Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyhrál v soutěži o tričko, plakát a originálku Diablo III?
14.5.2012 | Redakce Games.cz
445 příspěvků
-
Myslim ty minuska
-
trefa vedla :)
-
Nevím, kde se bere tolik nenávisti a urážek. Udělala ti něco, že se do ní musíš strefovat?
-
fanboyed!
-
Možná proto, že Valve a Blizzard jsou jedni z mála, kteří se o komunitu hodně starají.
-
Bíla, tlustá, škaredá holka co hraje furt hry a nikam nechodí? Ale vlasy má hezké :D ano jak psalo dole přítel google :D
-
s ďáblovýmí miniony si není radno zahrávat *2*
-
no musím říct, že u BF3 a ME3 se na hype velmi, ale velmi nadávalo, ale tady to všíchni přehlíži :D fakt k smíchu prostě blizzard si své stádo umí pást :D
-
Ty jsi ale vtipálek :D
-
Doufam, ze za tohle shoris v pekle... Aby si te Diablo podal Kaciri !!!
-
Přítel Google? *1*
-
chapeme, takze si uzivas nacvicene klikanie ukazovacikom, co ? *1*
-
Ještě, že je přítel znalec tohodle :D
-
Dostaneš co vyhraješ, pravidla jsou pravidla, většina lidí nevyhraje tak si važ svého štěstí a přijmi cos vyhrál. Gratuluju adios.
-
Vubec nevim odpovědi na ty otázky, kdyžtak mi je někdo pošlete na mail, dík triko se bude hodit do prace k soustruhu.
-
LOL, ty si Paaan.
Defka este len klope za dvere a uz dava zabrat.
Poniektory evidentne uz predcasne ejakulovali. -
Jasna vec, nejak se to posle, kdyby se na tebe nahodou usmalo stesti.
-
V Irsku soutěže nemají? :)
-
A co jsi čekal proboha? Nejočekávanější hra v tomto kvartálu.....V další je tom MP či FC. To i u těch her budeš brečet, že je více a více informací či soutěže. Nemusíš sem chodit jsou desítky herních webů (začal bych třeba "Bonuswebem", tam o Diablo nezakopneš;))
-
Jj přiznávám,. že mě to taky trochu strhává. Snažím se udržovat nadhled, ale tohle bude rande po 12 letech a ta děfka i já sme se dost změnili:)) Tak uvidíme.