Přejít na výpis diskuzí
Kerrigan a její pomsta na dalším videu ze StarCraft II: HotS
27.2.2013 | Petr Poláček
74 příspěvků
-
Nemění nic na faktu, že Blizzard už dlouho neumí napsat solidní příběh.
Brood War- Jim Raynor: It may not be tomorrow, darlin', it may not even happen with an army at my back. But rest assured: I'm the man who's gonna kill you one day! I'll be seeing you!
Tohle video- Jim Raynor: I never gave up on you Sarah. -
-
tak se mu to rozlezelo no, boooze. btw to "I'll be seeing you!" je strasne smesne nadabovano :)
-
Sr*t na příběh, je to strategie, k těm se příběhy píšou zatraceně špatně.
Navíc když to má tolik pokračování s SC1.
Hra je to epická a mezi strategiemi naprostá špička. -
Já to říkám furt. Vyrazit Metzena! *10*
-
trosku zapominas na:
1. Queen of Blades neni Sara!
2. zeratulovo proroctvi
3. aktefakt, ktery dokaze znicit Queen of Blades a pritom zachranit saru -
To jo no:D, to je docela bordel.. a něco podobnýho řekl už ve Wings of Liberty.."Bylo by lepší, kdybys toho dne zemřela"
-
-
vsak jo, do te doby, nez prisel na scenu hyper artefakt
-
-
-
Jako vždy, skvělý trailer. Mrazení v zádech se dostavilo.
-
Jo jo,.. když jsem si koupil Starcraft 2 a začal ho hrát, byl jsem v sedmém nebi (a to zrovna nejsem fanda strategií), takže jsem si před pár dny tenhle datadisk předobjednal. Sice Blizzardu nemůžu zapomenout to, jak mi podělali moje milované Diablo (jsem fanda hlavně prvního dílu), ale na tomhle přeci jen dělá jiný tým a nemůžu ho tak házet do jednoho pytle s banou Jay Wilsona.
-
-
*bandou
-
-
Kerrigan is the most badass female in game industry *5*
-
Už jenom 14 dní a pak dáme zakusit Prottosům a Terranům jejich krev.
-
Todle proste Blizzardu nemuze nikdo nikdy uprit ty jejch videa jsou mazec....
-
Ja se tak tesim, at uz to vyjde!!
-
Říkal jsem si, že SC půjde mimo mě, protože jsem jedničce dokázal odolat. Ale popravdě, při každém takovém videu mě jeden Franta Palackej má nutkání zmizet. Strašně mě zajímá, jak příběh Sarah dopadne. I *14* that girl !!
-
-
SC II je dobře odvedená řemeslná práce doporučuju koupit nebudeš litovat není to jak D3
-
-
Já jí prostě miluju....
-
-
Tak to jsme dva *14*
-
-
Ten zvuk, normálne husiu kožu mám z toho, neskutočne dobrý je ten zvuk a hlas v tomto prekrásnom cgi videu :)