Přejít na výpis diskuzí
Když hry stárnou: lesk a bída herních remaků
15.11.2012 | Ladislav Loukota
91 příspěvků
-
-
Ten remake není UFO: Enemy Unknown, ale XCOM: Enemy Unknown.
-
Já se k vám připojím, taky jsem si remake RE užil, stejná atmosféra, stejná hratelnost, parádní grafika a pokud si dobře pamatuju nějakej boss ve sklepě a celá venkovní lokace se strašidelnou chajdou oproti originálu navíc. Právě před pár dny jsem dohrál i podobný RE Zero, pokud jste nehráli rozhodně doporučuju *3*
-
souhlas! nedávno jsem ho hrál. *4* skvělá hororová atmosféra se starou dobrou statickou kamerou. Je překvapením ,že RE Remake je ještě těžší v hratelnosti. Nikdy si v té hře nezvyknul na momenty, když mě zombíci pronásledují skrz lokace. O to víc jsem byl vyjevený, když jsem se z náhodné poznámky dozvěděl, o nutnosti podpalovat jejich rozstřílená těla, aby znovu nevstali. Byli mohem rychlejší a agresivější *1* Prostě srdcovka *4*
-
No to je asi pravda, že to je pokračování, ale když se na to podívám ve světle toho syndicate tak by se to tam dalo zařadit.
-
Stale si chrochtam u Restoration Project neni to sice klasicka forma remaku ale je to vytribena vyborna hratelnost a pritom jak je to jednuduche vlozit veci ktere se nestihly do puvodni hry :)
-
Fallout 3 není remake. kopanec nerozporuju
-
Jo open TTD si dodneška rád zahraju ... je to jedna z her, která prostě nikde nemá konkurenci která by se jí mohla postavit, třeba jako Dwarf fortress ... obě dvě ty hry bych strasně chtěl předělané do lepší grafiky.
-
Nejlepší remake je podle mě Resident Evil Remake na GameCube. Docela mě překvapilo že nebyl zmíněn v článku. Ultimátní přepracování, takhle by mě remake vypadat. Ne jako ty trapný HD kolekce.
-
Muj nejoblibenejsi a nejpovedenejsi remake je OpenTTD. Pri kazdym pusteni si vzpomenu na moji 486ku s Transport Tycoonem. Nikdy me tahle hra neomrzela
-
No tak nevím, proč Xcom: enemy unknown vybízi k nějakému optimizmu ... ta hra je prostě hrozná a díky tomu že ji osekali a udělali víc "akční" je šíleně repetivní a nudná. A taky bych k Syndicate připojil Fallout 3 ... ten mě vždycky přišel jako kopanec do břicha lidem co měli rádi původní fallout.
Já bych byl strašně rád, kdyby se dělalo víc remaků, kde se udělají nové modely, nové textury a zvuky a herní mechanizmy se nechají prakticky stejné ... ale to by dnešní generace hráčů, která potřebuje "vypnout mozek" asi nepřenesla přes srdce.