne trochu chudsi, zbytek bude jiste v datadisku. Skilly modifikovatelne runami jsou dobry napad bohuzel mnoho jak skillu tak run je v praxu vpodstate nepouzitelnych a jsou tam vicemene do poctu, nicmene dva tri buildy kazde povolani mit muze.
    Grafika je zastarala ale Blizzard to ani jinak neumi ze, nicmene scenerie v pozadi se jim fakt povedly, animaci umirani mobu se jen tak nenabazim a nakonec paradni filmecky v tech jsou Blizzardi tradicne vyborni.
    Co me opravdu hodne zklamalo je delka hry a pocet lokaci. Ja vim ja vim generator map a vyssi obtiznosti, ale ja bych si radeji tu samou lokaci prosel za mesic na vyssi obtiznost nez trochu zmenenou na druhy den. Kdyz si vzpomenu jak gigantickou mapu mel treba Sacred 2.. Za ty ukrutne roky co tu hru vyvijeli by tam melo byt tak 3x vice obsahu.

Pro me osobne 7.5/10, hlavne za ty krasne jatka.
  • Asharak
    Protože si to ty, tak ne. Sorry, ale nemám chuť když si čtu, co pořád píšeš.
  • Asharak
    No promiň, ale to je jedna z věcí, která mě na Diablu 3 fakt dráždí nervy. Mám 8mbps to jo, ale ve hře jsem ještě neměl latenci pod 150ms, většinou mívám okolo 220ms, jinak to skáče nad 400 jak se tomu zachce. Pokud nemám něco s netem tak je to z části blbost. Ale jinak proti tomu nic nemám, že je to on-line only.
  • Asharak
    Si kup větráček (třeba 92x92) přes molex a dej ho ze spodu na grafiku (aby ofukoval čip). Kámoš to tak měl a pomohlo mu to... a vždy když mu spadl (držel na špejlích zespod... dmnce :D ) tak se mu restartoval komp *15* . A nebo můžeš podtaktovat trochu grafiku.
  • Vrook
    Já si myslim, že jsi mohl celej ten příspěvek oseknout na větu "Nemá cenu diskutovat, prostě osobní názor". Tyhle neustálý hádky D3fans vs T2fans jsou nejvíc o ničem. Já hraju D3 a T2 bych si nekoupil, ale nehodlám vypisovat argumenty proč a přesvědčovat ostatní, protože vim, že to každej vidí jinak. Ale když už jsi to tady začal vypisovat ty, tak mezi ty důvody, proč někdo hraje D3, připiš jeden z těch mejch: Semi-MMORPG feeling, kterej D3 má a kterej ti (díky tomu, že je online) umožňuje porovnávat gear a achievementy s ostatníma, plnit nejrůznější challange a umisťovat se v ratingách. Kdyby to tenhle systém nemělo, tak je to obyčejná singleplayerovka s možností co-op, kterou si zahraju na normál a pak odinstaluju. A to je důvod proč já osobně (!) hraju D3 a nehraju Torchlite 2. A je to čistě muj osobní důvod, kterej možná sdílí víc a možná míň hráčů D3.
  • Ringwraith
    Tak prosím vyjmenuj těch 50 odrážek.
  • Ringwraith
    No ano, přesně takové to je.

Prostě platíš mnohem více za stejně/méně. Jde vidět, že jsi to uvědomuješ - a to byla pointa mojeho postu... vidět, zda si to uvědomujete.

A pokud ti ten fakt nevadí, tak kde je problém?
  • není ještě zprovozněno, ale oddělovat On/Off savy je zbytečné.. je to jako házet hrách na stěnu tady těmhle ovcím :)
  • MrSanta
    RMAH ještě snad ani není zprovozněná, nebo se pletu? A určitě by byl velký problém dát při vytváření postavy možnost hrát off-line SP bez možnosti RMAH a on-line SP s přístupem RMAH a držet loot zvlášť. Battle-net je DRM.
  • Asharak
    Pokud to chceš takhle pitvat, tak ti tu chybí dalších 50 i víc odrážek, díky kterým vyjde, že je na tom vzhledem cena/kvalita Diablo 3 stejně/líp.

Nejčastější důvody, proč někdo píše kraviny:
    - Je to hloupý hater.
    - Nemá nadhled.
    - Není nezaujatý.
    - Nezamyslí se nad tím, co píše.
    ...
  • RockStar
    Bože.... To je jako si stěžovat, že do Ferrari nenacpeš snowboard, neodvezeš v tom ledničku... Mám pokračovat?
  • RockStar
    Nevím no jak s těma lagama. Když mám latenci 900 tak hraju trochu jinak. Jde vidět, že jsi toho na online moc nezahrál. Jo máš pravdu, dříve jsem si na online nutnost taky stěžoval...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit