Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyhrál v soutěži o tričko, plakát a originálku Diablo III?
14.5.2012 | Redakce Games.cz
445 příspěvků
-
"počkejte mesíc pak to už..."
Myslíš jako u Diabla a Diabla 2? -
Koukám, že každý článek o Diablu 3 je zamořen trolly. Zbývá jen pár hodin, pak už to bude jedno.
-
lol
-
Technicky je to jedna velká firma *3*
-
Tak nadávku "bílá holka" vidím vážně prvně. To už pozitivní diskriminace pokročila tak daleko, že by se běloši měli stydět za svoji barvu kůže? *1* *7*
-
myslim ze to nepochopila. ale dobra narazka.
-
Nezlobil bych se. Z principu odmítám dát firmě velikosti Activision-Blizzard 1200+ Kč. Že zrovna oni to potřebují, že? Když mají jedny z nejvýdělečnějších značek na trhu... Mám předobjednaný Torchlight 2 a Diablo 3 by byla jen taková třešnička na dortu.
-
Diablo s Dlc asi nekupis. Blizzard nie je activision
-
Definice je sprava. O Diablu se bavi pouze ti, kteri ho bud strasne zerou a nebo ti, kteri ho z principu nenavidi. Fanboy v diskusich o Diablu kritizuje hatery a brani svuj nazor a v ostatnich diskusich kritizuje jine tituly a nesmyslne je srovnava s Diablem.
-
som rád, že sme na rovnakej vlne *4* Nechcel som vyvolať flame ani nič podobné, len som napísal čo si myslím a vidím, že som neni jediný čo má zmiešané pocity k tomuto podivnému prístupu týchto firiem
-
:) Diablo II aj I sa hrava doteraz,Ty asi moc nemas prehlad o situacii ze?
A za ten Mesiac Blizzard na IIIke zarobi na vyvoj Diablo IV. *1* -
Člověk s takovým přístupem ke vztahům mě nemůže urazit :D (btw věta "ani jsem nikdy žádnou nechtěl zbytečnost na sex si najdeš vždy někoho......" vůbec nezní jako "nikdo mě nechce a dá mi někdo akorát, když zaplatim" :D)
-
Tak člověk řeší diskuze nové. Nevim proč by měl mít člověk potřebu chodit na games.cz a komentovat měsíc staré novinky :D
-
To bych napsala "ještě, že je přítel všeznalec" :D
-
No boooze, tak to kupim neskor zlacne za par supov, so vsetkymi DLCkami. To je vyhoda ked clovek neslinta hned po vsetkom co akurat vyjde :)
-
To je asi tím že měsic po vydaní má většina lidí dohráno. A hlavně tohle není Fan web :)
-
Máš pravdu v několika věcech. Budu se vyjadřovat postupně.
Mounti. Ano, něco stojí 10 něco 20 EUR. Moc lidí jsem s nimi neviděl a když je někdo tak blbý, aby si takové ptákoviny kupoval, tak ať.
D3 aukce. Když zprostředkováváš nějaký obchod, je logické, že si bereš provizi, tak se to děje všude ve světě. Tohle jsem nicméně psal přímo v diskuzi pod oním článkem.
Ano, logika Amíků v tom, že dolar = euro mě zvedá ze židle!
Zajímavé taky je, že se zpočátku na Steam nadávalo a teď již ne. Ano, Valve tolik nevydává, když nepočítáš Portal 2 nebo chystanou Dotu 2. -
Tak ale aj toho pol roka vydrzi len parchant v base, pirati a ludia ako HouseCZ/ ktorych musi platit EA alebo ina Blizz konkurencia, pretoze nexapem preco by vynakladal tolko negativnej energie na Diablo forach/.
-
JJ oni sa starajú o komunitu ale za jaké prachy? Jediné o čo sa Blizzard stará je o prachy, ktoré ryžujú z WoW (mounti za 20E? please...) a teraz už aj z (už i tak nadhodnoteného) Diabla III (real-money auction), chvalabohu Starcraft to ešte tak moc nepostihnul. Hral som betu D3 a nebola zlá, ale dať 50E za toto? 40 možno ešte, ale za 50 to fakt nestojí.(nehovoriac o tom, že ak si kúpi niekto digitálnu verziu tak ho vyjde na 60E, pretože podľa američanov $ = €)
Valve a ich Steam je v tomto prípade to menšie zlo aj keď aj u nich častokrát platí, že $ = €, čím neskutočne odr****jú celú Európu. To, že hier príliš mnoho za posledné roky nevydali ani nespomínam. Veď koho zaujíma nejaké HL2 ep. 3, alebo HL3. *3* -
Ta tvoja holka ma aj taky pripinaci caban co ti strka do riti vsak ? FEMDOM chudak chlapec