Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Ja mam 146, a diablo je jedna z mych nejoblibenejsich her. To jestli u toho musis nebo nemusis premyslet je uplne jedno.
    Kdo kdy prisel na to, ze inteligentni lidi musi delat intelektualni veci?
    Bavi me sitcomy, cerny hnusacky humor, cod, diablo atd... To neznamena ze nejsem inteligentni. Jde jen o preference.
  • A píšeš jako prase. *12*
  • Ne nauč se číst... Mluvíš o inteligentních lidech a o inteligenci a já ti říkám, že jsou pro náročnější hráče. Takový člověk může mít spoustu jiných proměnných - vlastností, které ovlivňují jeho zájem o hru...

polodebilniho simpanze ti předhazuji, protože ten tvůj stupidní troling, není o ničem jiném než o snaze shodit určitou skupinu hráčů...

U Diabla II bylo velice obtížné dohrát hru na na nightmare úroveň za čarodějku (já to nehrál na nightmare - ale vím to od známých). A rozhodné jsi musel mít dobře vyvinutou taktiku a jiné vlastnosti (samozřejmé že v té hře jsou limity), aby jsi byl schopný projít celou hrou...
  • Spades
    Ja jsem nadrpumerne inteligentni a hraju diablo... taky hraju grimrock, ale u her se chcu bavit. Kdyz chcu premyslet tak si neco naprogramuju...

Hry jsou zabava, kazdy si najde to o se mu libi.
  • Spades
    dvojka byla taky nahodne generovana, takze your argument is invalid...
    Navic chcu videt, jak by se zavazanyma ocima porazil byt jednoho bosse ...
  • Proto se vydává jednou ročně.
  • Aha tak uz chapu proc mi prijde stupidni mam IQ148
  • Diablo je mezi RPG hry neco jako COD mezi strileckami
  • Lol a ostatní hry nemají za účel se prodat. Ony se vlastně vytváří jen pro zábavu.
  • hele vis proc je v D3 vsechno nahodne generovany a hlavne mapy? No protoze dvojka sla dohrat se zavazanejma ocima stacilo jen klikat a to by dokazal i ten polodebilni simpanz a navic i slepej. Mozna u D3 by mu to neslo ale kdo vi *3*
  • Za co se ja povazuju je ireleventni, pisu jak funguje svet a ze opravdu chytrych lidi je min nez masa hlupaku a proto ma vyherni automat jmenem Diablo (viz veta z recenze:
    ..Tu pravou zábavu totiž Diablo III generuje právě ze snahy opatřit si co nejlepší možné vybavení.)
    takovy uspech a tolik prodeju...O kvalite hry se nema smysl bavit, vyherni automat neni bud dobra hra, nebo spatna hra - ma jen jediny ucel
  • To víš, někdo sedí u výherního automatiku, užije si minimálně 70 hodin zábavy (průměrná doma v Diablu) a královsky se baví. Někdo je ido*t (ty) a prosedí 70 hodin u komentářů, jen aby si dokázal, že má zvýšenou inte... počkat, jsi idi*t, inteligenci nemáš.
  • yenda1
    Protože svět není černobílej. Diablo potom Ultimu. Platonovu Ústavu a potom Blesk. Večer zajít na Bizetovu Carmen a potom si dát Hotel Paradise. No a co? Proč ne?
  • Neverim, ze clovek co hral Ultimu7, bude hrat Diablo (sedet u vyherniho automatu).. proc by to probuh delal?
  • no ale ty se mnou v podstate souhlasis.. uznavas, ze vyjmenovane hry maji vetsi naroky (at uz na cokoli) a jen tim, ze tady vyjmenovavas dukazy, ze simpanz to preci jen hrat nemuze *1* tu absurdni situaci legitimizujes:).

Taktika? Nebavime se o Total War, ze ?
  • walltar
    Co je podle tebe definice průměrně inteligentního človeka? Bereš to podle IQ nebo podle nějakého jiného ukazatele? Já hraju Diablo a mám IQ 122. Hraju sice spíš strategie, ale když makám hlavou 8-12h denně, tak když přídu domů, mám chuť zapnoput něco u čeho můžu vypnout mozek a pořádně poklikat na myš. Pokud si ty schopný, pokud pracuješ hlavou a ne rukama, přijít domů a zapnout nějakou náročnou strategii nebo něco podobného tak kudos já prostě potřebuju vypnout.
  • Pro jana:
    Směřoval jsem někam jinam, ale když už jsi to načal... Především bych rozlišoval intelektuály a inteligentní lidi (to první nemusí automaticky znamenat to druhé - a naopak). Hry, které tady vyjmenováváš, nejsou inteligentně náročné. Ne tak aby je nezvládla skupina obyvatel rozložená ve vrcholu Gaussovi křivky. Určitě ale jsou pro náročnější hráče.

polodebilni simpanz sice dokáže mačkat dvě tlačítka, ale pochybuji že dokáže koordinovat pohyby myši, mačkat a zabíjet nepřátele. Ještě přitom vyhodnocovat informace a měnit taktiku podle toho co se děje na obrazovce. U polodebilniho simpanze je podle mne problém jenom vnímat to co se děje v "obrazovce". Takže sorry tohle je čistej troling
  • yenda1
    Na tohle musím reagovat. Neznám tě. Budu tě tu tak trochu soudit podle toho co jsi napsal. Asi jsi hodně inteligentní(bez urážky vážně), když si dovolíš rozdělovat na to co je OBECNĚ chytré a co blbé. Já to nevim. Evidentně se považuješ za elitu. A tvoje kritika taky jde z pozice elity, která se koupe v moří chytrých her, knížek, filmů. poezie atd. Chytří nám tu označují hloupé.
    Tvoji odvahu bych chtěl mít. Kádrovat lidi podle toho jestli hrají nějakou hru. V tvym vesmíru jasnosti, roztříděnosti a přesných hranic bych chtěl žít. Znám lidi co hrají Diablo a nejsou to podle mne žádní blbci. Já ten třetí díl ještě nehrál, ale ten druhý díl se mi líbil moc. Polodebilní šimpanz zdraví chytrou menšinu. Jdu si zahrát Ultimu VII. Snad to zvládnu. Uáááá uáááá uáááá.
  • Vetsina lidi nejakou praci ma, jen nekdo relaxuje u Grimrocku, resi hadanky a nekdo sedi u vyherniho automatu a klika... a nerikej mi, ze Dezo, kterej cely den v praci taha pylte s cementem si vecer hraje sachy (samozrejme, ze muze.. zrovna tak jaou muze hlavou pracujici clovek relaxovat u inteligentni zabavy - a ne Diablo to asi nebude *1* )
  • Nechces premyslet, pak je to hra presne pro tebe (jak jsem psal). Proc se rozcilovat?, sam ses zaradil. A evidentne spolecne s tebou nechce premyslet kolem 2 mil. lidi (nebo kolik se toho prodalo )*1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší