Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
Hmmm, momentalne 237k a porad zadny update, to je docela trapas. Pokud maji nekoho na PR, meli by ho vyhodit. Pokud nemaji, meli by najmout, ale takhle se to opravdu nedela... Prece necekaji ze lidi budou hledat jejich reakce v diskuzi kde je 1800 prispevku?
-
Tipuji zitra v 8.30 300k. Tempo je pomalejsi, ale to uz je ted skoro jedno. Pral bych si, aby vybrali aspon 1.5m. Aby ten dukaz, ze to lidi chteji stal za to, a samozrejme take mene kompromisu ve vyvoji by to znamenalo
-
„V petnáctom storočí som tiež něbol majorom. A terazky hej!”
-
Raději loupežníky. Zemani a jejich "týmy" pronikali často na tzv. rejzy, tuším, že to bylo ale až po roce 1430. Hlavně do Polska. Tam operoval Jan Čapek ze Sán. A Občas se zastavili u Baltu. Za Přemysla Otakara II měla česká země kus země právě k Baltu, pokud si to dobře pamatuji. Obchodní stezky v této oblasti byly vcelku výnosné :)
-
Jejich twittery, na ten meč twitter Vávry. (dal bych ti i odkazy, ale vůbec se mi s tím nechce šaškovat, stačí do google Brian Fargo twitter a ták)
-
Usekni muži nohy a máš hned trpaslíka *1*
-
nebo třeba tento souboj: http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2014/022/1/9/untitled_339_by_dennisk4-d738cnv.gif
je tohle opravu skutečný gameplay? už dělají pokusy s nějakou takovou větší bitvou? pak mě na tom souboji zaujal ten pohyb lidí. ten první je odstrčen a ten druhý se na něj přitom dívá (sleduje ho), pak zaútočí, zemře a ten druhej se zase na něj dívá, jak padá k zemi. tedy by mě zajímalo, jestli se dá opravdu od hry čekat takový sofistikovaný systém, kdy při útoku více lidí dokáží protivníci takto reálně reagovat i tím, že budou sledovat, co se děje kolem nich... další možnost samozřejmě je, že jde o nasnímanou scénu. každopádně základ otázky je ten, zda opravdu budou souboje takto promakané... ono to vypadá jako drobnost, ale je to prostě něco, co se u jiných her nevidí... -
Tak času mají hromadu. Byla by škoda, kdyby se to teď zastavilo a už nerozjelo
-
Elfové nejsou, ale prý tam možná budou Trapaslíci.
-
1000 liber/10 minut. To je ještě docela slušné tempo.
-
No jo, holt jsem zase něco nepostřehl. Už tsky nejsem nejmladší :-D
-
ah ceske internety, jak ty mne vubec nechybely
-
A kde jsou elfové a trpaslíci?
-
Nalili drakům sifon do tlamy. Křídla použili na první rogala, draky zabili a zakopali do nižších vrstev, aby je mohli znovu vykopat a vystavovat je za peníze v muzeu jako Dinosaury.
-
Paralelní vesmír.
-
hahhahahahhahahaaaaaa
-
V Simpsnech delfíni ovládly pevninu a vyhnali lidi do moře... tak teď nevím. A do toho ta válka s mloky...
-
Ale to už není z filmu. :)
-
Kdyby jsi byl co proto, tak by jsi věděl, že stejně jako delfíni ve 21. století, tak i draci zem opustili dobrovolně *7*
-
tak to mi teda řekni, čím vymlátili ty draky...