Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    tak mas tam potom UberTristram a jeste Diablo Clone, ale ze by jich bylo 5... to nevim
  • Veskoslav
    Já to nainstaluji až 7.6 v 14:15:)Tedy po zkouškách:-D

P.S: Teď jsem se pta spolužáka a máš pravdu. V 5 hodin odpoledne už stáhnul a bez jakýkoliv problémů.
  • Spades
    prave o to jde. nekoupis
    hry od blizzu si dlouho drzi svou cenu, a nikdy nevydaji goty verze - max packy s datacema, ktere jsou levnejsi, ale ne zas o moc
  • Spades
    blizzard nevypadava DLC
    a datadisk NENI dlc
    DLC je Downloadable content, to znamena, ze si to zacvakas na ofiko website a pak stahnes, kdezto datac si normalne koupis jako krabicovku
  • No, zda někde řekli tohle nevím, ale rozhodně si pamatuji nějakej text od Jaye Wilsona kdy přesně zprovozní instalaci a možnost stažení patche 1.01 a to byla pro Evropu pátá hodina. I tam sám psal, že je to proto aby jsi si to do dvanácti stihl nainstalovat, vyřešit potenciální problémy a o půlnoci už to jen pustit...
    Osobně si ale počkám spíše na zítřek až ten prvotní nával poleví (a hlavně stejnak vstávám do práce a s tím si ponocování moc nerozumí)... :)
  • Já to teda nezkoušel, ale prý už to většině běží v pohodě. Jen prvních cca deset minut byly problémy... To ale neznamená, že se to o půlnoci celé nezhroutí :-D
  • Veskoslav
    No já ti nevím.

Doporučení Blizzardu: Hru se prosím snažte nainstalovat a stáhnout až po půlnoci dne 15.5.2012. Ale když je někdo tak hlupý, že neumí počkat 7 hodin....
  • Veskoslav
    Počítej ten nejznámější:)Já našel daší navíc, ale ten mnohdy není ani v "návodech":)
  • Veskoslav
    Blizzard nikdy neměl DLC, vždy měl datadisky. Mapy, co jsou obsažené v patchích, předměty či balanc jednotek takté vždy zdarma.....Nevím, co tu zase řešíš s DLC....
  • Veskoslav
    Takže si kupuješ hry jenom od malých a nezávislých studií? Jinak totiž nechápu tvůj příspěvěk.

P.S: Než se dočkáš T II, to budou pomalu Vánoce:)
  • sleepless
    Klidne posli, ale kdyz to pripadne vyhraje nejaky zapometlivec, tak si jen povzdechnu a poslu mu email :)
  • Jak pro koho.
  • jj.
  • rancor1223
    Takže to samé jako beta, že? *1*

EDIT: Měla to být odpověď na "hie" nade mnou
  • rancor1223
    No počkej, co kdyby vydali datadisk jen v krabicích? Bez digit. distribuce? Pak by to DLC nebylo *1*.
  • no jak jsem cekal. v 17 hodin zacal downloada instalatoru pro evropu a pada to na milionu error hlasek, viz forum na diablo.com . Tak si to uzijte, pulnoc bude jeste horsi... fora budou zaspamovany errorama jako nikdy.
  • deridon
    pravda či nepravda, jsi prostě hulvát s pokřivenýma hodnotama...
  • To ma znamenat ze si kupim Diablo 3 a DLCka zvlast, Diablo 3 nebudu ziadne DLCka, alebo vsetko bude zadarmo? A je ti dufam jasne ze pod pojem DLC spada jak prachsprosty balik predmetov, tak riadny datadisk.
  • Hairy_Ass
    No i to je opravdu "hrozná" urážka. *3*
  • Nejšpíš to myslel, tak že nevyleze od PC na slunce a proto je bílá jak albín.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit