Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • myslim, ze hra suverene miri na 9, tak jako na metascore, 8 je malo, ta hra ma vsechno, co by hra mela mit a za tech usmolenejch 30 dolaru muze bavit desitky hodin, vzdyt pitomy menu je tady vic interaktivni, nez celej The Order 1886
    • Taky se přikláním k devítce - je to fakt hodně velké fyzikální pískoviště a je pohříchu zábavné...
  • Upřímně si myslím že 8/10 je málo. KSP je hra která nemá konkurenci. Sice pár vesmírných simulátorů existuje ale ani zdaleka se nepřibližují komplexností a kvalitou zpracování. Ksp má obrovský vzdělávací potenciál a vzbuzuje zájem o skutečný vesmírný program. nejzáživnější částí této hry je učení jak prováděl různé manévry a jak stavět co nejefektivnější rakety/letadla/rovery. Dle mého názoru je kladem hry když vás nutí vyhledávat informace aby jste se zdokonalili .. a nedrží vás za ruce jako batole .. normálně bych s čistým svědomím dal 10/10 ale hra mi několikrát spadla a 2 bugla takže 9/10 ..
    • Neblazni, desitky se tu rozdavaj jen 2498 verzi COD nebo sragoram od EA. Jinak tohle sem testil mozna tak 20 hodin dokupy, vic ruznych verzi, a ac netvrdim ze to nema bugy, tak na zadny zasadni sem (narozdil od zminenych smejdu, ktery casto nejde ani spustit) nenarazil.
  • vonTossis
    Podhodnoceno.
    • nightborne
      U každý recenze musí bejt povinně polovina příspěvků o tom, jak někdo osobně nesouhlasí s nějakým číslem? Autor to kvůli tobě přepsat nepůjde, recenze je objektivně kladná, tak proč si stěžovat =))?
      • vonTossis
        Nestěžuju si. Sbírám plusy.
      • hra je v mých očích rozhodně lepší než Call of Money: Advanced Warfare, která to měla taky za 8, ale tady holt neni realisticky převedený Kerman Spacey *4*
        • Proc ma nekdo porad tendence srovnavat hodnoceni her ktery jsou totalne nesrovnatelny?
          • a proč ne? já je srovnat dokážu, nesrovnatelné tudíž nejsou
            • ano, a ta dojmologie mě říká, že je Kerbal ve všech směrech (snad krom grafiky) lepší hrou než Call of Duty, tudíž si zaslouží vyšší hodnocení *4*
            • nightborne
              Chlape, objektivně a kvantifikovatelně můžeš srovnat hodnocení v recenzích jen a pouze od jednoho autora, a to ještě na hry jednoho žánru, všechno ostatní je tvoje personální dojmologie =)).
            • záleží jak se na to díváš, těch kritérií, podle kterých ty hry můžeš porovnávat jsou desítky, záleží které si vybereš.. to jediné které nefunguje je porovnávat je v rámci daného žánru
            • nightborne
              To, že konkrétně ty dokážeš srovnat dvě recenze na naprosto diametrálně odlišný hry od dvou jiných lidí neznamená, že by se to dělat mělo *7*
  • PreidaQ
    Tahle hra je opravdový Sandbox s velkým S. S těmi bugy a nedodělanostmi to osobně nevidím zase tak špatně (pokud člověk zůstává jakž takž v rozumných mezích). Největší předností je neskutečný vzdělávací potenciál, protože nic vám nepomůže vesmírné lety pochopit lépe než KSP. A kromě toho, třeba moje první přistání na měsíci se může řadit mezi ty nejlepší herní okamžiky mého života.

