Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohemund
    Přestože jsem všechny díly prošel, tenhle asi vynechám, vždycky mi trošku dělalo problém hrát za badassy :P Ale na filmečky z té hry se opravdu těším! Blizzardi v tomto byli vždy nejlepší, už od W3, to jsou skvosty!!!
    • Shaker
      Ja "slintaly" nemam rad, ale musim uznat, ze kampan za ne byla ve vsech SC vzdycky ta nejnamakanejsi, takze zvazuju koupi...
  • Jak je to s tím příběhem, budu si muset něco naštudovat z jedničky nebo wol jede od začátku?
    • kostejnesmrtelny
      Celkem postačujícího shrnutí se ti dostane při instalaci WoL. Nejlepší je samozřejmě sjet jedničku i s datadiskem, ty hry prakticky nestárnou *14*
    • Veskoslav
      Jak od začátku? Je to snad druhý díl, tak navazuje na konec Brood War.
      • kostejnesmrtelny
        Nenavazuje.
        • Navazuje, ale dle Blizzardu nejsou udalosti z Brood War tak dulezite pro WoL.
        • Veskoslav
          Ale navazuje.
          • To Koštěj: Hra navazuje přesně, vše je vysvětleno. Už to tady bylo jednou rozebíráno. Zahraj si jedničku a dvojku znovu a dávej pozor.
          • kostejnesmrtelny
            Ehm. Ten Brood War kterej jsem hrál já skončil s výsledkem: Dominion v troskách, pár přeživšich protossů se schovává na Shakuras, Kerrigan je "Queen b!tch of the universe" (sic).

Tři roky poté Dominion vládne železnou pěstí, Protossům vcelku nic nechybí, Kerrigan sedí na Charu jak slepice na vejcích a nikoho to neznepokojuje.

Zajímavá návaznost.
            • Shania
              No udalosti v Brood War nejsou tak rozsahle jak se muze zdat, defakto se UED podarilo obsadit hlavni planetu Dominia a zajmout Mengska, tim paralizovali odpor Dominia a pak obsadili Char pomoci psy disruporu. Dominium a další terranské frakce mají desítky planet, podobne na tom budou ostatni rasy. Takze to rozhodne nebylo all in.

Otazka je co Queen of Blades ty ctyri roky delala (pravdepodobne hledala artefakty), treba se to ted dozvime.
            • kostejnesmrtelny
              Blizz:klidně se rozepiš. Vycházím z toho co je řečeno v misích, animacích a briefinzích (-gách?). Vzhledem k tomu, že první StarCraft je moje asi nejoblíbenější hra vůbec, myslím, že mám období prvního dílu zmáklý líp, než je u průměrnýho dospělýho jedince společensky přípustný *1*

Vesko: máš to nějaký pomotaný. Zkus si přečíst znovu, co jsem napsal *3* .
            • Veskoslav
              Za 3 roky se toho muze stat. A ze by zrovna Dominion byl v pohode a plne sile bych netvrdil. Char dobylo UED, ale pokud vim tak meli obrovske ztraty a bylo jenom otazkou casu nez si Zergove vezmou zpatky jejich. I v WoL bojujes v zakopech UED. Neříkám,ze je to zcela logicke, ale Sc II navazuje.
            • Nebudu to tady rozepisovat, protože ten příběh je na dlouho, ale raději se na to podívej znova a lépe, nejlépe i na to, co není ukázáno přímo v misích. Hry na sebe navazují poměrně dobře, jediná věc kterou posunuli k ledu je Duran.
  • smajdal
    Nemění nic na faktu, že Blizzard už dlouho neumí napsat solidní příběh.
    Brood War- Jim Raynor: It may not be tomorrow, darlin', it may not even happen with an army at my back. But rest assured: I'm the man who's gonna kill you one day! I'll be seeing you!
    Tohle video- Jim Raynor: I never gave up on you Sarah.
    • tak se mu to rozlezelo no, boooze. btw to "I'll be seeing you!" je strasne smesne nadabovano :)
    • Sr*t na příběh, je to strategie, k těm se příběhy píšou zatraceně špatně.
      Navíc když to má tolik pokračování s SC1.

Hra je to epická a mezi strategiemi naprostá špička.
    • kostejnesmrtelny
      Já to říkám furt. Vyrazit Metzena! *10*
    • Shania
      trosku zapominas na:

1. Queen of Blades neni Sara!
      2. zeratulovo proroctvi
      3. aktefakt, ktery dokaze znicit Queen of Blades a pritom zachranit saru
    • God-of-War
      To jo no:D, to je docela bordel.. a něco podobnýho řekl už ve Wings of Liberty.."Bylo by lepší, kdybys toho dne zemřela"
      • vsak jo, do te doby, nez prisel na scenu hyper artefakt
  • God-of-War
    Našel by někdo ten song od 1:10 ?? Šekuju pěkně:). Jinak pecka Srajler:)))
    • tady jsou ceske titulky pro HOTS vegance trailer: http://starcraft-2.webnode.cz/fotogalerie-video/
    • tady je http://www.youtube.com/watch?v=xQSoI6AmgKc
      • vloz link sem: http://www.listentoyoutube.com a mas mp3 *3*
      • God-of-War
        Dikes;)
  • jako Ripleyova dobry, ale uz to zacina byt trochu ohrane.
  • Veskoslav
    Už jenom 14 dní a pak dáme zakusit Prottosům a Terranům jejich krev.
  • Říkal jsem si, že SC půjde mimo mě, protože jsem jedničce dokázal odolat. Ale popravdě, při každém takovém videu mě jeden Franta Palackej má nutkání zmizet. Strašně mě zajímá, jak příběh Sarah dopadne. I *14* that girl !!
    • SC II je dobře odvedená řemeslná práce doporučuju koupit nebudeš litovat není to jak D3
  • Pěkné pokračování datadisku. SCII protě šlo cestou předchozích dílů, což je jen dobře. Což se o jiných blizzardovských hrach neda říci např. D3, kde je špatně vše od A do Z.

Snad někdy vyjde Warcraft 4, ktery stane stejnou legendou jako W3.
    • Jenom bych chtěl říct, že WarCraft 4 by opravdu měl vyjít, bude také rozdělen na 3 části jako StarCraft 2, ale bohužel s vývojem se začne až po kompletním dokončení právě StarCraft 2.
      • Já naopak myslím, že na Warcraftu 4 se už dávno pracuje...
        • Tak ono je to na 120% jasné, že se na něm pracuje. Stačí se podávat na jejich přístup ke tvorbě *4* Otázka je spíš v jaké míře.

! pokud je pravda že by měl vyjít, nevím o tom teď ale nic, takže kdyby jo, tak to co jem napsal platí !
        • Popravdě doufám, že tvoje předtucha je pravda ... *5*
  • Todle proste Blizzardu nemuze nikdo nikdy uprit ty jejch videa jsou mazec....
  • Lawliet
    Jako vždy, skvělý trailer. Mrazení v zádech se dostavilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit