Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
hateři zalezli do kouta se vyplakat *2*
-
To jsou vahadla.
-
zjevně se nesnaží teď hned nabídnout všechny akty najednou a berou to jako podporu. základ je teď udělat ten první akt, pak můžou řešit, co dál... a tam jsou ceny stanoveny řekl bych víc než dobře, pokud tam opravdu bude alespoň 15-20hodinový gameplay...
-
Taky se vracim v 11:D Mno mozna sem to trochu prehnal, ale uvidime.) Tak zatim cus. Jdu si jeste naposled pustit trailer... *1*
-
trochu se bojím, že si většina lidí bude myslet, že se v té hře odehrávají neustále nějaké velké bitvy a dobývají se tam pořád nějaké hrady... to bude tím trailerem zaměřeným na wow efekty. taky by bylo fajn lépe vysvětlit, jak to bude s těmi epizodami. zde v článku je naznačeno, že půjde o víceméně samostatné tituly. z videa na kickstarteru mi přišlo, že dojde k jakémusi rozšíření hry a tedy utvoření většího celku. ale tak to byl jen pocit. samozřejmě je fajn, že se myslí na tvorbu herního obsahu komunitou.
-
zatím... pochopitelně je teď pro ně prioritnější teď vybrat spíše na první část...
-
Dane, je to božské!
-
Já se dnes z práce vrátím asi v jedenáct v noci, takže taky celkem napjatě očekávám, jak to bude vypadat. Ale jak někdo píše o něco výš: Ze začátku je to obrovský boom, ale po čase nadšení opadne. Snad se ale těch požadovaných 300.000 liber do měsíce složí.
-
Spustilo se to ve 12h, normální lidi něco dělají a v USA chrápou.
-
u tech katapultu si budu honit jeste dlouho
-
Myslíš 3x 30-ti hodinovou hru?
-
Zatím se vzbudila Česká republika a část Evropy, ta nějvětší vlna teprve přijde. :)
-
na západě teprve vstávají a na východě už jdou zase spát, tak za pár hodin to bude přesnější ;)
-
takže kompletní hru můžu mít nejlevněji za 300 liber?
-
Musím se přiznat, že když jsem to prvně viděl, tak má čelist udeřila podlahu... *8* *8* *8*
Tak detailní hru jsem v životě neviděl! To, že tam je pomalejší souboj se stejně ve finále pořeší protože v konečném důsledku ta hra není ani v alfě.. -
Jo je to skvely, porad to sleduju, sem zvedavej kolik tam bude, az dnes vecer prijdu z roboty:D .Hm, ze by sestimistny cislicko?:O:D
-
ja si bohuzel myslim, ze to nabere tak 100 - 150 000 od ceskych fanousku, znamych, par lidi co to sleduji v zahranici a vyvojaru samotnych v prnich par dnech, pak se to sekne ... ale snad ne
-
Chce to ještě masáž. Kicktraq zatím vypočítal, že vyberou 90% .. za týden už ty čísla budou spolehlivější, ale většinou u dobrých projektů to na začátku vyletí na 600% klidně a pak to padá.
-
Tak to bych se měl jít schovat do kouta na hanbu *1*. Že bych ještě přidal? Už tam vidím téměř 14.500 liber, to je za tak krátkou dobu úžasné.
-
1:47 Pavel Dobrovský v brnění *1*