    Za mě (minimálně i tak nějak z principu) jasné absolutorium.
  • Osobně si myslím že pro nováčka je nejlepší začínat Science hru a né Sandbox, kde se na ně vyvalí naráz všechno. Takovej nováček si pak postaví megaloď a pak jen čumí jak se mu to rozprskne v lepším případě pár stovek metrů nad odpalovou rampou, v tom horším se mu zhroutí už na rampě.
    Takovej absolutně netuší proč se tak stalo.
    Imho jak tu strašíte s modama. To neznamená že bez modů je to špatný. S modama je to totiž jen ještě o něco lepší a ruku na srdce, jmenovat hromady modů jako špatnou vlastnost hry...heh, to si upad? S modama je to takový postupný. Například teď sem si přidal mod, kterej mi umožňuje přetankovat palivo z jedné lodi na druhou aniž by dokovaly. Prkotina. Jen kuli tomu. Nic jiného nechci a nepotřebuju.
  • Este by som doplnil ako velke plus komunitu okolo tejto hry. S KSP to taham uz od verzie 0.19 a taku priatelsku a pomocnu komunitu som este pri ziadnej hre nevidel
  • KSP je výborná hra sám o sobě bych hodnotil 9, ale vzhledem k technickým problémům chápu 8.
    Jen teda nevím co autor používal za modifikace, když říká, že spousta modifikací se mezi sebou moc nebaví, protože to jakým způsobem v této hře dokáží modifikace spolupracovat a jak se dokáží doplňovat aniž by se mezi sebou nějak hádaly je až neuvěřitelné.

    Jen je dobré si v modech dělat pořádek, ale to je už i dnes v podstatě vyřešené pomocí CKANu. Jako jediný problém který mě doopravdy pije krev je to, že unity engine (verze 4 myslím nebo co používají) nedokáže adresovat více jak cca 3,5gb paměti, takže při více modech hra spadne (memory overflow). Ale i to se podařilo vyřešit přes (opengl), takže hra zvládne modifikací požehnaně.
    Takže hru doporučuji a na tutoriál kašlat, nejlépe se člověk učí pokus omyl *5*
    • Vidlec
      Teď psali v devblogu, že portují na Unity 5. Což znamená 64b vývojové tooly = 64b hra. Bude lépe :)
      • walltar
        Super... Tak na to budu čekat
    • walltar
      Oni měli 64b verzi která zvládala množství ramek bez problémů... akorát byla tak hrozně zabugovaná, že tvůrci modů na ni ty mody odmítli předělat a tak ji s verzi 1.0 zase stáhnuli.

      OpenGL stojí za nic... Sice člověk ušetří ramky, ale díky memory leaku při přepínání mezi scénama je to jedno, stejně ti to dřív nebo pozděj spadne. A platíš za to absencí stínů (imho celkem se hodí při přistávání), ale hlavně FPS je dost hrozný.

      Já doufám, že se jim podaří tu 64b verzi rozjet a přímo z ní udělat primární verzi KSP. Potom by už problémy s ramkama nebyly.
      • Jo to vím sem ji chvíli hrál, ale ono kdyby jen tvůrci modů, ale i přímo Squad, byl z té verze hodně nešťastný, to co jsme občas četl co se děje je drsné.
        Jinak taky stále doufám, že to předělají, ale pokud je pravda, že aktuální verze enginu je bez šance, tak nevím jak moc je složité pak přejít na novou verzi a otázka je jestli se to pak nesesype úplně stejně.
  • jsou prostě hry které nejsou pro akční voly co chtějí lítat se čtyřma čudlíkama a myší.
    ono celkově hry degenerovaly do jednoduchých ovládacích úkonů zejména u strategií a rpg je to tragika
    • Presne.. lidi vyzdvihuji do nebes Cities Skylines jako modlu budovatelskych strategii, pritom to nenabizi nic, co by nemel Sim City 4 s par modama... Naopak to ma min funkci....
  • Podhodnoceno.
  • Pro mě nejlepší hra poslední doby! Teprve až jsem v KSP poprvé doletěl k "Marsu", tak jsem si uvědomil, jak je vesmír obrovský a planety malé. Druhá věc, která mě přišla na mysl byla, že opravdová cesta na Mars bude 100x složitější, než cesta na Měsíc. Můj oblíbený mod: TAC life support. Přidává do hry kyslík, jídlo a vodu pro kerbáky :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit