Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nekdo se tady ptal na nejoptimističtější Danův odhad situace vývoje prvních dnů kampaně na Kickstarteru. Tady je aktuální odpověď od Warhorse Studios:

"We made some predictions and slightly over 100k in 24hours was our highly optimistic version. 165k in abou 13 hours? You guys rock! We love you all! PS: Most of the team is asleep right now as there is 1a.m. in Prague. I want to see their faces in the morning!"
  • Asi jsem slaboch, ale když jsem viděl to video na Kickstarteru, ukápla mi slza. Tohle je hra, na kterou čekám už tak dlouho a co víc, je to česká hra. Samozřejmě jsem ji podpořil a budu se těšit, jak se bude celému projektu dařit. Já velmi doufám, že se to podaří dotáhnout. Našlápnuto mají skvěle, aspoň doufám.

Jak už tu mnozí napsali, nyní je potřeba informovat o hře další hráče a klidně i nehráče. Dan zatím ukazuje, že ví, co dělá a že to dělá dobře.
  • A zitra odpoledne cekam, ze po Vaclavaku bude behat nahaty Dan Vavra a nemalo lidi se k nemu prida.
  • 170 000liber krása... teď přichází na řadu Amerika pánové... kolem oběda čekám 300.00...
  • Chybí ti tam Mafie 1.
  • Vyborne by bylo udelat gif, to se Danovi opravdu povedlo, zaroven by meli do hry pridat easter egg ozraleho vesnicana, ktery bude vypadat jako Dan, bude chodit po okoli a zebrat penize prave s touto hlaskou, neni nutne ji predabovavat, je vynikajici.
  • I kdyby tam Dan začal před kamerou sr*t atomové hřiby tak bys stále mektal jen o tom, jak bys čekal víc... Tady není problém u Dana ani u projektu, ale u tebe a dobře to víš ...
  • Cosi
    Gimme your money! http://imageshack.com/a/img21/1296/9gs3.jpg
  • Veskoslav
    Proč bych to asi dělal debille?
  • proč zase píšeš pod jinym nickem vesko *11* *11*
  • Naprosto souhlasim, kvuli novym cesky daberum jsem musel zacit prohlubovat sve znalosti francouzstiny, spanelstiny a nemciny, nez poslouchat ten otresny preklad, to se ten cizi jazyk radeji naucim, byt by me to melo stat mnohokrat vic usili, nez jedno zhlednuti spatne nadabovaneho filmu.
  • Keyz
    Přesně. Kvalitně EN + CZ titulky by snad mělo být. Další dabované jazyk mě jsou osobně jedno, ale kdyby to bylo CZ, tak bych to vyzkoušel. Třeba by to překvapilo. I to je možný.
  • Přesně :D, byl to neskutečnej zážitek... akorát jsem tehdy měl buhvíjakou kopii a teď už to nejde rozumně sehnat :-(
  • walltar
    Já bych si klidně CZ s dabingem zahrál, ale musel by mít televizní kvalitu někdy před 20+ lety ... o dabing od dnešních dabérů za dumpingové ceny, vážně nemám zájem. Takže já jsem taky za pořádné jedno namluvení, než 10 špatných.
  • Nemluvily v te dobe cesky predevsim nejniz postavene socialni vrstvy obyvatel? Spodina.
  • wenceslaus
    Ne! Jen to ne! :-DD Trhal jsem se u něj smíchy.
  • Veskoslav
    Taky jsem měl problém. Nakonec jsem koupil na aukru. Všechno v pohodě, problém byl jenom sehnat poslední verzi patche na český dabing, aby jel i battlenet. Jinak digitální kopie je v angličtině i když máš médium v češtině.
  • wenceslaus
    Jestli ti taky někdo plynule rozumí :-)
  • A propó, dá se někde legálně sehnat ten Warcraft 3 s čekým dabingem? Na Battlenetu to nemaj :).
  • ceska hra odehravajici se na ceskem uzemi kde 30% lidi mluvilo cesky a to znamena skutecne cesky, ne tim dobrovskeho/ jungmanovym paskvilem a 70% nemecky. Doporucuji nejdriv odlozit ucebnici dejepisu pro zakladni skolu a pote se podivat na nejake fundovanejsi clanky, pak pochopis problematiku sudet, ktere tu sou od 12st. a problematiku ceskeho jazyka. Me teda ceska verze nechybi, ackoliv chapu ze preklady pana Kanturka jsou fantasticke, i tak jsem nenasel nic co by se v anglictine nedalo rici lepe nez v cestine.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit