Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jaj to hej :))
  • Dobry, kedy budu zverejnene vysledky losovania ? *4*
  • diky...to vis...ja jen jestli budu moci hrat o vikendech,kdy sebou taham notas :))
  • v Tescu bylo D3 za 800,- ale ne moc dlouho:D
  • Protože to prodávají na dvou DVD *3*
  • Veskoslav
    U Blizzardu to nikdy neplatilo:)Navíc když si koupíš krabicovku a zaregistruješ, tak automaticky získáváš digitální kopii, kterou si můžeš kdykoliv a kdekoliv stáhnout z battlenetu. Není omezený počet stažení. Ale jedna hra=jeden účet.
  • mam dotaz...kdyz si koupim hru,muzu si ji nahrat na pevny pocitac i na notebook?nebo plati jedna kopie = jeden PC...
  • Veskoslav
    No už jsem i to chtěl nsapat, ať si zkontroluješ servry:)
  • no hlavne kdo by chtel hrat z evropy na USA serverech ?? Navic ty regiony nejsou kompatibilni s tvymi postavami.
  • Ja to hraju uz od 6:30 a mam to radeji porad zapnute ve hre, asi jsem se vyhnul tem vasim problemum :) kazdopadne hodne stesti pokud to takhle blbne.
  • FeebeEWN
    tak stačí přepnout server na evropu a ne defaultně ameriku. potom hra jede okamžitě
  • FeebeEWN
    hra vůbec nejede... střídavě to při loginu hází errory server is busy nebo že nemám licenci :-/ paráda
  • Já stahoval v neděli a instaloval včera večer kolem jedenácté a obojí naprosto bez problémů.
  • Spades
    Spis to pujde na Titan
  • Kdyz jsi ochoten dat za hru 1000 az 1100, tak nechapu, proc je problem dat za dobrou hru 1200. Zvlast kdyz pred vydanim je moznost vyzkouset si bezplatne, jak se to hraje, takze ma clovek relativne dobrou predstavu, co kupuje. Libi se, koupim, nelibi, nekoupim. Argument, je to o 100,- drazsi nez jine hry je trochu mimo misu.
  • LOL.. takže ty odmítáš Blizzu zaplatit za produkt, protože "už maj pěněz dost"? To je v tom případě normální komunistická závist.
  • rancor1223
    @czlukas No a to je právě ono. Mě D2 vůbec nebavilo. Zato u Torchlightu jsem strávil desítky hodin. Torchlight podle mě z Diabla vytáhnul to nepodstatné - příběh a nahradil to ještě větším množstvím popkornové akce. Spousta lidí se mnou v tomhle nesouhlasí, ale ze všech lidí co znám - všichni hrají tenhle typ RPG aby zabíjeli davy monster, ne aby se kochali příběhem. Další věc je, že nemám ani jednoho kámoše co dá tolik za hru. Ale Torchlight si klidně koupí všichni protože je levný...
  • Spades
    Navíc musíš brát, že Blizz to na svých stánkách MUSÍ prodávat draho, jinak by si nikdo nekoupil krabicovku.

Berme tedy cenu, za jakou to prodává třeba games. To je 1200... celkem normální cena. Diablo 3 je AAA hra od velkého developera, ketrý do její vývoje dal těžké prachy. Kdežto Torchlight tolik za vývoj neplatí. Mě osobně torchlight nebavil tolik jako diablo, a to si řekne spousta lidí. To se pak odráží v ceně - Lepší hry holt víc stojí... To že blizz dává cenu v 1 USD = 1 EUR, je pak věc úplně jiná, ale s tím už nic nenaděláme... To dělá každý... Osobně lituju australanů, kde to stojí tak 100 USD...
  • rancor1223
    OK, konečně se někdo vyjádřil slušně a vysvětlil mi situaci. Z toho mi ale vyplývá, že:
    Torchlight 2 stojí 480Kč, přesněji tedy 350Kč, když si koupím 4-pack na Steamu s kamarády; Steam je hlavní distribuční platforma Ruinic Games
    Diablo 3 stojí na stránkách Blizzardu 1430Kč.
    No a jsme tam kde jsme byli, nedám Blizzardu(Activisionu) 1400Kč za hru. Přesněji to nedám nikomu. Je to moc, a specielně u Blizzardu, který si to ze všech firem nejvíce může odpustit a dát to za nějakou "normálnější" cenu. A pár dalších důvodů proč ne D3 bych ještě našel...
  • Tam člověk nezakopne o nic jinýho než články typu: Kvůli hádce o hru zmasakroval vesnici

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit