Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jste se pos... dat tomuhle jenom tak malo. Nebo to si nechavate body v zaloze, az ji budou vylepsovat ne :) ? Kolik je inteligentnich her na takove urovni, takhle dobre zvladnutych (pri takove obtiznosti provedeni v malem tymu a jedinecnosti- nikdo to pred tim nedelal), kdy si muze chytrej tatka sednout s chytrymi detmi a blbnout, ucit se, vyvadet. Ta hra je jedinecna a 9 bodu s tim, ze desitka je na dosah.
  • Tohle jsem odlovil při posledním pádu
    1.10.2015 1:17 Application Error Název chybující aplikace: KSP.exe, verze: 4.3.3.30826, časové razítko: 0x52cd4305 Název chybujícího modulu: ntdll.dll, verze: 6.1.7601.18933, časové razítko: 0x55a69d9f Kód výjimky: 0xc0000005 Posun chyby: 0x00047862 ID chybujícího procesu: 0xc40 Čas spuštění chybující aplikace: 0x01d0fbe648dcfc60 Cesta k chybující aplikaci: C:\Users\BOBO\Desktop\Kerbal Space Program\KSP.exe Cesta k chybujícímu modulu: C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll ID zprávy: 28838c32-67da-11e5-beca-0023542a1b6a
  • Nevím proč,ale bráchovi to jede bez problému na Win 7 a mně to neustále nečekaně padá. Jedíná chyba kterou jsem našel v Crashi je: Program KSP přestal komunikovat s Win7 a byl ukončen. *16* Dost mně to štve,protože jsem se už dostal na měsíc a pří přistání na Duně mně to už 3x spadlo. *16*
  • našel jsem zajímavý lp na tuto hru
    https://youtu.be/44vIVDE3hic
  • Suhlasim so ZajoE36. Je to jedna z naj hier aku som kedy hral a jedna z mala ku ktorej sa clovek dokaze vratit aj po pol roku. Pre nadsencov pripajam aj video ktore som nedavno dokoncil :) HF
    https://www.youtube.com/watch?v=rGrjUoZODXE
  • Po dlhych rokoch, po vsetkych tych dokonalych AAA tituloch, prisiel KSP a uz roky som sa tak kralovsky nebavil. Extremne zabavne, navykove, poucne. Ten pocit ked sa vam podari nieco nove.. 9/10
  • Od verze 1.0 většina z těch modů nejsou potřeba..
    a použivát MechJeb je fakt tragédie i na blbý vzlety..
  • Od jakýho oka prosimtě?? V ty hře seš schopnej si to spočítat i sám od KERu to máš akorát zobrazený hnedka
  • Tiez si myslim ze ta hra si zasluzi 9/10
    Ten jeden bod za tei enchunte memory leak co robia hru obcas nehratelnou.

    Dufajme ze Unity 5 a 64bit client o spravia a bude sa dat hrat v pohode.
  • Jason_dinAlt
    Na téhle hře se mi moc líbí, že kromě toho, že se u ním dobře bavím, právě to, že se člověk dozví spousty zajímavých faktů.

    Například mě zaujalo třeba to, že když jsi na stejné orbitě kolem planety s jiným objektem, ale ten je od tebe dost vzdálený (třeba pod úhlem 90 stupňů a více), tak na to, aby si ten objekt efektivně (s nízkou spotřebou paliva) dohonil, je třeba otočit se k ní zády a zažehnout motory směrem od ní, což má za následek, že se k objektu začne tvoje loď přibližovat. Toto se někomu, kdo nezná, jevit jako hloupost.
  • Jason_dinAlt
    Klíčový addon je podle mě Kerbal Engineer Redux, který ti ukáže kolik delta-v tvoje postavená raketa zvládne v které konkrétní fázi letu. Pomocí toho (a delta-v mapy) pak můžeš zjistit jestli s takto postavenou raketou vůbec můžeš doletět tam, kam chceš.
    Delší lety dělat metodou pokus-omyl a stavění "od oka" je dost frustrující a téměř nemožné.
  • Pro mě nejlepší hra poslední doby! Teprve až jsem v KSP poprvé doletěl k "Marsu", tak jsem si uvědomil, jak je vesmír obrovský a planety malé. Druhá věc, která mě přišla na mysl byla, že opravdová cesta na Mars bude 100x složitější, než cesta na Měsíc. Můj oblíbený mod: TAC life support. Přidává do hry kyslík, jídlo a vodu pro kerbáky :)
  • kdepak, to je zrcadlo
  • pičovina
  • Smutná realita. Ideální by bylo, kdyby herní novináře platila standardní média. Tím by si zachovali poněkud větší objektivnost. Jenže pro běžná média jsou videohry mnohdy jen nadávkou. Bohužel.
  • Neblazni, desitky se tu rozdavaj jen 2498 verzi COD nebo sragoram od EA. Jinak tohle sem testil mozna tak 20 hodin dokupy, vic ruznych verzi, a ac netvrdim ze to nema bugy, tak na zadny zasadni sem (narozdil od zminenych smejdu, ktery casto nejde ani spustit) nenarazil.
  • Nikdy! To ty mody raději začnu používat.
  • Smrdí to sice vyhrožováním z tvý strany, ale nejsi jedinej. Nedávno jsem k tomu názoru přišel taky. Redakcím (a tím tedy nemyslím jen Games) se nedá věřit.
    Je třeba si uvědomit, že se tim živí. To je alfa i omega se kterou vzniká mnohoúskalí objektivně oznámkovat jakýkoliv produkt. Pokud se totiž oznámkuje tak, že se to vydavateli nelíbí, má vydavatel páky na to takovému subjektu znepříjemnit podnikatelský život. Nepošle klíče a recenzent si je bude muset koupit za svoje, protože pokud nic nenapíše, taky nic nevidělá (reklamy na stránce/prokliky/kuli sníženému update stránek začne propadat vyhledávači) a lidé se mu odlijí na jiný portál kde "tu vydavatelskou hru" hrají podle vydavatele.
    U Kerbalu jim nejspíš nedorazil ani klíč, ani jim neposlali "reklamní taštičky" a vydavatel Squad jim je se svojí jednou hrou za 4 roky těžce u zadele.
    Pokud se to shrne, jsou dve možné varianty. Buď je Kerbal hodnocen naprosto objektivně a větší (š)hity jsou nadhodnocé, nebo jsou dle měřítek redakce velký hity hodnocený "objektivně" a Kerbalu ubrali body za "NEpropagaci". Záleží na tom, jak je v redakci zažitá morálka.
    Tohle ale platí pro většinu internetovýho balastu. Internet je rychlí a pokud někdo nejede podle plánů, umře a rychle ho nahradí někdo "rozumnější".
  • nightborne
    Redakce si právě brousí břitvy, aby si z toho mohla podřezat žíly.
  • Díky za vysilující odpověď. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit