Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Odpovězeno. Ale kdybych nenašel ten tajný level, nevím, co bych napsal:-D
  • Niekto je skratka VERSUS aj keby proti vlastnej krvi mal ist! Takyto ludia sa nevedia inak zviditelnit tak ich prosim zbytocne netrapte. Staci povedat ze maju pravdu a oni sami prejdu na druhu stranu.
  • Hairy_Ass
    Přichází peklo na tento svět, muhahahhaha! *3* *16*
  • ezechiel25-17
    Kdybych se zúčastnil a nedejbože vyhrál, chtěl bych jen triko. A výherce by byl další vylosovaný, šlo by to?
  • velkost hatovania je priamoumerna velkosti hype
  • LOL *1*
  • Blizi sa predsa Diablo III tak co sa cudujes *16*
  • protoze prichazi Diablo, to je snad jasne...
  • Mars50
    Mě třeba nebavilo hrát znova Diablo, ač jsem ho hrál. TQ jsem míto toho hrál nesčetněkrát a pořád mě celkem baví.
  • Chtel jsem se zeptat, zdali se muzu zucastnit i kdyz ziju v zahranici (Irsko)?
  • Zvykej si nova doba a ver ze bude hure, daleko hure, bohuzel.
  • sleepless
    Nepište prosím odpovědi (ani pokus o ně) do diskuse, ju? Nechce se mi to mazat.
  • Mam otazku.

Kde sa berie v ludoCh tolka nenavist.

V poslednych mesiacoh je extrem a co je horsie je to vsade.
  • holt vychází pokračování kultovní hry po kurevsky dlouhé době, sám sem napjatý jak struna, emocionálně docela v hajzlu :D
  • To Cody: 1 a 3 nesprávne *3*
  • titan quest byl lepší graficky, ale po dohrání mě nebavil znova na lepší obtížnost, diablo jo, nevim čím to je, ale je to tak :)
  • protože to baví
  • Jak se do lesa fanbojuje, tak se z lesa flamuje?
  • Mars50
    Když se jim to líbí tak bych jim to nebral, přeci jen né každému se libí to stejné. Já osobně taky nejsem z Diabla nějak zvlášť odvařenej. Jsem spíš žvědav na Grim Dawn či Trochlight 2, ale když bude možnost tak Diablo alespoň vyzkouším . :)
  • Hairy_Ass
    Jj, místní trollové budou mít svoji pravidelnou dávku emocí. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit