Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyhrál v soutěži o tričko, plakát a originálku Diablo III?
14.5.2012 | Redakce Games.cz
445 příspěvků
-
Základní cena je to, za jakou to koupíš přímo u prodejce. Tzn u BF3 je to Origin cena.
Vsechny krabicovky jsou samozrejme levnejsi. Je to proto, ze distributor to prodava treba za 600 do skladu, kterej to prota za 700 do mensich skladu, ktere to prodaj za 800 do jeste mensich skladu atd atd... Xzone, JRC a dalsi velci prodejci kupujou normalne z nejblizsich sladu, proto prodavaj za skoro stejnou cenu jak na originu, ale najdou se firmy, ktere kupujou hry za nizsi ceny + si nedavaji takovou prirazku, protoze jsou nizkonakladove. Nekdy je taky dovoz z ruska, takze tam jdou sehnat hry i kolem 600, ale proste diablo se jim nevyplati prodavat tak levne, protoze vi, ze lidi ho koupi i za stejne vysokou cenu jako ve velkych obchodech. Proto jsou krabicovky o tolik drazsi nez ostatni hry. Uz to konecne pochop. To neni chyba Activision Blizzardu. Ti nemaji s cenou v obchodech moc spolecneho. -
A právě proto se hlavouni v Blizzu sešli a vymysleli geniální řešení, které nazvali "krabicová verze" *3*
-
Jak jako základní cena? BF3 se normálně prodával okolo 1000-1100Kč v předprodeji.
-
Ale to nebyla základní cena BF3! To si proboha už uvědom! Základní cena BF3 byla 1299! (Já ho mám za 650)
-
Nezkoumal jsem to, kouknul jsem na Heuréku a vynechal pár úvodních pochybných obchodů.
Ale co se týče ostatních her co jsi vyjmenoval - já měl BF3 za 950 i s poštovným, ocelovou psí známkou a plakátem. A Assasiny tuším taky tak drahé nejsou. -
VŠECHNY nové AAA tituly stojí buď 50 USD a 50 EUR, nebo 60 USD a EUR... Z této ceny pak firmy dávají slevy
-
HouseCZ? Není to náhodou ten údajně nejlepší Minecraft Let's Player v Česku, ke kterému určitě vzhlíží mladší část této komunity? Dobrá práce. Tleskám.
-
No kromě ME3 se mi nějaký AAA titul pod 1000 Kč nevybavuje. BF3, CoD MW III, Assasin, Fifa všechny tyhle hry začínaly na 1399. A vem si, že Warcraft III dokonce začínal na 1599 Kč! Tudíž Blizzard slevnil své nové tituly. Ale to by sis musel o tom něco zjistit, že? A to dá moc práce....
P.S: Mimoto já mám v Diablo za 1099. -
Trvalo mi celých 5 minut, než jsem našel obchod, kde mají D3 za méně než 1100 korun.
-
A proč by to nešlo? Navíc Blizzard má takový systém, že jakmle máš zakoupené a registrované, máš k dispozici digitální kopii, kterou si můžeš kdykoliv a kolikrát chceš stáhnout:)
-
To ne, většina AAA titulů stojí kolem 1000Kč a v předprodeji se občas dá koupit i levněji. Nevidím ale sebemenší důvod proč by si gigant jako Activision-Blizzard měli účtovat v předprodeji za obyčejnou edici D3 více jak 1200Kč.
-
A proc by to nemohlo jit koupit a nainstalovat z CD?
-
Tak v tom případě kompliment (I když.. v každém případě).
-
To prostě smrdí... Kdyby to bylo stylem jdu to koupit, dojdu domu, naistaluju z CD a hraju, tak je to jednodušší.
-
Tak DC jsem vždycky jel s něým a o tom jsem veděl:)Ale pravda, že šíleně těžké....
-
Diablo klienta jsem si stáhl prozíravě již před několika týdny, jelikož jsme věděl, že až bude launch, nastane obrovský nápor. Před pár dny jsem si jen stáhl opravu instalátoru a dneska v 17:30 jsem úspěšně bez jakékoliv errorové hlášky hru nainstaloval. Já problém nemám. :)
-
Tak to se divim, ze si byl diablo clone, a ubertristram ne... DC je tak milionkrat tezsi, a taky je to bud o nahode, nebo kdo si nakupi vice SoJek...
UberTristram je prece jen farma klicu v hellu, coz neni zas tak tezke -
5 se mi zdá taky moc. Já vím o tom svém (Diablo Clone), tom "známém, co je otázka (ale jenom jednou jsem tam byl) a UberTristram jsem slyšel jenom z doslechu.
-
Oni totiz to DRM vkusne zamaskuji tak, ze to vypada, ze by bez nej hra nesla vytvorit :D
EA DRM je "logni se sem a spust si hru externi exe souborem"
Ubisoft DRM je "zapni hru exe souborem a cum se na tenhle krasnej obrazek dokud te nenalogujem"
kdezto diablo a starcraft maji vsecko zabudovane primo do hry, proto mi to az tak nevadi... nevim jak to bude u diabla, ale starcraft mel i offline mod -
A elektronicky distribuovany datadisk je predsa DLC, tak naozaj neni co riesit. Mne oznacenie DLC zily netrha, pretoze je pre mna dolezity obsah a nie to ake aktualne "in" pomenovanie tomu nalepia :)