Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Abych ti pravdu řekl, tak většinou se přes paypal a podobné vybere zlomek peněz ... a asi ho nemá cenu zařizovat, než máš 100% vybráno, protože si myslím, že by si komplikovali vracení peněz pokud by to nevyšlo.
  • Když myslíš...
  • ucho
    no jo, už vás bude asi 10...
  • wenceslaus
    Půlka toho, co tam psali.
  • ucho
    ne, to nemůže být cutscéna, protože cutscény se u této hry nedělají z pohledu vlastní osoby. navíc u té části videa popisují inovativní bojový systém, tedy si to hraje na gameplay. jen mi to přijde moc dobrý na to, aby to byla pravda, takže bych se přikláněl spíš k nasnímaný scéně a právě tomu šméčku. ale rád bych se mýlil.
  • walltar
    Tak já bych řekl, že dost lidí jejich blog nečte, takže klidně hodně infa můžou dát do updatů na KS. Ale třeba by mohli dát nějakou ukázku z toho press dema ... to by bylo super.
  • Mám připomínku.Přispěl bych,ale nemám embasovanou kartu,a dělat si ji nechci.Proč nejsou další možnosti?Jako třeba paysafecard,možnost poslat peníze z účtu atd.Nemyslím,že jsem jedinej,kdo kvůli tomu peníze nepošle.
  • ucho
    no podle mě může maximálně víc přiblížit herní mechaniky (jen jaksi většina věcí se dá dočíst na blogu, nebo člověk tak nějak tuší, co si představuje). co se týče stretch goals, tam to budou mít komplikovaný, protože nevybírají peníze na kompletní vývoj, ale jen na zlomek. něco asi připravený mají, ale nečekám, že to bude něco kulervoucího, co přitáhne další lidi.
  • Veskoslav
    Tak už máme 3 papeže, to bude bratrovražedný boj:-D
  • Gordar
    " We are developing the game with console controller in mind. Actually, we are developing it FOR that controller. " *5*
  • walltar
    Já si nepředstavuju ... ale tak většinou se dávají obrázky, bližší popisy mechanik, stretchgoaly. Nevím co mají ve Warhorse připraveno. Každopádně ve videu Vávra říkal, že ještě něco bude.
  • Ronox
    Tohle je podle mě cutscéna, když se mrkneš, tak tam chybí HUD, který u toho druhého souboje v lesu je.
  • Kurňa jak na to tak koukám, alespoň jeden milión by jim tam mohl padnout *1* 300k už maj jistejch.
  • ucho
    a jaké nové info si vlastně představuješ?
  • Njn, asi to vidim jinak a asi sem v mensine ;-) Ale prece jenom je to zase docela velka akce, fura lidi se muze prijit podivat na kinckstarter co se to vlastne deje, a nejaky update by jim ukazal jak moc o ne Warhorse stoji.
  • Historickej realismus a ty bys chtěl hrát za ženskou? Omfg, Vávra není kikot.
  • walltar
    Updaty sou na nové info ... okecávání toho jak jsou backeři úžasní si klidně můžou odpustit.
  • Magister_Peditum
    Takže si jim poslal peníze jen proto, aby ti pak za to poděkovali? *15*
  • Veskoslav
    Akorát, že update se dávají na Kickstarteru většinou až po vybrání základní částky...Jinak poděkování bylo na FB, Twitteru a všude možně už tolikrát.
  • "podnikali", po očku sleduju Kickstarter, takže se za chybu omlouvám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit