Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
odpověď si dostal, zbytek mě ani nemusí zajímat :)
-
No ona ta zbraň je až děsivě nepřesná, smrtící pro své okolí a myslím si, že hlavním důvodem je to, že by to byla šílenost naprogramovat tak, aby se to chovalo jako ve skutečnosti.
A obouruční jsou už teprve svinstvo. -
spíš to že ta koule je na řetězu tim pádem by byla furt v pohybu v ruce a to asi neni jednoduchý udělat atd...já bych bral v potaz lepší výhody :D
-
Neskutečný kok*t a zm*d. Nic víc.
-
To jako že mám projíždět jména a bydliště sedmi tisíc lidí? Dal bych přednost nějaké statistice... :D
-
pod člankem je napsáno
nevýhody :
"Větší pravděpodobnost zasažení sebe nebo spolubojovníků."
tak asi proto to tam nebude
*1* -
Jak už tu psal Wertus, stačí se mrknout na záložku BACKERS přímo na KS :)
-
proč vlastně džedáj " *1* to chodí někde v kostýmu po ulici,jako ***il? *1*
-
To jsou základní znalosti to nemá s matematikou nic společného. Jaj to by bylo vtipné kdyby si šel kupovat pozemek např. na barák který má 80m2 v domění 80x80 *1*
-
problém je, že Dan nevybírá finance na celý projekt, ale jen nepatrný zlomek financí. na základě toho nemá moc prostor s nějakými stretch goals, takže jsem zvědav, s čím přijde...
-
ve hře tedy dle dostupných informací nebude řemdih ? na tuhle zbraň jsem se opravdu těšil *9* http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%98emdih
-
nj tohle snad ani neni o matematice a zapomenuti vzorce .. tohle v kategorii: Kdyz nakup stoji 33 korun, ja dam prodavacce 50ti korunu, kolik mi vrati ?
-
Omlouvám se za offtopic
Právě instaluji první dokončenou hru zakoupenou v Early. Podle prvního aktu, který jsem hrál na podzim 2013 soudím, že Might & Magic® X – Legacy dostane průměrné hodnoceni 8,5/10. Tak uvidíme. -
Nezapomínat na to, že bylo řečeno, že pokud se částka na kickstarteru vybere, zbytek peněz jim dá Bakala...
-
No kdyz mrknu na bakers na Kickstarteru , tak nejaka prevaha Cechu moc neni .
-
Jo, to bych se taky rád kouknul, kolik z těch peněz se vybralo v ČR. nejde to nějak?
-
No docela by mě to zajímalo, jak jsou příspěvky statisticky rozložené národnostně. Ale koukám, že už to tak neleze.
-
Hlavní hrdina bude syn kováře.
-
... anonym: Předešlý ročníky jsem nedělal já, proto jsem psal o letošním ročníku.
Wenceslaus: Setkám i když né se vším zmiňovaným, nedělám DTP a na to ostatní jsou aplikace a google. Nechci se tím nějak hájit, ale mám prostě na vzorečky a čísla špatnou paměť. -
to co platí pro běžného člověka neplatí pro firmy a už vůbec ne pro korporace :)