Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
To je čistě na firmě co s penězma udělá ... musí jen splnit to co ti slíbila jako odměnu (prakticky nemusí, ale to se mě nechce rozebírat).
Ale o tohle bych se u KC nebál ... hra bude stát mnohem víc, než těch 300K, než vybrali. Tenhle KS funguje jako ukázka, že lidi mají zájem. -
Mam dotaz . Jaké sou pravidla když projekt na kickstarteru vybere např. 200+%? Může si firma přebytek peněz nechat na jiný projekt? Jinak Kingdom come fandím , myslím že se jim těch pár:) možná hodně , procent navíc bude hodit.
-
Neboj, bude to mít klasický vývoj. Spoustu těch, co běžně nemají vlastní názor momentálně jdou s většinou, kteří hře úspěch přejí. Protože čísla mluví jasně :-) Za pár dnů to tady ale začne - vytvoří se skupina lidí co by to všechno udělali jinak, lépe, lidí co nemají rádi Vávru, nemají rádi rpg, nemají rádi historii, nemají rádi hry :-) Prostě AntiVA
-
tak proti EG mám výhrady, ale chodím tam a poslouchám podcasty, nazorově se mnohokrát neshodnu, ale je to pořád jeden z největších webů tady se zázemím, to že to má parta ukřivděných blbů je dost smutné
-
Nevim proč všici na něj nadáváte, jeho myšlenky stojí minimálně k zamyšlení. Každopádně to neznamená, že chci kritizovat hru jako takovou, osobně si přeji její uspěch a to se vším, co naslibovali včetně množství obsahu. Ale je to skutečně reálné za danou dobu. Pokud ano pak by dokázali, že na tom opravdu zamakali a neflakali se, a poukazali by na ostatní tvůrce, že to v takovém čase jde stihnout a i s menším týmem (tedy že ostatní se flakají).
Jak známo, existují situace u vývojů her, kdy se daná hra neustále předělává. Viz komentáře k blizzardu a třeba i potům... mechaniku potování předělávali několikrát, až jim sedla. Pokud je ale mechanika promyšlena už od začátku dobře, není potřeba strávit čas nad jednou věcí třikrát delší. -
No nevím, ale mně to přijde, že trochu pravdy v tom článku je. Také mám tak trochu pocit, že toho Vávra nasliboval tolik, že to snad nemůže být ani splnitelné s daným rozpočtem (jeho celkovou výši ale samozřejmě neznáme) a nebo může, ale půjde o to, v jaké kvalitě to bude. Přeci jen když zmiňuje při tvorbě své hry slova jako Witcher, Skyrim, RDR, M&B, tak to budou mít lidé opravdu velká očekávání, tak jen doufám, že si nevzali příliš velké sousto. Co se týče například náplně questů, sdílím podobné obavy, pokud se chtějí opravdu vyhnout těm generickým "přines tohle, zabij tamto". Na druhou stranu je fakt, že zmiňovaný Witcher si s tímhle poradit dokázal, takže to není nemožné. Zdali budou svázáni tím, že se chtějí držet historických reálií, toť otázka.
Celkově je ale pravda, že takhle rychle to smést ze stolu nemusel. I když pokud člověk pročte i zahraniční fóra, tak mezi tou euforii, která teď kolem tohohle titulu panuje, se pořád najde dost lidí, kteří mají podobné názory/obavy jako pán z EG. Ale doufejme v to lepší. -
Obecně to je nejspíše zcela normální, spousta dnes úspěšných lidí nebo věcí byla na začátku odmítnuta s tím, že to nebude nikdy fungovat. Občas je těžké rozpoznat potenciál, zejména v případě, že podobných projektů vidí investor 10 za měsíc. A taky to je o rizikovosti investice. Co se týče herního průmyslu ten v problémech je, ale stejně nějaké nabídky Warhorse určitě dostalo, nebuďme naivní :)
-
Těchle lidí je vždycky minimum. Akorát hodně řvou (píšou) takže to občas vypadá jako by jich bylo dost, ale není. A teď ještě ke všemu ani nemají co říct - trailer, ukázky ze hry, Kickstater počítadlo řítící se nezadržielně k cíli jim jednoduše uzavřela pusinky.
-
Četl jsem to tedy jen do půlky, ale přijde mi to jako okatá snaha jít proti proudu a tím se (EG) zviditelnit.
-
Ale co mě vedle dosavadního úspěchu KC těší je to, že tady na games je přes tisíc komentářů a jen minimum z nich je nepřejících nebo trollovacích. Hateři asi při sledování naskakování těch peněz jen tiše sedí v koutě.
-
Ten web je toho paczuráka Schovance?
-
Že ho zrouna tak ještě někdo nenakopal do prdele,debila..
-
Divím se, že na eurogamer někdo vůbec chodí.JD je stejně ubohý jako celý jejich web vlastněný Xzonem :)
btw mě pobavily komentáře toho Idirize, který tam zcela nečekaně jako EG recenzent souhlasí :)) Když se ztrapnit tak pořádně i se svými sluhy :)) -
O to nejde.Jde celkově o jeho posty jako takové, které jsou na urovni dítěte v předškolním věku.Připočteme-li k tomu ten fakt s + a - co si přidává jak d*ment doslova tak není v tomto případě co řešit. :)
-
Doufám, že si tohle Dan přečte, protože to v té hře prostě musí být :-D
-
Přesně mě napadlo to samé. dneska by to fak mohli dát, jestli se to nějak extra nezpomalí.
-
Njn, závist.
-
Rano vstanu a nestacim se divit:) 200 000 je solidni mazec:)
-
Dobře mu tak, blbe*kovi zamindrákovanýmu.
-
Ale jak se tak dívám na ty komenty pod jeho článkem, tak JD bude mít plné ruce práce s mazáním a banováním, protože s ním nesouhlasí skoro nikdo :-D Ten bude mít pěkně blbej den :-D