Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    třeba abych měl představu o tom, co vše zvládli za tu dobu udělat?
  • Mne ani ne...prachy už jsem vyhodil za větší 3,14čoviny a i kdyby v traileru byly "features", co zatím nejsou...tak i v tom případě čim víc vyberou, tim spíš se tam ty "věci" dostanou.

Vávru člověk mít rád nemusí ale ten člověk je puntičkář a věřim tomu, že když vybere dost prachů, tak tam prostě věci co tam chce mít nacpe, jde jen o to ty prachy vybrat.

Navíc kolikrát může člověk přispět na tak ambiciozní projekt z českých luhů a hájů?
  • Mart9
    proč?
  • Chyba... Čechům pomohli Rakušáci... Stačí s třeba podívan na národ sobě na streamu (jediný dobrý pořad tam). Vlastně bez významných českých a rakouských osobností by se to vůbec nepostavilo
  • link ?
  • ucho
    celkem by mě zajímalo, co všechno z toho traileru je jen šméčko na lidi (vydavatele) a co vše už je v nějaké fázi jako fungující část příběhu.
  • x_ander
    A to si myslím, že může přesvědčit spoustu váhajících lidí - když to podpořily takové osobnosti herního průmyslu, tak to přece musí být dobrá hra :)
  • Radioaktivni_surikata
    Ono když si doprostřed článku dá někdo vlastní fotku, která s kontextem absolutně nesouvisí, tak to vypovídá samo o sobě.
  • Mart9
    Na tom KS to neuvěřitelně jede, to je sen. Zdá se, že Dan se opět trefil s tím, co lidi chtějí, ale sami o tom neví, dokud jim to někdo nenabídne. Bravo, ten člověk má na tohle opravdu čuch. Snad se vybere co nejvííííííc.
  • Radioaktivni_surikata
    Ani ne, je tam spousta lidí jinejch národností. S Národním Čechům tenkrát nikdo nepomáhal.
  • Nerdi si v diskuzích na zahraničních webech stěžují, že to není fantasy a proto to prej hrát nebudou. O-M-G. Vždyť těch je tu jak nasráno, copak všichni prahnou po teplejch dracích?
  • Přispěl dokonce i Brian Fargo a Chris Roberts - ten bude mít i meč se svým jménem :) Zatím je to pecka, takový úspěch jsem nečekal
  • Asharak
    Asi 387M čtverečních kilometrů (jk)
  • x_ander
    Tak to vypadá, že kluci těch 300k vyberou už během dneška (minimálně se k nim velice úzce přiblíží). To je fakt pecka.
  • Hele, tak napočítal jsem cca 300 lidí z ČR (jen ti, kteří mají místo Czech Republic uvedeno v profilu), takže odhadem tak stovka ještě mohlá být bez označení lokace (alespoň podle českých jmen), jinak samozřemě převládají dotace z USA.
  • Kolikrát narazíš až když se o to nesnažíš, znám taky. Každopádně dík moc, páč já to hledal na základě místního typu, že to je od TSFH a on je to nakonec Audiomachine.

Jinak jsem zvědavej, co za soundtrack v KC pofrčí a kdo se toho vůbec má ujmout. Zda vůbec teda.
  • Nemám rád RPG (čest výjímkám) a nemám rád historii, ale tahle hra mě teda kurevsky zajímá, protože to vypadá jako něco, co bych si opravdu rád zahrál. Snaha o co největší realističnost s absencí jakýchkoliv draků, skřetů a podobných píčovin jsou pro mne hlavní taháky.
  • Typickej paran, od rana do vecera na PC pak se nema cas ucit. Zakladni skolu proparil :D
  • Cesi samotny by toho moc nevyzbirali, ti si nechaj pro kacku koleno vrtat. Ti to tam backuji tak po 5$ :D
  • Tak jsem si chtěl zapnout nějakou hudbu od Audiomachine a uplnou nahodou jsem narazil na tohle... Enjoy! :)
    https://www.youtube.com/watch?v=PXsdT1AFTRU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit