Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
Jsem blbej já, když si myslím že 9 čtverečních km = 9X9 nebo diskutující na EG co tvrdí, že je to 3X3? :-D
-
otazka je, jestli nejakych 15k lidi a 300k liber, je pro velkeho investora duvod k zamysleni, oni vetsinou chteji, aby to koupily miliony
mozna uz predtim Vavrovi rekli, mate peknou hru, ale odhadujeme, ze to koupi tak 1m fanousku a my chceme aby se toho prodalo 10x tolik -
Butthurt!!!!!!!!!!!!!!
-
http://www.kickstarter.com/projects/1164366293/just-print-play-international-collaboration?ref=home_popular
-
Podle Rockpaper shotgun se den a noc střídat budou... psali tam něco o hodině a půl trvajícím herním dni a nutností se vyspat alespoň jednou za 48 hodin, jinak začnou klesat statistiky a stamina.
-
Pokud vím, nejvíce "hatu" bylo spojeno s postavou Dana Vávry, nikoli s hrou. Proti té nemůže zatím říct nikdo ani popel.
-
Pardon, mela být reakce ale muj mobil ma debilni vkladani odkazu...
-
http://www.kickstarter.com/projects/11447722/rubber-band-machine-gun-0/?ref=kicktraq
-
http://www.kickstarter.com/projects/11447722/rubber-band-machine-gun-0?ref=live
-
JD už na Eurogameru útočí, zmizel například komentář, který polemizoval nad známkou 9/10 pro DAII v kontrastu s kritikou KC.
-
Pět důvodů proč podpořím KC: D
1. Dan je šílenec v přístupu ke hrám
2. Což dokazuje ve videu
3. Které ukazuje skvělé herní mechaniky a atmosféru
4. V týmu je i génius Martin Klíma!
5. Vlastenectví
Jen by mě zajímalo zda se bude střídat den / noc a bude nutné se i pravidelně vyspat, jinak bude postava unavená. -
Myslím si, že to na KS hned nevybalili vše a počítali s případnými "stretch goals". Prostě zveřejní další věci, se kterými už více méně počítali.
-
Nějaký link by nebyl?
-
Vyzerá to luxusne, ale Q4 2015? Akoby ma Star Citizen dostatočne nemučil *15*
-
Jenže přidávat nové prvky do hry znamená i více práce = času na dokončení. Doufám, že bude Dan opatrný.
-
Tak Bakala už může v klidu poslat peníze do Warhorse *1* Už jen 90tis. £. Jsem zvědav, co za věc vypustí Vávra, při dosazení čáskty.
-
Podobný to měl i totsční kulomet na gumičky.... lidé fakt netuší coby :-D
-
Ber to trochu jako předobjednávky. Takže ano, nechá si je. Co zbyde po pokrytí nákladů je prostě zisk (jasně, ještě daně atd.)
Hezký je například pronekt papírový vlaštovky na dálkový ovládání, co místo pár tisíc dolarů vybral milion... Autoři tak musí udělat desetitisíce vlaštovek a rozeslat je po světě, ale mají milion dolarú.... -
Vše co vybere (i navíc), to dostane. Celková částka se zkrouhne akorát o daň a provizi Kickstarteru.
-
Moc nerozumím, jak jsi to myslel. Pokud vybere víc než požadovanou částku a má tak přebytek (tzn. 300k +), tak většinou oznámí nějaké stretch goals, tzn. pokud vyberou třeba 350k, tak do hry zahrnou i další jazyky, pokud 400k, tak přidají víc questů, pokud 500k, tak bude větší herní svět atp.
Ale pokud jsi to myslel tak, že nevyberou všechno, o co žádají (třeba 200k +), tak bude projekt neúspěšný, nikomu se žádné peníze nestrhnou a je konec.