Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
Každej blbec přece ví, že v 15. století žádný kulomety nebyly!
-
A bude tam Žižka s gulometem?
-
To už je celkem zažitý internetový termín ))
-
Nechci ti brát radost, ale to už se používá hodně dlouho :)
-
homosexuální draci jsou vážená a respektovaná menšina, tak prosím buďme korektní
-
Naštěstí je dost living history nerdů a podobných :-) Myslím, že i low fantasy fanoušci to ocení. A možná i příznivci WoD.... prostě ti, kterým je z přemíry efektů už víc blbě než po 12 hodinách s Oculus Riftem (dev1) *1*
-
Já nenaznačoval, že si ty naznačoval, spíš jsem se tak zamyslel
Nicméně já si myslím, že u příběhu (+questů) vědí tak nějak o čem to bude ale nemyslím si, že to mají implementované do hry v nějakym širším kontextu asi ne (ale ve vývoji her se nevyznám)
Mě by spíš zajmalo, jaký je pozadí hry...jasně, realistická středověká RPG´ale spíš to, jestli se to odehrává v nějaký lokaci nebo to je jen unknown land inspirovaná lokací a časem, jo viděl jsem českýho lva, Slezskou orlici (markrabství) a pak nějakou bílou na červenym podkladu, + jezdce co vypadali jako Tataři...
(postřeh, český lev je na vlajkách vojska v bílých robách společně s vlajkou nápadně podobné té "Kolínské" (černý kříž na bílém pozadí) -
Oba zmiňovaní to psali na twitteru, hledej :)
-
silne pochybuju ze cesi nejak moc prispivaji, ona se ceske oveckovstvi projevuje jen, pokud tento projev nevyžaduje peníze
-
3,14čoviny *1* Jak jen cenzůra podporuje lidskou tvořivost...
-
kterych se ctenari games.cz obavat nemusi
-
tak to napíšu ještě tobě. rozhodně jsem tím nenaznačoval, že je to video šméčko celé. udělali pořádný kus práce a například oproti DayZ je to sakra vidět... jen z toho vyznění traileru by člověk skoro i řekl, že je většina věcí (i celkem velkých rozměrů) hotová, což se mi moc nezdá...
sám Dan například někde říkal, že potřebovali nějaký wow efekty, aby zaujali vydavatele. říkal, že měli model trebuchetu, tak že ho na nějakou scénu plácli 2x a udělali z toho animaci, jak střílí. v traileru něco takového je. tedy třeba by mě zajímalo, jestli tohle je například to narychlo připravené pro prezentaci, kdy to pořádně v příběhu ještě zakomponované není... -
mor budou roznaset krysi a bude jich vic a vic a vic moru kdyz mrtvoly nebudes ulizet....originalni ne?
-
vůbec jsem nenaznačoval, že je celý trailer šméčko a že nic nemají... řekl bych, že toho mají dost a myslím, že například ty záběry na zabité koně a vyšetřování je už součástí nějakého snad fungujícího questu. nejsem si tím však jistý třeba u té velké bitvy na louce nebo obléháním hradu.
co se týče techdema, na to jsem samozřejmě zvědavý, ale pochybuji, že po něm budeme chytřejší po příběhové části. spíš si budeme moct hru osahat, vyzkoušet interakci s prostředím, souboje... -
Zase na jednu stranu, všichni si určitě vzpomínáme na trailer ke Colonial marines...))
Na tu druhou si ale snad nikdo nemyslí, že by plácali prachy na udělání (z větší části falešného) videa který stojí nemalý prachy...to mi přijde jako holej nesmysl, to si může dovolit studio za kterym stojí distributor a ten fejk mu zafinancuje -
Tak samozřejmě, že můžou...z traileru těžko hodnotit, to je fakt...já si myslím, že po dosažení požadované částky vydají nějaký update, ve videu během monologu Vávry byly vidět další záběry a ty vypadali jako že z gameplaye, takže něco mít už musí, nicméně do půlroka by měla být nějaké "techdemo" pak budem všichni zase o kousek moudřejší
-
ano, to vím, ale člověk si o tom může stále udělat jen mlhavou představu...
-
Knoxx: A díky vám mi tahle situace už nehrozí :-D
-
Podle traileru bych řekl, že toho zvládli udělat hodně.
-
nejde mi o to, jestli jim dát nebo nedát peníze (natož na základě toho). snad mě přeci může zajímat progres té hry a jestli jsou věci z traileru věci, které tam 100% budou (alespoň v nějaké podobě)...