Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Cg, jsem rád, že ti za to všechno Diablo 3 stojí. *3* *5*
  • Kr.Pa
    rozlisuji cinnosti na 4 veci:
    - zabava
    - prace
    - nuda
    - spanek

co z toho je hrani diabla na chte ???
  • chci si zkusit Diablo a ne EVE :D vážně nikdo kdo by poslal guest pass na abdul555@email.cz ?
  • Už si mohl mít dávno stažený EVE *1* *1*
  • Taky tak.. Nahodil jsem svůj "Tak se konečně setkáváme Errore 37" face *5* a zase to vypl 8)
  • Když pominu fakt, že to nejde resp. vrátit to můžeš, ale peníze ti nedají :) tak proč? DII jsem hrál a ačkoliv jsem betu DIII nezkoušel a řekl jsem si, že se nechám "překvapit", tak můžu řict, že nijak nepřekvapil.Ani to není zklamaní, pač sem tak nějak tušil, že to nebude nic víc, než jen DII s lepší grafikou a jiným "příběhem".
    Takže co te jakože zklamalo na DIII ? :)
  • Asharak
    Můj první error 37!!! *5* *15*
  • ne nikdo neposlal :(
  • Nikdo ti to jeste neposlal ? videl jsem nejake odpovedi ze ano :)
  • vlastik.plaminek
    K*rva je zas hodně předražené demo. A demo by mělo být zdarma.
  • TIPNU si, že ti to nevýjde, protože bys nejdřív nějak musel vyřešil s Blizzardem odebrání klíče z battle.net účtu. A to asi nemají moc rádi. Protože Xzone by tvoji kopii nemohlo znovu prodat.
  • Už to jede.. ale..

http://www.entertainmentbuddha.com/blog/wp-content/uploads/2012/05/diablo-3-error-37.jpg *1*
  • Asharak
    Tak ho alespoň pročisti od prachu, pokud jsi to už dlouho nedělal *1* *3*
  • Asharak
    To zas vidím jako plus. Stejně tak u Torchlight 2, že maj obchodníci lepší věci než postava na sobě. *1* Ale jak jsem hrál já za sorcku, tak jsem měl lepší wand z kovárny než ou obchodníka. Je to prostě o náhodě. Jednou si celý šťastný, že se ti po hodině podařilo koupit/vycraftit super hůlku, a na to ji jdeš vyzkoušet a padne ti lepší *15* *10*
  • Ringwraith
    A oni mají v smluvních podmínkách, že berou zpět hry jen tak bez důvodu?

Protože jinak hra přece funguje přesně jak má... to, že si občas nezahraješ je přece jasné z always-online-DRM a za to prodejce nemůže. A o always-online-DRM jsi přece věděl předem, ne? Tak nevím, proč se čertíš...

Tak jen doufám, že se Diabla 3 prodá co nejvíc, pak to bude ve více hrách. *3*
    /ironie

Je to smůla no. Už jsem o tom ale naplácal dost no. Škoda, že decentní hra musí být po*rána takovým DRM.
  • Asharak
    No, to je zase pravda. Vlastně to je věc, která je ve WoWku celá špatně - itemy... go to WoW head and find it. Pak se ti vše znechutí :(. V D3 je to vlastně celkem super. Jo, to předchozí je kravina. Tu je sice jedna surovina, další lvl si koupíš za nehorázné prachy, ale máš alespoň práci do konce života, než vycraftíš nejhustokrutopřísnější staty. Bohužel materiál je omezený taky časem, který musíš dát do náhodného dropu.... achjo. Průměr je nejspíš to pravé slovo. I tak to mělo být lepší. Ještě že ty itemy u obchodníka taky nejsou zrovna nejlevnější.
    Ale ten AION :D
  • Tak jsem psal na X-Zone,že chci vrátit zboží zpět.To jsem zvědav:-)))
  • Ja sem ty nejlepsi kousky zatim koupil u obchodniku (ve hre, ne na aukci ;-) Doufam ze se to na Hellu zmeni, ale u sorcky pro me byla nejdulezitejsi vitality a dmg, na to staci modry predmet a kupodivu se mi docela casto stalo, ze obchodnik mel lepsi vec nez ja na sobe. Prece jenom jak clovek leveli tak vybava strasne rychle zastara a drop vetsinou nestoji za nic.
    Craftit budu mozna pri dalsich pruchodech, surovin sice mraky (rozkladam vsechno co neequipnu), ale tim padem malo penez a vetsinu sezerou upgrady kovare, klentnika + skladani gemu.
  • Ellendway
    WoW má naprosto špatné profese. Nic není náhodné, což je chyba. Vždy víš, co děláš a pak tě to začne nudit. U AIONu si sbíral materiál dva dny v kuse, pak ti craftění selhalo a materiál byl pryč. To jsou alespoň profese :D
  • Asharak
    Na to, že mají skvělé profese ve WoW, je to u mě mínus, že v D3 je jedna a je nic moc *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší