Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyhrál v soutěži o tričko, plakát a originálku Diablo III?
14.5.2012 | Redakce Games.cz
445 příspěvků
-
obetoval svoji nesmrtelnost, aby se mohl stat clovekem, protoze vzhledem k tomu jakou pozici zaujali andele vuci lidem uz dal nechtel byt jejich bratrem...to neni, ze by se obetoval, ale ze je poslal do pr...le
-
Tyrael je smrtelný, tudíž se obětoval.
-
Nevím kde bydlíš, ale zkus se projít po městě, v kamených obchodech by se to mohlo dát sehnat.
-
Joe tak to co hulíš to musí být síla, neposlal bys mi trochu?
-
zkus www.gamescape.cz pisou, ze v liberci maji posledni kusy...nicmene to tam maji drazsi
-
no vzhledem k tomu, ze jeji otec je hrdina z d1, takze si nejspis mohl vybrat tu nejvetsi kocku (ostatne ta jeji matka taky vypada solidne) tak pak uz neni divu, ze i dceruska se povedla a kdyz jsou ve hre barvicky na zmenu barvy brneni, tak si tam urcite i holky lakuji nehty
-
Zdravím..vím,že je to tak trochu mimo téma,ale chtěl bych se Vás zeptat..je v týhle republice momentálně Diablo 3 k sehnání?Já at se snažím jak se snažím,tak všude ve všech obchodech píšou vyprodáno..kdybyste měl někdo nějaký tip,tak bych to ocenil..děkuji
-
ja byl kdysi taky neverici ale nikdy jsem verici neurazel ze je to fikce, nabozenstvi neni fikce a jo, meli to nazvat jinak a ne vykradat biblicke temy nejakym pribehem o hvezde a padlych andelech a komolit to. Kdyby si udelali vlastni svet tak by to bylo ok.
Pointa je ale jinde, jak psal Lukáš klíčovou postavu zabije fialová víla amálka v cut scene, jsou tam hollywoodske mega sceny o tom jak pochoduji armady demonu a hlavni hrdinka je hezounka holčička s nalakovanyma nehtama. pusobi to lacine -
Ja jen nechapu, proc by se jedna fikce mela drzet jine fikce. Mozna, kdyby andely nazvali treba maiar, jak to udelal tolkien, tak by to pro nektere bylo zkousnutejsi.
-
tak za prve to nejsou moje predstavy ale katolicka verouka a napsal jsem, že jsem si toho vedom že tohle je jen fikce ale i když je to jen fikce, tak když už použivaji andely, demoni, nebe a peklo, tak by nemeli mrzacit zakladni logiku vecí. Ale do tehle debaty se nechci poštet, pointa toho prispevku je že pribeh je katastrofa a je delany v hollywoodskem stylu "na efekt". Moje argumenty muzes klidne ignorovat, protože stejne plati to co napsal Lukáš.
-
Bahca na spoilery, ale svoje nabozenske predstavy nekonfrontuj s pocitacovou hrou. Andele z Diabla nemaji nic spolecneho s nejakym krestanstvim. Uz jen to, ze se koncil rozhodoval, ze vyhladi vsechny lidi, aby zabranili tomu co se prave stalo ve tretim dile a nedoslo k tomu jen diky 1 hlasu, by te melo upozornit, ze to neni zadny biblicky pribeh. Tyrael se za nikoho neobetoval, ale protoze byl obvinen, ze zavini zkazu ,,nebe,, protoze diky lidem Diablo ziska svoji moc a on nesouhlasil s likvidaci lidstva, tak odmitl dat zustat v ,,nebi,, a odesel. V D2 ti nevadi, ze se dostanes portalem do ,,pekla,, ale tady ti vadi portal do ,,nebe,, ?
-
P.S.
taky je hloupost že nebe mužou napadnout andele, Buh a andele maji absolutni moc a demoni muzou napadnou akorat tak nas svet. Tohle je zakladni princip , ktery by mel byt dodrzen i ve fantasy hre.
Tkže pribeh hruza, prvni dva akty dizajnovo skvele, začatek tretiho aktu slabota. Jestli jak rikas to bude dale upadat tak jim asi tech 12 let stačilo na prvni 2 akty a pak zbouchly ješte zbytek aby to mohli konečne vydat? -
1*
-
Já jsem sice jen na začátku 3. aktu ale souhlasím s tebou. Bossové mi pripadají smešní, myslím dizajnem, nebudí respekt ani nepusobi temne. Pribeh, alespon ta čast kterou jsem videl, je skutečne katastrofa. Chápu že pribeh Diabla nema biblicky zaklad ale už samotny fakt že andel spadl z nebe aby se za nas obetoval je hloupost. Padlí andele jsou demoni. Podle me to postrada hloubku a je to jen na efekt. Diablo 2 melo epicky pribeh a presto se zaobišlo bez tech velkolepych scen (jako na začatku 3 aktu, totalne trapne video) a hezkych slečen s nalakovanymi nehty (Leah).
na tohle jsem upozornoval hned od začatku, že to tak bude. -
Pamatuješ si to dobře:
http://diablo.wikia.com/wiki/The_Seven_Tombs_%28quest%29
zato sk moc ne
*3* -
takže to recenzent musí dohrát na všechny obtížnosti aby to mohl zhodnotit? zajímavý
-
Pokud se nepletu tak v jedne nebo 2 byly ukryty casti itemu, klic ktery ti dovolil pokracovat dale ve hre a kobky byly oznaceny, takze jsi mohl jit na jisto podle tech emblemu, ale i tak se vyplatilo vsechny prolezt, coz myslim vetsina hracu udelala. Takze tak nejak to bylo, moc podrobne si to jiz nepamatuji, hral jsem to davno, kazdopadne tak nejak podobne to bylo to jsem si jist.
-
Tak proč denně neunikají informace o vývoji jiných her, či praktikách jiných studií, od zaměstanců jiných studíí, co se ožerou a pustí si hubu na špacír?
Ano, riziko prokecnutí je tu vždy, ale i to se dá minimalizovat. -
tam jsi zadnych 7 kobek cistit nemusel
-
Souhlas jen se 4.aktem, ktery mel vypadat mnohem lepe, ale tak nejak je to zrcadlova kopie pekla z d2. Pribeh se mi libi..snad az na ten zaver, ktery mi prijde takovy ,,americky,,.