Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
eugamer bude mít nejspíš nízkou nastevnost proto JD trolí *3*
-
JD je zavistivý kokot, to je jasné už dávno. Nakonec, co jiného než závidět mu zbývá. Sám nedokázal vůbec nic a najednou se objeví Vávra, který za 20 hodin na kickstarteru vybere 200k liber na svou hru. Myslím, že až se JD ráno vzbudí, tak mu praskne hlava :-D
-
Ano to jsem pobral, ale pro jistotu se ještě zeptám jestli mi něco neuniklo, protože mi příjde divné, že za poštovné pro psychical pack se nic neplatí. Poslat balík z CZ do USA není zrovna nejlevnější.
-
JD never fails:
http://www.eurogamer.cz/articles/2014-01-22-glosa-hrozba-megalomanske-nemoci-kingdom-come
*7* -
200k liber za ceskou hru, ktera neexistuje. Lide to chteji. jak je mozny, ze zadnej z 10 vydavatelu tohle neodhadnul? Priznavam, ze takovy zajem jsem take neocekaval, ale oni by snad nejaky pojem o nabidce poptavce meli mit? Nebo jsou na tehle mistech lide tak neschopni jak se traduje
? -
£200 000 ! Nádhera .. *4*
-
£200,069 -- konecne muzu jit spat
-
vybráno: 6 721.98 CZK ..a stále 28 dní !!!
-
7:31 místního času.
Přes 200 000 liber.
Luxus ^_^ -
Pro US a EU je doprava zdarma.
(The shipping is free for backers in US and EU. Backers in the rest of the world please add £10 for shipping.) -
Ale vy to nechapete, to je uplne jinak, on jine znaky nezna. Maminka mu napise komentar a rekne : "tak, ted si hezky klikej, ja jdu do prace"
-
Když na jednom foru co tady někdo postoval bylo napsáno že to bude myšleno jako chystanej "Mount and blade III" tak ten člověk co to napsal je na facku a na zabanování! Tak to řeknu takhle ty hry bude lepší prostě neporovnávat protože tim pádem budou dosti odlišné,takže každá znich je(bude) něčím originální a na KCD se těším a doufám že lidé nebudou zklamáni jelikož se tam má odehrát "pouze" jedna velká bitva a jinak souboje 1vs1.
-
radeji kvalitni anglicky dabing nez obvykle spatny cesky ... resp. at tam je, ale at se i u nas prodava multi verze a at jdou vypnout titulky odvadejici pozornost ..
-
Mas to tam napsano, staci si to precist.
-
nj vyslovnost ma spatnou ale je mu v pohode rozumet kazde slovo ..
-
Zabanujte ten hnuj co napsal tento komentář na který reaguji admini.Děkuji
-
Může mi někdo říct jak je to s poštovným?
-
Mě jen zajímá proč pořád a nepoučitelně reagujete na trolling ?
-
to už se tu řešilo několikrát, redakce si je toho vědoma a přemýšlí nad zrušením +/-, myslím že o tom mluvili nedávno ve FC.
-
I m behind you Brother Superma_z_pekla. For Ultramar! CHARGE!