Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
Hlavně těch 164K Liber v prvním dnu vyloženě ukazuje, jak je to neatraktivní hra. *7*
Ale tak kdyby tohle nenapsal, tak to ani není joe. Určitě se hned cítí líp. -
Možná i TotalBiscuit který často nadává na hovadiny v PC hrách a kvalita grafiky.
I když většinou se věnuje něčemu co může hrát. Tohle zatím hrát nemůže. -
Kdybys pri svem studiu anglictiny mluvil s nekym jinym, nez se zdi a nemel otocenou ucebnici o 180°, tak bys mu rozumnel.
-
Ty máš dost chlapče *1*
-
Ty a mluvit anglicky? Neumíš psát ani česky pako. Jinak angličtina byla naprosto v pohodě, to jenom ty jsi retardovaný trolí odpad.
-
Trol nakažený Chaosem detekován. Smrt upálením ve jménu boha Císaře!
-
P.S.
jinak vavra si mohl dat alespon tu namahu a trochu procvicit anglickou vyslovnost skoro jsem mu nerozumel a to pri tom plynule mluvim anglicky. -
jako čekal jsem víc než jen kopírku mount and blade warband. radši si dám chivalry medieval warfare. tady meli publisheri pravdu a tohle neni atraktivni hra.
nemluve o technickem provedeni, ty animace hruza -
Bylo by fajn, kdyby dal echo treba Angy Joe (na kanalu youtube), Yogscast, Athenewins, ale to by museli mit seriozni zajem, vsichni vyse uvedeni by podle meho nazoru meli byt Kingdom Come: Deliverance nadseni.
-
Tak ono je pochopitelné docela. Ale někde říkali, že pokud budou finance, tak vznikne i český, polský a ruský dabing. A osobně mám rád pouze dvě hry v českém dabingu. Warcraft 3 a kupodivu 1. zaklínač, u druhého polština+české titulky.
-
People ask about Acts, so here is some explanation: Kingdom Come: Deliverance, Act I, as it is planned, is a full scale, stand-alone game. It has 30+ hours of gameplay, complete open world map, all quests and closed story line. Most (if not all) game mechanics described above will be included: horse riding, combat, castle sieges, there will be at least one large-scale battle. Acts II & III extend the story, add new environment in separate maps, new quests, gear and weapons. They will also add new quests to the map of Act I. It will be possible to travel between maps of all Acts, some quests will require you to visit all of them.
We definitely intend to make Acts II & III and release them as soon as possible. However, our funding and schedule does not reach past first Act. We will finalize our plans for the release of Acts II & III when we get closer to the release date of Act I. For these reasons we don’t want to offer and promise them as a Kickstarter reward in their own right. We want to use them as a token of our gratitude to higher tiers backers, but you should think about it more like 100% discount offer than a guaranteed reward. -
Ceska hra, odehravajici se na ''Ceskem'' uzemi bez ''ceskeho'' dabingu by bylo docela zklamani.
-
František chhěl ale kardinálové mu sebrali účet.
-
ano, však to píšou i na té kickstarter kampani...
-
FAQ z Kickstarter (omlouvám se, zda to zde už bylo)
?: What language versions do you plan?
----------------------------------------------------------------
!: We’re creating the game in English and with English voiceovers. We would like to make French, Italian, German and Spanish versions of the game as well.
Our past experience also suggests there will be a Polish, Russian and Czech version of the game, not necessarily with voiceovers, though. -
Asi i Jessica Chobot když jsme u těch "celebrit" https://twitter.com/Jessica_Chobot
-
Hmm já znám jen jednoho člověka co hraje :)
-
neměli by to spíš hodit na steam do greenlightu (jestli to ještě frčí)? tím se to dostane mezi další lidi...
-
To já bych také rád šířil aspoň slovně, ale asi by na mě každý v mém okolí nechápavě koukal *1* Bohužel mezi kámošema sem jediný hráč...tak to asi musím zatáhnout za ně *1*
-
neměl, byli dva