Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    No tak si na těch 30fps při nejhorším i pcckáři zvyknou ne? i když chápu že u MMO ještě závodního to bude menší bolest.
  • to záleží jestli používáš Geniusku za 200,- nebo vymazlenou mechanickou klávesnici za 4k *4*
  • Ja jen nechapu, proc hry nedelaj na frekvenci 1 fps a nedavaj k hram sedativa na zpomaleni mozku, aby me to pripadalo dostatecne filmove. A nechapu, proc neni patent na pouziti sedativ pro zvyseni pocitu plynulosti hry.
  • To jo akorát je škoda, že konzole bude mít větší odezvu než ta klávesnice
  • Hanzales
    Já pamatuju časy, kdy jsem hrával na 15-27 fps a když hra nepadala pod 30, tak jsem byl doslova nadšený :) Člověk si pak ale stále postupně přivyká na lepší a když pak nějaký rok kouká na většinu s v-syncem a 60fps, tak se pak těžko "vrací". Největší boom pro mně byl Grid1. To jsem trochu upgradnul komp zrovna a koukal na intro, které jelo v 60fps, ta hladká absolutní plynulost... kéž by se ta hra v téhle grafice i takto plynule hýbala... a pak bác, ono to tak konstantně bouračky nebouračky jelo a volant reagoval okamžitě.
    Tady se dostáváme k různorodosti her a nutnosti rychlých reakcí (volant, myš, gamepad). Z mé zkušenosti mi ani dnes nevadí hrát nějakou third-person hru s gamepadem na zamklých 30fps, ale online fps řezby jsou něco jiného a závodní simulátory také. Pod 35-40 fps už začíná být citelný lag v otáčení volantu (lze testovat ve hře která zobrazuje ingame volant pure 1:1 a vypnout si na monitoru post-process). Kolísání fps je pak taky nepříznivé a těch zamklých 60 je úplné optimum. A když to jede třeba na 140, opět jde od těch 60fps rozdíl poznat a nemám pocit, že by to působilo nějak rušivě :)
  • Hanzales
    Já přemýšlel např. jen třeba nad nějakým upgrade-kitem. Tak aby se to dalo aspoň 1x (max2x) v tom 5-6ti letém životním cyklu upgradovat a zároveň to neztratilo na výhodách té unifikace. Muselo by to být rozumně cenově navrženo, aby do toho upgradu mohli po těch třeba 3 letech jít úplně všichni majitelé konzolí a nedocházelo k problémovým jevům "zpětného omezení", či to nedopadlo jako segaCD nástavba, či dřívější pokusy o upgradovatelnost konzolí. Dneska by to možná zafungovat mohlo, kdo ví :)
  • C-BEAM
    ano až to by bolo pre skutočných fajnšmekrov ... samozrejme treba ešte zapáliť vonné tyčinky a pripraviť si misku s kaviárom na dokonalú syntézu všetkých zmyslových vnemov.
  • walltar
    Já myslím, že 16FPS by stačilo ... U prvních filmů to stačilo a každý ví, že ty byly nejfilmovější.
  • takhle vera popira sama sebe. Protoze poradny hry jsou totiz jen na PC,. na konzolich jsou jen sraccky. *10*
  • Vogon
    Na PS2 jelo hodně her v 60 fps, až s X360/PS3 přišlo 30 fps a pojem "filmovost".
  • ale jo- bude zaklinac a tam se vykon bude siknout stejne jak tomu bylo u predchozich dilu
  • přesně, měli by to seříznout na 24 fps pro nejdokonalejší filmový zážitek všech dob *1*
  • 60 fps? Ale to pak nebude dost filmové *8* *15*
  • to já se včera ožral, ale nepoblil *1*
  • To už je zase v aleji nablito.
  • nextgen bude, až do toho půjde zapojit normální USBčková klávesnice a myš *1*
  • Však aspoň ušetříme. A možná ty dnešní PCčka využijem tak za 20 let až bude zase další next nextgen. To už možná ty konzole zvládnou i 40 fps a to už je síla.
  • Ristoro
    Přesně moje slova. Na Vánoce jsem si chtěl pořídit 970ku, ale nemá to vůbec žádný smysl.
  • Je čas aby výrobci HW ve vlastním zájmu začali pořádně lobbovat, protože kvůli osekaným paskvilům zamčeným na 30fps upgrade PC dělat nebudu a koupě 970 GTX se odkládá na neurčito. *5*
  • tak dvacítku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit