Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a přitom by stačilo, kdyby ty konzole udělali upgradovatelný, možnost přidat si do tý bedýnky víc paměti, lepší grafiku.. oh wait! *1*
  • Zajímavé normálně konzolisti tyhle průjmy přímo hltají...
  • Jeden mozna cekal ze pry "nextgen"konzole uz brzdou nebudou. Jak vidime, tak asi jo. Vyvojari se ted budou snazit o neco vyssi vykonove moznosti nacpat do vizualu, aby bylo poznat "pokrok". Ale v ramci konzoloveho 30fps. *15*
    Coz mi u her kde chodite po vlastnich neprijde jako zadna tragedie. Se slusnym motion blur jde udelat i rychle rozhlizeni bez tolik prudiciho skubani, ktere nizke framerate dela.
    Ale u zavodnich her to vidim jako velky problem. Coz o to, konzolisti jsou na to asi vycviceni. Ted je otazka nakolik budou kteri vyvojari ochotni se tim zabyvat pro PC verze. *7*
  • Neschopnosť sa nejak ospravedlniť musí *7*
  • Nějak nechápu proč se poslední dobou řeší těch 30 fps vždyt v minulosti dejme zhruba 10 let, vycházeli taky nadčasové hry, myslím graficky a nikdy nemuseli běžet na 30fps a ted už skoro každá druhá hra ? to co je ?! třeba i Assassín 1 byl graficky hodně dobrej na svou dobu taky si pamatuji že na max detaily si to jen tak někdo nezahrál ale přesto nemusel běžet na 30 fps
  • C-BEAM
    120 standard určite nebol, ale fps okolo 60 bolo bežné. Na 120 bolo treba v 90% hier výrazne znížiť rozlíšenie ...
  • Kvalitní marketinkové žvásty, kdes to vzal? *4*
  • Chceš PC jenom kvuli hram? Kup si konzoli. Vykonne PC se lamkam neoplati kupovat... To je jen pro schopné lidi *3*
  • Kolik musím zaplatit za PC abych tohle rozjel na max při 60fps?
  • Já jako konzolista si ani tuhle sra.ku od ubishitu nekoupím. *1*
  • MickeyMutant
    Právě kvůli zvýšení z 30 na 60 FPS probíhá zmíněný odklad. Ten je přesně tři týdny. Každý týden plánují inženýři v Ubi vyždímat ze hry dalších 10 snímků, aby nám 2. prosince mohli nabídnout tu nejlepší službu, jaké jsou schopni. Pokud se nic nepokazí.
  • Tak je to hoší než jsem si myslel *1*
  • Asmoudeus
    Ty jsi kus vola. *4*
  • walltar
    Staré konzole měli taky myslím 30FPS ne? Akorát ještě k tomu max 720p.
  • V roce 1999 byl standart 120 FPS..., downgrade pokracuje...
  • Ristoro
    V takovém případě jsou old - gen konzole vlastně next - gen, protože dávaly 60 fps :D.
  • Fíha to je zvláštní já myslel že je standart 30FPS z roku 1999? a dál už nemůžem. Ta technologie už pokročila co?
  • Keyz
    Tak, jestli nikdy neměl nic lepšího tak to je možné. Také, jsem nepoznal kvalitu stejného jídla z blbých surovin oproti lepším surovinám. Jakmile poznáš lepší většinou, tak následně snadno poznáš to horší.

V případě neznalosti to beru. Ale ta konstatování "fatků", že obecně lidské oko tohle nepozná, a že nejlepší pro všechny je tohle jsou nesmysl. Nejlepší je možnost si vybrat a máš to vyřešené. *3*
  • walltar
    Vy naděláte ... dyť každej konzolista vám stejně řekne, že to nepozná. *1*
  • Ty konzole to je neštěstí doby. Přijdeš,zapneš,vypneš a jedeš. Jak příznačné dnešní době. Hlavně se o nic nesnažit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit