Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
taky bych je od tebe nechtěl, vypadá to, žes IQ moc nepobral a cíl se vybere i bez tvého příspěvku *5*
-
Super !!! *1*
Naskakuje to pekne, az jsem prekvapenej. Mozna to lidi vemou i jako protest proti velkym vydavatelum. Ja bych si tak pral aby to vyslo! Po DayZ a Rust by to byla uz treti facka po sobe kravatacke bande marketingem posedlym hernim mastodontum. Co facka, jak rekl Rocket "primo rana baseballovou palkou". *15* -
Nedivil bych se, kdyby to byl sám papež František :-)
-
ten když chce, tak má víc času než vy všichni tady dohromady
-
To jsem se docela divil, že to tam nechali, aby to někoho neurazilo... ale je to fakt povedený, taková upřímnost! *1*
-
i takovej DA2 ma 30h hrani a nedal bych za to ani 30,- kc! Tohle bude mozna dobry, mozna bude, mozna nebude, KAZDOPADNE TED TO JESTE NENI a chtit prachy na drevo mozna "jen" rok predem hmm
-
Ano, ten má tak čas se zabývat Kickstarterem
-
Tak nechce si nechat ujít ten meč ...
-
Tak už vim kdo je ten, co backoval jako pope (1200+), prej Bakala sám... *1*
-
SCS je firma co dělá ETS.
-
To sa vážne niekomu z redakcie chce prechádzať fóra, hľadať Veskoslavova príspevky a pridávať mu mínusky? *9*
-
to by byla bomba
-
Bude záležet na Bakalovi jestli to zacáluje *1*
-
To, že si to budou vydávat sami, tomu určitě nahrává.
-
no to bych taky rád věřil ale Dan evidentně moje prašule nechce když se k tomu nikjak nevyjadřuje!
-
Mně by se spíš líbilo, kdyby se to celé mluvilo staročeštinou + titulky EN, DE, atd. *1* A samo Němci by šprechtili. Vím je to nereálné.
-
to je samozřejmě nesmysl...
-
Takových her se ale zase musím zastat, většinou jsou hlavně multiplayerové ;-)
-
nejlevnější varianta stojí 15 liber a to rozhodně není 650,- ...
btw nikdo tě nenutí jim dávat peníze dopředu, nikdo tě nenutí ten vývoj podpořit. vše je dobrovolné. když ti nevyhovuje cena nebo nechceš hru podpořit, prostě ji ignoruj... -
Já věřím, že určitě bude.