Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uz jsi dostal rozum ? Na oboji je stejna odpoved.
  • O combatu se mluvilo ve fight clubu.
  • už to krachlo?
  • Keyz
    To je pravda. Navíc obsahují zajímavé věci a takto 300 a 600 bude pryč jako nic.
  • Keyz
    Jestli pak napíši nějaké zajímavé cíle po překonání částky, tak se to možná ještě o něco posune.
  • x_ander
    Ale mohli byt přidat ještě nějaké tiery..šestistovkové jsou všechny pryč a určitě se najde ještě dost lidí, kteří by podobnou částku dali. Mít na to ty prachy tak neváhám.
  • Keyz
    Aby z toho nebyl simulátor života věřících :)
  • x_ander
    Ha..čtvrtý papež..
  • Keyz
    Jsem zvědav na ten boj. Vypadá to opravu věrohodně ale hlavně aby se to dobře ovládalo. Jestliže pohyb seku určím kliknutím + kombinací w,s,a,d,wa,wd, tak to by šlo. A do toho blokovat je pohoda...

Co mě vadilo, bylo to zpomalení. Pak ten boj nevypadal tak věrohodně. Snad to nakonec bude v jedné rychlostí případně podle únavy v menší. QTE v kombu taky nemusím. Na co kombo, když ho mohu zabít vlastní dovedností? Uvidíme no.
  • Paulcz
    Jednoduché řešení. Pokud ti je 18 stačí zajít do banky (případně vyplnit online formulář), která zřizuje účet zdarma a vydává embosovanou kartu (také zdarma) a kde se neplatí žádné poplatky (mBank, možná Airbank atd.). A mít tak druhý účet určený k platbám přes internet. Nejspíš se najde i nějaký účet s kartou pro nezletilé.
  • Magister_Peditum
    Těch 50 litrů by mohli doklepat ještě během dneška, a pak už to bude pohoda jazz.
  • Veskoslav
    250 000 za 30 hodin:)
  • Magister_Peditum
    Čas netuším, ale jinak funding period je hned pod ukazatelem, kolik už přispělo "papežů".
  • alladjex
    Netušíte, prosím, někdo co znamenají na kicktraq ty čísla na x-ose? Myslím 1-24, 1-27 atd.
    Plus nemůžu vůbec přijít na to, kde se na kickstarterové stránce zobrazuje datum a čas spuštění projektu ...
    Díky
  • Matthew1J
    Příští týdeň bude update o armoroch.
  • Magister_Peditum
    Očekávám, že k vyřešení trojpapežství bude třeba svolat co nevidět do Kostnice církevní koncil.
  • To ne, určitě mnohem mnohem víc, já jsem taky kvůli tomu neposlal, ale pokud bude chybět tak se obětuju. Koneckonců se určitě vybere daleko víc a aspoň zbyde ještě někdo kdo si koupí hru normálně.
  • septicflesh
    Karty Homecredit a Cetelem to nebere *1*
  • ucho
    no jo, ale stejně to pro lidi znamená zlo. myslí se přece na gamepad, fuj, hru nepodpořím, protože se určitě bude blbě ovládat na klávesnici a myši. ach jo :)
  • wenceslaus
    Yep, "keyboard+mouse fully supported" means there will be no confusing tooltips showing controller buttons / sticks / pedals / whatever as a hint how to NOT control it. Mouse will be supported also in the inventory and map UI.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší